Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Lisa, Privéhuis La Cloche, Utrecht, Amsterdamsestraatweg 287D

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #26
    Na iets meer dan een week weer bij Lisa langsgeweest. Heel slecht, maar o zo lekker. Ze kwam meteen tot actie met een lekkere tongzoen en daarna leefde ze zich helemaal uit met het betere pijp- en streelwerk. Ongelofelijk hoe snel ze kan afwisselen van lief naar ondeugend. Andersom heb ik haar ook oraal verwend en vervolgens ging er 'iets' omheen en was het tijd om wat standjes uit te proberen. Dat ging niet helemaal perfect maar dat lag volledig aan mij. Een goede reden om nog eens terug te komen Herhalingsgevaar 100% zoals ze zeggen. Dank Lisa voor deze topdate!

    Comment


    • #27
      Gisteren een afspraak gemaakt voor vanochtend bij Lisa.
      Ik had een mooie prijs gewonnen van een halfuur dus snel met de auto naar Utrecht.
      Omdat ik de prijs had gewonnen en stiekem nog wist dat ze volgende week jarig is vond ik dat Lisa ook iets leuks had verdient dus een cadeautje voor haar meegenomen.
      Ze zei dat dit echt niet nodig was maar ze vond het wel heel erg leuk.
      Wederom echt weer een super date gehad! We kennen elkaar inmiddels ook echt al lang dus kunnen ook altijd ontzettend lachen dat maakt het extra leuk.
      Verder valt er weinig meer te zeggen denk ik met alle bovenstaande recensies.

      Tot snel lieverd!

      Comment


      • #28
        Door de lange lijst positieve recensies heb ik vandaag ook maar eens gebeld voor een date met Lisa, ik belde om 10 voor 10 maar kreeg te horen dat ze pas vanaf 11 uur beschikbaar was, nu begrijp ik ook waarom omdat Prietpraat haar de dag ervoor al voor 10 uur had besproken. Kom ik daar om klokslag 11 uur binnen lopen en zeg afspraak met Lisa, was de gastvrouw zeer verbaasd, vroeg naar mijn naam en toen bleek dat er een ander doodleuk naar binnen was gelopen en had gezegd dat hij een afspraak met haar had. Hij kreeg uiteraard te horen dat iemand anders die afspraak had gemaakt, ze hadden al gemerkt dat hij een andere naam opgaf maar ze hadden dat in eerste instantie voor lief genomen, omdat ik net op tijd binnen kwam lopen kon dat nog gecorrigeerd worden. Je hebt er gasten bij hoor, ze schamen zich nergens voor, ik zeg eerlijk dat ik zoiets niet zou durven doen, nee echt hoor, ik zou me kapot schamen..
        En dan de date met Lisa, wat een ontzettend leuke spontane blondine is dat, ik had niet anders verwacht dan ook een goede ervaring met haar te hebben maar het was helemaal top. Zoenen erbij genomen en dat doet ze erg lekker, dat pijpen met is echt helemaal geweldig wat ze doet, vooral omdat ze met haar tweede hand je er nog zo lekker bij streelt de hele tijd wat de meeste andere dames niet doen. Een paar lekkere standjes gedaan en het pijpen doet ze ook lekker lang en diverse keren, nee het was helemaal geweldig, een prima ervaring ook voor mij. Na afloop nog een tijdje leuk met haar gepraat, ik lees net van mijn voorganger dat Lisa volgende week jarig is wat ik nog niet wist, dan wens ik haar hierbij een hele fijne verjaardag toe, nog vele jaren erbij en bedankt voor de goede service vandaag !

        Comment


        • #29
          Tja, wat zal ik zeggen? Ik was vandaag -alweer- bij Lisa. Dus: zie boven, maar dan zonder kramp in m'n kuiten. Genoten van de verschillende persoonlijkheden die Lisa in zich heeft. Tot over een paar weken weer!!

          Comment


          • #30
            Paardengeit Ik heb wel een ondeugend randje 😉 maar die meerdere persoonlijkheden vallen wel mee hoor haha 😂
            Tot snel!

            Comment


            • #31
              Lisahod eens. In het heetst van de strijd kan ik wel eens overdrijven. Tot gauw!

