Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Lisa, Privéhuis La Cloche, Utrecht, Amsterdamsestraatweg 287D

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #51
    Lisa heeft alles om een man helemaal gek te maken werkt geheel ontspannen vriendelijk verzorgd en erg geinterresseerd
    elke keer denk ik weer vindt nooit een betere meer ze ziet er prachtig uit en ontvangt je als of je haar vriendje bent die 3 maanden van huis is geweest
    ik heb ze al leren kennen toen ze bij huize moniek werkte maar gelukkig was het mijn dag dat ik haar vandaag kon boeken na gisteren al met telefoniste afgesproken
    vandaag bij house of dreams en o wat zoent ze heerlijk ook wat pijpt ze heerlijk zonder cd zelfs zo lekker dat ik haar de gang liet gaan
    en een melding van los gaf op moment dat ik de ontlading voelde aankomen tja en herhalings gevaar op de loer ligt of te wel onvermijdelijk

    Comment


    • #52
      Dinsdag tijdens mijn lunchpauze bij Lisa geweest.
      wat een heerlijke vrouw blijft dit, lief, heerlijke borsten en mooie vormen. De rest van de dag had ik slappe benen. Ik heb weer van je genoten Lisa!

      Comment


      • #53
        Lisa blijft een queen in het verleiden en top girlfriend experience. Haar inzet, passie en vrolijke manier van communiceren is en blijft een verademing. De tijd vliegt om bij haar. En haar sexualiteit is real highclass en lekker😃

        Comment


        • #54
          Aangespoord door de lovende recensies hier, vond ik het ook wel eens tijd om een bezoekje aan Lisa te brengen.

          Op een stralende zaterdagochtend, met een goed humeur afgereisd naar La Cloche. Na een vriendelijk ontvangst door de gastvrouw en de financiële verplichtingen te hebben voldaan, mocht ik wachten in een kamer.

          Niet veel later kwam Lisa ten tonele. Wat een fijne verschijning! Een mooie vrouw met een leuk gevoel voor humor. Erg sociaal en de seks was heerlijk.

          Met een nog beter humeur stond ik een uur later weer buiten. Dit samenzijn gaat zeker een vervolg krijgen 😉

          Comment


          • #55
            Woensdag lekker de eerste dag van mijn vakantie bij Lisa geweest was ondanks geen water weer hemels poe wat kan die vrouw pijpen
            hè een heerlijke beurt mogen genieten echt een aanrader voor mede wandelaars Lisa bedankt schat tot gouw xx p

            Comment


            • #56
              Wat een kanjer en wat was het fijn om met haar te vrijen. Lisa is gewoon een.lekker ding om sex mee te hebben. Geil, spannend, ondeugend en vooral heel sexy. Gelijk bij het eerste moment dacht ik al, dit wordt een super date! En dat was inderdaad ook zo. Lekker zoenen, pijpen, neuken en nog veel meer. Ik word direct weer opgewonden als ik eraan terug denk. Mannen dit is een topper!
              Lisa, heel erg bedankt voor deze geile date!

              Comment


              • #57
                Vandaag bij Lisa langs geweest. In La cloche kan het aardig warm worden, niet alleen vanwege de mooie vrouwen. Gelukkig was er een ventilator aanwezig want de seks met Lisa was weer heerlijk. Wat heeft ze toch een heerlijk grote borsten die ze lekker in je gezicht weet te duwen.
                na een half uur warm maar voldaan vertrokken. Lisa ziet mij zeker nog een keer terug

                Comment


                • #58
                  Lisa is 1 van de betere girlfriend experience dames in het circuit en ik ben blij dat ze morgen zondag ook weer eens bij La Cloche werkt, dan kan ik op mijn vrije dag en heb al afspraak gemaakt via de gastvrouw, zie er naar uit!

                  Comment


                  • #59
                    Lisa is een zeer lieve aardige dame die je hartelijk verwelkomt. Een goed begin van de date! Ik kan aanraden om te kiezen voor zoenen met haar, dat is echt top! Natuurlijk ook de sex, werkelijk fantastisch om met Lisa sex te hebben. Neuken in diverse standjes is erg geil. De manier waarop ze met je meedoet is zo geil. Zoals in eerdere recensies vermeld wordt is GFE echt een specialiteit van haar. Ik zou zeggen sla deze dame niet over!
                    Bedankt Lisa!

