Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Mia, Privehuis House of Dreams, Soesterweg 271, Amersfoort

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #26
    Was onverwacht in de buurt en er viel een gat in mijn agenda. Daar wist ik wel een oplossing voor. Had geen afspraak en bij het voorstelrondje was Mia beschikbaar, die leuk contact maakte. Met haar een uurtje naar de kamer gegaan en het was een fijne date. Mia wist goed te teasen en dat zorgde voor een goede spanning. Dank Mia voor je inzet en de fijne date.

    Comment


    • #27
      Leuke date met dit hete blonde meisje met kort haar en een strak figuur. Het was koud buiten en het was zeker fijn om binnen bij haar op te warmen. Ze weet precies hoe ze je moet opwerken. Na een paar stands een mooie afsluiting en een onvergetelijke ervaring. Ik zou zeker bij haar teruggaan.

      Comment


      • #28
        Gisteren weer bij Mia langs geweest. Hartelijke ontvangst door gastvrouw. Kom haar ook elke keer tegen bij bezoek HOD. Ook fijn, voel je je op gemak met bekende gezichten. Gekozen voor een uur en heb mooie tijd gehad.

        Comment


        • #29
          nou dit vond ik wel een lekkertjes tijdens het voorstellen, lekker strak lolitla lichaam met volle borsten en die ogen, wauw, en volle lippen en strak rond kontje, die was de mijne. Top half uurtje gehad met haar, ik had niet meer te besteden anders was ik zeker langer gebleven!

          Comment


          • #30
            Mia is een enthousiaste jonge meid met een heerlijk slank lichaam (wel wat tattoo's). De seks met haar is geweldig door de aandacht die ze je geeft en haar sexdrive. Bij het pijpen tikte ze met haar tong tegen mijn eikel aan, dat voelde heerlijk. De standjes gingen ook heel soepel, maar ik hield het helaas niet heel lang vol bij haar zo lekker was het! Wat wel jammer is, is dat haar siliconen borsten erg hard zijn en ze niet altijd zo goed te verstaan is. Maar al met al een topper die ik graag vaker bezoek!

            Comment


            • #31
              Een fijne date gehad met Mia, ze heeft prachtig gevormde borsten. Een mooie handvol, perfect in proportie. Ik heb haar frisse kutje gebeft en ze pijpte mij, af en toe even deepthroat tussendoor. Heel geil. Uiteindelijk met Mia on top klaargekomen en voor mijn gevoel het condoom tot de rand volgespoten haha. Heerlijke meid!

              Comment


              • #32
                Ben weer ff met deze mooie slanke meid naar bed geweest en even verdronken in haar mooie ogen. De sex vind ik fantastisch met haar.

                Comment


                • #33
                  Zo’n 2 weken geleden tijdens de voorstel ronde voor Mia gekozen, en daar zeker geen spijt van gehad. Ze is een slanke dame met een heerlijk lichaam en geile ogen waarmee ze je uitdagend weet aan te kijken🤩 ‘Mia is ook leuk in de omgang en in voor een grapje, heerlijke 3 kwartier gehad en zeker voor herhaling vatbaar.

                  Comment


                  • #34
                    Leuk half uur met haar gehad. Heerlijk zoenen en pijpen kan ze ook goed en lekker diep. Daarna een paar standjes geneukt waarbij je heerlijk ben klaargekomen. Mia gaat mij zeker vaker zien.

                    Comment


                    • #35
                      Mia is een van de mooiste dames van HoD. Tijdens het voorstellen lijkt het alsof ze ongeinteresseerd is. Maar eenmaal op de kamer blijkt ze heel lief te zijn. En toont goede inzet. En vraagt ze hoe en waar je van houd.
                      Die 30min waren zo voorbij.
                      Het is jammer dat mijn portemonnee het niet toelaat. Want ik zou supergraag eens een uurtje in de Jacuzzi met haar willen zitten.
                      Dan heb je echt een wereldtijd volgens mij.
                      Al met al is Mia lief en bloedmooi. Ze ziet mij snel weer terug.

                      Comment


                      • #36
                        Onlangs had ik afgesproken met Esmee maar dat kon toen vanwege omstandigheden helaas niet doorgaan.... Geluk bij een ongeluk want toen werd ik voorgesteld aan Mia….. Ik werd gelijk ingenomen door die betoverende ogen en die prachtige glimlach. Maar vooral haar positieve energie en persoonlijkheid vallen op. Daarnaast is die energie er ook meer dan genoeg bij het … uhm … je weet wel. Op alle fronten is ze actief en vaardig en geeft je echt het gevoel dat er een connectie is (wat ik dan belangrijk vind). Het zijn dit soort “ontmoetingen” die het “wandelen” zo ontzettend leuk maken. Ze praat (nu nog) een beetje gebrekkig NL/EN maar met wat begrip en gebaren Kom je vrij snel uit het een en ander.

                        Kortom, nog een briljantje ontdekt daar in Amersfoort. Helaas had ik dit keer slechts een uur de tijd maar de volgende keer maak ik daar met plezier 2 uur van!

                        PS: Esmee blijft natuurlijk nog steeds een topper! :-)

                        Comment


                        • #37
                          Onlangs Mia weer eens opgezocht. Vorige keer was in een trio, nu met haar alleen. Wat een feest! Mia heeft lekker veel energie, is leuk in de omgang en geeft je een echte gfe. Bedankt Mia, tot snel!