              Comment


              • #32
                Wat een dag zeg! Iets te laat vertrokken vanaf huis, om vervolgens ook nog eens verrast te worden door wegwerkzaamheden. Lichte stress of ik het allemaal qua tijd wel zou redden, kwam ik ook nog eens op een andere manier Utrecht binnen. Ter hoogte van La Cloche zag ik een parkeerplek, maar ja, Nederlander als ik ben, wil ik geen 5 euro per uur betalen voor parkeren.

                Nog half in gedachten dat ik nog maar 1 minuut had voor het 10.00u was en nog half met mijn gedachten bij de parkeerplaats, Wilde ik rechtsaf slaan, waar ik in mijn ooghoek fietsers aan zag komen en dat zag mijn voorganger ook. BOEM! Ik rijd vol tegen mijn voorganger aan.

                Nog wel de helderheid van geest om even te bellen dat ik zeker een kwartier later zou zijn door mijn ongelukje, reed ik met de pest in mijn lijf naar een rustig plekje om de schade te bekijken. Zelf wel schade, de andere partij niet. Even overwogen om het bezoek maar af te zeggen, maar ik zag al snel dat de schade niet ze ernstig was dat ik niet meer kon rijden. Dus tsja, dan toch maar door laten gaan.

                Na een prettig ontvangst, kon ik plaats nemen in de kamer en niet veel later kwam Lisa binnen. Ik excuseerde mij voor het te laat komen en ze had doorgekregen dat ik een ongelukje had gehad. Lief als Lisa is toonde ze zich een warm mens. Ik grapte, dan moet jij me in dit uurtje maar even de ellende doen vergeten.

                Zoals standaard nam ik weer veel te lang mijn tijd om me op te frissen, terwijl Lisa al languit op het bed op mij lag te wachten. Lisa is gezellig en sociaal, dus de tijd werd vrolijk opgevuld met een praatje.

                Klaar voor "de strijd" ging ik naast Lisa op bed liggen. Elkaar lekker strelend en tongzoenend, werden mijn zinnen al snel verzet. Tijd voor een heerlijk pijpbeurt en het mag gezegd worden, die lijkt wel steeds beter te worden. Ze voelt ontzettend goed aan wat ik fijn vind en daaraan merk je de ervaring van deze topper.

                Tussendoor elkaar lekker strelen, tongzoenen, en grapje en een lolletje, dit is nou wat ik versta onder een absolute GFE. Gevraagd of ik haar mocht beffen en eerst lekker aan haar tepels te likken, langzaam naar beneden afgedwaald om die heerlijke frisse kale poes te likken. Dat is me toch een feestje!

                Ik werd nog even lekker gepijpt en tijdens het pijpen merkte ze dat mijn pik harder werd als ze in mijn tepels kneep. Als een klein duiveltje werd dat wat opgevoerd, terwijl ik er heerlijk van genoot. Met de woorden, "door jou heb ik geen glijmiddel nodig" Werd het condoom om gedaan en ging ze lekker op mijn pik zitten. "Ik zal rustig aan doen grapte ze, referend naar mijn eerder bezoeken waarin ik aan gaf dat nooit lang vol te houden. Wat een mooi uitzicht, zo'n prachtige vrouw op je pik, mooi schuddende borsten, het recept om even alles te vergeten.

                Teasend zei ze, ga je zelf ook nog initiatief nemen, waarna we over gingen op missionaris standje. Wat fijn om zelf het tempo te kunnen bepalen, zo kon ik het gelukkig ook best even volhouden. Terwijl ik lekker kon stoten, bleef ze me indringend aankijken met die prachtige ogen.

                Tijd voor het slotakkoord. "Mag ik op z'n hondjes" vroeg ik "Altijd was haar antwoord". Wat is dat toch lekker om haar stevig vast te pakken en te stoten. Van langzaam naar iets het tempo opvoerend om uiteindelijk heerlijk klaar te komen.

                Afsluitend nog even lekker elkaar strelen en een gezellig babbeltje, lm na een uur vast te stellen dat het haar is gelukt, ik heb gedurende het uur geen moment aan mijn auto gedacht. Dat is toch een prestatie op zich! Er is al zoveel over Lisa geschreven, ja ook door mij inmiddels Maar dat is ook niet zo gek. Je mag me een slijmbal noemen, maar deze dame is pure klasse. Ik voel me na 3 bezoeken 100 procent op mijn gemak. En er zullen als het aan mij ligt nog vele bezoekjes volgen. Alleen zorg ik er dan wel voor dat ik eerder van huis ga, want anders wordt het wel een hele dure hobby

                Comment


                • #33
                  Lisa had van de week gezegd dat ze zondag een keer een dagje in Amersfoort was.
                  Nu is dat voor mij wel heel dichtbij.
                  Dat in combinatie met het vakantiegeld dat binnen was maakte dat de verleiding te groot was om niet te gaan 😂😉.
                  Uiteraard alles weer super zoals altijd!

