Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Milou, Privehuis La Cloche, Utrecht, Amsterdamsestraatweg 287D

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #26
    Wat een heerlijke vrouw is Milou! Wilde haar graag eens ontmoeten en vandaag diende de kans zich aan om mijzelf te laten verwennen door deze wulpse dame.
    Het begon in de douche met lekker zoenen en strelen. Ja, Milou geeft je het gevoel dat ze je gemist heeft. Nou dan wordt ik wel wakker daar beneden!

    Verder gegaan met knuffelen op bed. Af en toe bekijk ik haar terwijl ze tegen mij aan ligt. Prijs mij gelukkig. Even een rubberen jasje erom tussendoor en werd door haar heerlijk gepijpt. Ondertussen keek ze mij lekker geil aan. Wou graag wat terugdoen en heb er even kunnen likken. Kan mijzelf bij het zien van zo’n mooie dame niet echt inhouden(en dat hoeft ook niet) dus voor ik het wist zat ik lekker diep in haar in missionaris. Haar benen in mijn nek en gáán. Ook nog even tussen haar heerlijke borsten gezeten.
    Vooral het zoenen met Milou is een belevenis dus zou ik dat aanraden bij haar als extra’s erbij te nemen.

    Een geslaagde dag zo!

    Comment


    • #27
      Wat een heerlijke meid is Milou! Heb erg genoten met haar, mooi gezicht, lekker vol lijf en grote borsten waar kleine Pietertje met plezier tussen mocht. Ze maakt er echt een fijne tijd van en het uur vloog voorbij.

      Comment

      Working...
      X