                    Comment


                    • #60
                      Heerlijke zondagwip gehad met Lisa, alle goeds over haar is hier wel gezegd😉

                      Comment


                      • #61
                        Lisa heeft perfecte rondingen heel mooi in verhouding vind ik. Ze had er echt zin in, dat merkte ik al bij de kennismaking. Ik had er ook zin ik. Gekozen voor zoenen en dat is een aanrader. Lisa neemt initiatief is lekker spontaan in haar doen en laten. Lekker actief tijdens het neuken in verschillende posities. Ik heb een heerlijk half uur met haar gehad! Ze gaat ervoor dat de date geslaagd moet zijn. En dat was het geval!
                        Tot snel Lisa!

                        Comment


                        • #62
                          Als wandelaar is het altijd maar weer de gok wat voor dame je treft. Ik loop al wat jaartjes mee en heb dieptepunten, middelmatige ervaringen en hele fijne ervaringen meegemaakt. Maar soms en dat komt niet zo heel vaak voor, lijk je de jackpot te scoren.

                          Ik ben inmiddels diverse malen bij Lisa geweest en zij is voor mij dus zo'n jackpot. Waar de markt overspoeld lijkt te worden door dames die snel even geld willen pakken, is Lisa van het kaliber "ik wil het je naar de zin maken", zo ook vandaag. Bij binnenkomst is het meteen gezellig, de sfeer is ontspannen. Het voelt alsof we elkaar al jaren kennen, ik vind dat prettig, want naast lekkere seks mag ik ook graag een babbeltje maken. Het is onderdeel van de GFE en deze volstaat Lisa als geen ander.

                          Haar prachtige lange haren, haar vriendelijke gezicht nodigen uit om zelf ook helemaal vrolijk te worden. En dat word ik dan ook, met wat grapjes over en weer kan de date al niet meer stuk. Het voordeel van vaste dames vind ik dat ze inmiddels wel weten wat je lekker vindt. Sommigen vinden dat misschien saai of niet spannend. Ik ga er juist heel goed op. Ik geniet ervan hoe ze mij heerlijk pijpt, zonder mijn ballen te likken, want daar zie ik niets in😅En dan elkaar lekker strelen en zoenen, haar huid is heerlijk zacht en tongzoenen is ook echt tongzoenen.

                          Ook van het intieme gedeelte geniet ik volop, condoom erom en ze laat zich heerlijk over mijn pik zakken. Het is inmiddels bekend dat ik dit standje niet lang kan volhouden en daarop past ze zich prima aan. Tijdens missionaris blijft ze je met die prachtige ogen indringend aankijken en af en toe geef ik een tongzoen. En dan nog even doggy, ze heeft prachtige billen en wat is het opwindend om te zien hoe ze in het hoeslaken knijpt terwijl ik lekker mag stoten.

                          En voor ik het weet is het uurtje weer voorbij. Een uur vol gezelligheid, een uur met heerlijke seks, een uur met een dame die ik hoog heb zitten. Want dames zoals Lisa zijn er niet veel. Een lekkere nuchtere oer Hollandse dame, een lieverd met een randje. Zo zou ik haar omschrijven. Wat fijn dat er dit soort dames zijn, dankjewel weer Lisa, tot de volgende 😘

                          Comment


                          • #63
                            Lisa, wat een topvrouw is het toch. Telkens als ik haar zie binnenkomen bij een date dan wordt er iets wakker in mij. Ik denk te weten wat gaat gebeuren en tóch weet ze mij weer te verrassen met haar skills.

                            Het genot om bij haar te zijn is heel groot. Humor, connectie en pure geilheid allemaal in een ontmoeting…

                            Wees respectvol naar haar, je krijgt het meervoud hiervan terug.

                            Lisa bedankt!