                  Tot snel X P

                  Comment


                  • #34
                    Voor het eerst naar Amersfoort… Lisa stond op de planning bij haar “oude” plekje.
                    Waar ze ook zit het is altijd feest. Ontspanning door inspanning. En pijpen kan ze als de beste!
                    Ze heeft er gewoon plezier in en dat merk je.
                    Soms rustig, soms wíld
                    Er zijn weinig momenten dat ik gelukkiger ben dan tijdens een date met haar. Wat een vrouw.
                    Dankjewel weer voor vandaag!

                    Comment


                    • #35
                      Eigenlijk had ik Lisa beloofd om iets later weer te komen, maar kon de verleiding toch niet weerstaan. Ze stelde zoals altijd niet teleur. Een combinatie van excellent pijpwerk met teasen en mijn tepels onderhanden nemen leidde tot een opperste staat vsn geilheid. Tot over een paar weken weer!

                      Comment


                      • #36
                        Vandaag gaan we het eens over een andere boeg gooien. Normaal gesproken zijn mijn recensies altijd heel gedetailleerd en serieus. Maar ik houd wel van een uitdaging, dus daag ik mijzelf vandaag uit eens een wat luchtigere recensie te schrijven.

                        Ik doe vandaag de Lisa bingo Eens kijken of ze mijn bingo kaart gevuld krijgt.

                        1. Toegankelijkheid
                        Als Lisa de kamer binnen komt, ontstaat er direct een leuke sfeer. Met haar fijne energie voel ik me direct op mijn gemak en weet ik direct waarom ik weer voor Lisa heb gekozen.
                        Conclusie: BINGO

                        2. Vriendelijkheid

                        Samen met Lisa zijn voelt voor mij als een geluksmomentje, Deze goedlachse dame maakt je aan het lachen, is altijd correct, vrolijk en respectvol en uiterst vriendelijk.
                        Conclusie: BINGO

                        3. Betrokkenheid

                        Lisa is een pientere dame, die interesse in je toont. Ze geeft je soms een kijkje in haar eigen leven en onthoudt ook dingen die je haar hebt verteld.
                        Conclusie: BINGO

                        4. Gesprekspartner

                        Misschien een beetje een overlap met bovenstaand punt, maar je kunt met Lisa een echt gesprek voeren. Ze heeft duidelijk een eigen mening, ze luistert echt naar je. Ik voel me bij haar ontzettend op mijn gemak en deel dan ook zonder schroom mijn eigen verhaal.
                        Conclusie: BINGO

                        5. Humor

                        Wat kun je met haar lachen zeg! Ze heeft zelfspot, ze kan heel grappig uit de hoek komen. Ze neemt het allemaal niet TE serieus en meer dan eens schieten we samen in de lach.
                        Conclusie: BINGO

                        6. Goede bedpartner

                        Allemaal leuk en aardig, maar we komen uiteindelijk ook voor lekkere seks natuurlijk. Haar mooie vormen zorgen ervoor dat ik direct een stijve heb. Ze pijpt heerlijk, lekker nat, past zich aan naar je wensen. Als ze bovenop me komt zitten, kan ik het echt maar heel kort volhouden. Ze heeft een heerlijk geschoren poes, waabij de hygiëne echt TOP is. Wat een genot om haar te mogen beffen. Tijdens missionaris standje blijft ze je lekker geil aankijken en kreunt en beweegt lekker mee (zoals ze zelf zegt "ze is geen zeester" . En dan doggy, dat is misschien toch wel mijn favoriete standje bij haar. Haar vormen nodigen uit om haar lekker vast te pakken en lekker te stoten. En vandaag leerde ik ook nog de "naughty side" van Lisa kennen. Wat kan ze venijnig in je tepels knijpen! En maar dat onschuldige lachje behouden.
                        Conclusie: BINGO

                        Het zal geen verrassing zijn, de bingo kaart wordt zonder moeite gevuld. Ze noemt me een slijmbal en dat hoor ik wel vaker. Ik strooi graag met complimenten, maar wel alleen als ze gemeend zijn. Lisa is een buitencategorie dame en als je haar nog nooit bezocht hebt "Your loss!"