                            Comment


                            • #64
                              Vandaag zag ik op de website dat Lisa nieuwe foto’s had.
                              Meteen de stoute schoenen aangetrokken en een afspraakje gemaakt. Ik vroeg aan haar of ze was afgevallen en ze gaf aan dat ze weer hard aan het sporten is.
                              Ik vond haar voorheen ook al echt een prachtige vrouw.

                              Zoals altijd was het weer super! Dat heeft geen verdere toelichting nodig.

                              Ook gaf ze aan dat ze voorlopig vaker in Almere gaat werken.
                              Hier ben ik stiekem heel blij mee omdat dit gunstig is vanuit mijn werk. Denk alleen dat mijn portemonnee iets minder blij is als Lisa in de buurt is 😂

                              Lieverd het was weer gezellig en ik zie je snel!

                              Xx P


                              Comment


                              • #65
                                Onder het mom van nieuwe stek nieuw trek ben ik deze vrijdag afgereisd naar Almere om eens te kijken hoe Lisa er bij Privéhuis Almere bij zit.

                                Voor mij best een eindje rijden, want laten we eerlijk zijn Almere ligt gewoon aan de andere kant van de wereld En door alle wegwerkzaamheden onderweg kwam ik toch nog in de knoei om op tijd te komen. Een nieuwe plek is ook altijd nog even zoeken en met een vertraging van een kleine 5 minuten kwam ik toch nog redelijk op tijd aan bij de afspraak.

                                Ik werd meteen vriendelijk ontvangen door Lisa en ze wees me de kamer en niet veel later kwam ze binnen. Ik grapte dat ik beter een retourtje maan had kunnen boeken gezien mijn reistijd en zo begon de date meteen met een vrolijke noot.

                                Ze had de kamer helemaal leuk gemaakt met een kaarsje erbij. Een sfeervolle kamer, erg ruim en met dit weer zeker niet onbelangrijk, er is ook een airco aanwezig. Zoals altijd eerst even wassen en ondertussen lekker kletsen over vanalles en nog wat. De sfeer is altijd relaxt bij Lisa.

                                Het viel me op hoe mooi ze er uit zag, het is sowieso een mooie meid natuurlijk, maar ze straalde helemaal. Nieuwe stek, check. Nieuwe trek, check, want ik werd er aardig opgewonden van. Na eerst even heerlijk tongzoenen was het tijd om heerlik gepijpt te worden. Wat een lekkere techniek heeft ze toch, op en top genieten!

                                Tijd om haar heerlijke poes te likken. Met een tussenstop bij de tepels die door het likken heerlijk hard werden, via wat kusjes op haar zachte huid (scrubben doet echt wonderen ) kwam ik uit bij haar heerlijk frisse geschoren poes. Alles is heerlijk glad en fris daar beneden, echt een feestje om haar te mogen likken.

                                Tijd om het condoom erom te doen en ze kwam heerlijk op mijn pik zitten. Wat is het geil om haar borsten heen en weer te zien schudden terwijl ze heerlijk op en neer gaat. "Zo langzaam genoeg" grapte ze, want jazeker dat houd ik anders niet lang vol weet ze inmiddels.

                                Tijd om van positie te wisselen en in missio lekker te seksen, die prachtige ogen lokken uit om in haar ogen te blijven kijken terwijl ik lekker rustig stoot. Dan over naar mijn favoriet, doggy. Met zo'n geweldig uitzicht op die heerlijke billen en haar lekker vastpakken is het kansloos om het te proberen uit te stellen. En niet veel later kom ik dan ook heerlijk klaar.

                                Het spreekwoord luidt, verandering van spijs doet eten. Nou in het geval van Lisa bestel ik met liefde steeds hetzelfde gerecht. Op zo'n mooie vrouw, met zo'n lief karakter, waarbij de seks altijd top is, raak ik niet snel uitgekeken. Verder is het ook gewoon een hartstikke leuke meid in de omgang, altijd vriendelijk en vrolijk. Volgens mij wordt het tijd dat Wikipedia een foto van Lisa laat zien als je zoekt op de term GFE!
                                Ik zou haast jaloers worden op alle mannen uit Flevoland en omstreken. Dankjewel Lisa, het was weer geweldig 😘

                                Comment

                                Working...
                                X