                        Dankjewel lieve Lisa, ik hoop nog lang plezier met je te maken. Ondergetekend "your original Slijmbal"

                        Comment


                        • #37
                          Vandaag is Lisa in Utrecht en morgen zondag in Amersfoort bij www.privehuishod.nl ;

                          Comment


                          • #38
                            Vandaag weer een geweldige tijd gehad met Lisa!

                            Vrolijk, open en heel geil. Haar pijpkunsten zijn fenomenaal. M’n ballen werden niet vergeten en hierna het intieme deel. Met haar vrijen is als vrijen met je (ex) vriendin. Vertrouwd en opwindend tegelijk.
                            Fijne tijd gehad weer Lisa. Tot de volgende!

                            Mocht je je afvragen of je de stap zal wagen om een afspraak met haar te maken. Misschien vanwege zenuwen of je wil zeker weten dat ze een topervaring bied. Ze kan rustig zijn of wild. Wat je maar nodig hebt en dat voelt ze feilloos aan.

                            Comment


                            • #39
                              Vandaag mezelf een bezoekje aan Lisa in Amersfoort kado gedaan. Dat was fijn uitpakken. Heb op verschillende manieren van haar en haar goddelijke lijf mogen genieten. Zoenen, pijpen, likken en teasen, alles kwam voorbij. We hebben ook veel lol gehad samen en ten slotte nog wat klassementen over en weer uitgewisseld. Het is nog geen kerst, maar reken maar dat Lisa in het laatste uur van de top 2000 thuishoort 🤣 My Queen, bedankt weer voor de verwennerij!!

                              Comment


                              • #40
                                Lisa ken ik nog uit de tijd van Huize Moniek (met die tirannen als stel eigenaren), toen ze nog onder andere naam werkte, en later verscheen ze met meerdere meiden van HM bij House of Dreams in Amersfoort en nu dus vaak op meerdere dagen per week bij Privehuis La Cloche in Utrecht en soms een zondag in House of Dreams. Iets voller geworden, maar dat deert mij niets want haar energie en topservice en karakter maakt het een feestje om met haar te zijn voor veel erotiek en aandacht en ook een goed gesprek. Ze is ook verder lekker nuchter en een volle vrijster qua passie. Haar tongzoenen maken mij gek van verlangen naar meer, maar ik weet de grens tussen een sekswerkerster en mijn rol al klant. Verder geniet ik iedere minuut die ik met haar ben

                                Comment


                                • #41
                                  Het is er soms moeilijk tussen te komen qua afspraak want Lisa is een echte GFE topper en vaak bezet, maar toch had ik onlangs het geluk haar in La Cloche voor een uur te kunnen vastleggen via de gastvrouw. En dan weet je dat je een uur van de wereld bent met haar. Lisa verstaat de kunst van beminnen met gevoel en sensualiteit maar gaat ook enige geilheid niet uit de weg, maar vooral de intensiteit en passie maken haar bijzonder goed! Hoop tot later weer deze maand kanjer!

                                  Comment


                                  • #42
                                    Vandaag na veel te lange tijd weer bij Lisa geweest. Altijd als ik de naam Lisa hoor of lees, heb ik direct de connotatie met het schilderij Mona Lisa. Daar waar de Mona Lisa een bijzonder kunstwerk is, leg ik de paralel naar Lisa in haar beroep. Want Lisa is bijzonder, voor mij. In mijn lange wandel carrière ben ik maar een paar van dit soort dames tegengkomen. En om het bruggetje naar een schilderij terug te maken, ga ik vandaag Lisa eens beschrijven alsof ik een schilderij bekijk.

                                    Het begint bij de omlijsting, dit vertaal ik naar haar persoonlijkheid: toegankelijk, geïnteresseerd, slim en vriendelijk.

                                    Het doek is de achtergond die de persoon heeft gevormd. Soms krijg je een kijkje achter de dvp, discreet en vice versa blijft deze informatie tussen beiden.

                                    Dan het schilderij zelf:

                                    Kapsel: mooie lange lokken waar ik mijn handen langs en doorheen kan laten glijden
                                    Ogen: sprankelende ogen welke mij aan blijven kijken tijdens de seks
                                    Neus: een neus die wat overgevoelig is door hooikoots 😂
                                    Mond: een vrolijke lach, mooie volle lippen en een genot om mee te zoenen. En niet te vergeten, waarmee ik heerlijk oraal wordt verwend
                                    Borsten: twee prachtig gevormde borsten waar ik heerlijk mee kan spelen en waar ik lekker aan de tepels mag zuigen
                                    Lichaam: een mooi vol lichaam met een fijne zachte huid welke ik heerlijk vind om te strelen
                                    Vagina: een prachtig glad geschoren vulva, heerlijk fris, welke ik graag mag likken
                                    Armen: twee armen die me lekker vastpakken
                                    Handen: twee handen die mij heerlijk strelen
                                    Benen: twee mooie lange benen welke ik graag nog eens op mijn schouders voel tijdens de daad
                                    Billen: een heerlijke bilpartij waar ik graag in mag knijpen en die in doggy heerlijk meebewegen

                                    Is dit een perfect anatomische uiteenzetting van het lichaam, nee zeker niet 😂🤣Maar volgens mij geeft het op een leuke speelse manier wel een mooi beeld van de verschijning Lisa.

                                    Dankjewel Lisa voor wederom een heerlijk uurtje 😘

                                    Comment


                                    • #43
                                      HoekerLoeker
                                      Wat een dag!
                                      Een bakje heerlijke kersen,vergelijking met de Mona Lisa en dan ook nog eens een prachtig boekwerk als een recensie 😂😘

                                      Comment


                                      • #44
                                        Originally posted by Lisahod View Post
                                        HoekerLoeker
                                        Wat een dag!
                                        Een bakje heerlijke kersen,vergelijking met de Mona Lisa en dan ook nog eens een prachtig boekwerk als een recensie 😂😘
                                        Je maakt wat mee zo hè 🤣😂

                                        Comment


                                        • #45
                                          Originally posted by Lisahod View Post
                                          HoekerLoeker
                                          Wat een dag!
                                          Een bakje heerlijke kersen,vergelijking met de Mona Lisa en dan ook nog eens een prachtig boekwerk als een recensie 😂😘
                                          Tja, als dat niet de hoofdprijs verdient aan het eind van de maand dan weet ik het ook niet meer…..
                                          En vandaag ook al een hoofdprijs voor HoekerLoeker, mazzelkont! 😜😜

                                          Comment


                                          • #46
                                            dit is een recensietopic, geen theekransje heren

                                            Comment


                                            • #47
                                              Lisa! Wat was je weer geweldig zaterdag in Utrecht. We zijn weer een stapje verder gegaan in onze ontdekkingsreis. Ik ga hier nog wel een paar dagen van nagenieten. Topuur gehad!

                                              Comment


                                              • #48
                                                Morgen zondag Lisa in Amersfoort op kamer met airco maarr dan is ook 24 graden voorspeld en geen 31 🙃

                                                Comment


                                                • #49
                                                  Lisa is een hartelijke opgewekte vrouw. Gelijk was de sfeer ontspannen. Lisa heeft een heerlijk lijf. Haar borsten zijn super zacht en groot. Haar billen zijn top! Ik heb een super geile date gehad met haar. Het is een echte topper die je goed weet te verwennen. Ik verlang alweer terug naar haar. Ze is super vriendelijk een echte aanrader!
                                                  Bedankt Lisa!

                                                  Comment


                                                  • #50
                                                    Het was alweer even geleden maar vandaag weer even bij Lisa geweest in Amersfoort.
                                                    Ik ben echt heel blij dat ze hier ook af en toe weer is.
                                                    Echter is het wel lastig om een afspraak met haar te krijgen hier, laatste paar keer zat ze vol geboekt en vandaag had ik ook het laatste gaatje.
                                                    Maar dit zegt denk ik alleen maar wat een leuke dame dit is.

                                                    Net als altijd was deze date weer super!
                                                    Ze is echt altijd vrolijk en spontaan en je kunt ook echt met haar lachen.

                                                    Hopelijk tot snel weer lieverd.
                                                    Xx P

                                                    Comment

                                                    Working...
                                                    X