                          Comment


                          • #38
                            Vandaag begin van de avond een leuke date gehad met Mia.
                            Ze heeft een ander kapsel dan op de fotos van HOD. Persoonlijk vind ik dat leuker staan dan dat hele blonde.
                            Mooie vrouw, super slank figuur.
                            Komt niet heel spontaan over tijdens het voorstellen, maar eenmaal op de kamer heb ik toch elke keer weer een leuke date met haar.
                            Seks is prima, ze probeert er altijd het beste van te maken, en dat is top.
                            Ik was iets eerder klaar dan gepland, dus achteraf nog een fijne massage gekregen, heerlijk.
                            Tot de volgende keer maar weer Mia.

                            Comment


                            • #39
                              Gezien mijn eerdere ervaringen met Mia wilde ik nog een keer bij haar langsgaan. Ze zag er weer goed uit en het was een genoegen om achter haar naar de kamer te lopen. Even opfrissen en het spel kon beginnen. Dat is een voordeel als je elkaar iets beter kent: je raakt beter op elkaar ingespeeld. Lekker teasen, massage, en dan heerlijk wat posities doornemen. Veel dank Mia voor je inzet en de fijne tijd, die helaas heel snel om vloog.

                              Comment


                              • #40
                                Lieve Mia,

                                Mede naar aanleiding van jouw recenties gisteren weer naar mijn favoriete huis van plezier gekomen.
                                Eerst met de gastvrouw gebeld of er nog een plekje vrij was en mijn gewenste tijd kon gelukkig met ee kleine voorbehoud dat het nog niet zeker was of je er ook zou zijn.
                                In de middag een 2e keer gebeld en gelukiig zou je er gewoon zijn.
                                Ik ben een vaste klant van HOD inmiddels enkele jaren dus ben bekend met welke toppers er werke maar ook gewerkt hebben.

                                Aangekomen door de gastvrouw binnengelaten en in de standaard wachtkamer kon ik wachten tot jij me zou komen halen.
                                Wat kwam daar een moie verschijning mij ophalen.

                                Jouw gevolgd naar de kamer en daar kon het spel beginnen, we hebben de extra`s besproken en afgerekend waarna het spel al begon met het uitkleden van elkaar.
                                Wat ben jij een lekkere speelse vrouw en ook van het standard wasje zodat alles schoon en hygienisch is maakte je een feestje van.

                                Na het wasje het bed opgezocht en heb ik jouw eerst verwent want je wel kon waarderen, vervolgens was het mijn beurt om verwent te worden en gaf je mij een heerlijke BJ die je goed arfwisselde en ook de ballen werden niet vergeten.

                                Nu werd het tijd voor actie en hebben we verschillende standje afgewerkt waarbij ook jij aangaf welke je lekker vond en super goed meedeed.
                                Met het schrijven van deze review heb ik weer een lach om mijn mond.

                                Ik zoek je heel snel weer op maar dan niet meer voor een uurtje want dat is echt te kort wat werd bevestigd door het kloppen op de deur van de gastvrouw terwijl wij nog net zo lekker met de 2e ronde bezig waren hahaha

                                Dikke kus,

                                Michel

                                Comment


                                • #41
                                  Onlangs bij deze fantastische dame geweest en wat was ze geweldig op alle vlakken. Bij binnenkomst tref je een vrolijke en zeer sexy dame aan. Na het ondoen van onze kleding en elkaar lekker ingezeerpt te hebben onder de douche spatte de sex ervan af. Ze is in 1 woord geweldig en hebben heerlijke sex gehad in diverse standjes.
                                  Na dat ik klaargekomen was hebben we nog heerlijk gekletst. Ik ga hier zeker nog eens terugkomen.

                                  Comment


                                  • #42
                                    Weer een geweldige date gehad met Mia, waar de vonken vanaf sprongen. Gelukkig was er een douche op de kamer, want door de warmte en door de intensiteit waren er beide behoorlijk aan het zweten haha. Maar wat een lekkertje is het toch die Mia, je kan met haar met gemak een uur volmaken. Extras kosten wel wat, maar dan krijg je ook meer dan waar voor je geld. Tot snel Mia!

                                    Comment


                                    • #43
                                      Mia blijft voor mij de meest sexy dame van alle dames in House of Dreams.
                                      Ze heeft een beetje een boze blik bij het voorstellen. Maar zodra je samen bent, en ze kleed zich langzaam uit, en je ziet dat figuurtje, met haar zwoele blik. Dan wil je haar gewoon bespringen.
                                      De seks is altijd tiptop in orde.
                                      Geen prater, maar ja daar kom ik ook niet voor haha.
                                      Mia is voor mij een zekerheidje, waar ik nog veel vaker mee ga afspreken.

                                      Comment


                                      • #44
                                        Ook maar eens een keertje bij Mia geweest. Gewoonlijk niet echt mijn type, maar de reviews hier waren goed en de foto zagen er fantastisch uit.

                                        Een ding is zeker, deze dame heeft energie voor tien. Eerst lekker samen onder de douche, waarbij je goed ingezeept wordt en dan door naar bed, waar alle strandjes en posities langskomen. Na 60 minuten uitgeput weer vertrokken.

                                        Qua uiterlijk: de foto's doen haar vorm recht. Alles is en mooi en strak. Wel zijn de foto's nogal vreemd helder gemaakt. Hierdoor lijkt zij erg licht en blond op de foto's, een Scandinavisch uiterlijk haast. In werkelijkheid zou je haar eerder tan/gebruind noemen.

                                        Voor mij het enige nadeel: Mia spreekt niet echt Nederlands of Engels en mompelt ook een beetje. Zij kan daardoor slecht verstaanbaar zijn, waardoor je vaak toch nog een keer moet vragen wat zij bedoelt en date wat stil komt te staan. Aangezien ik liever de dame het initiatief laat namen was er wat minder een klik dan soms met andere dames. Hierdoor voor mij waarschijnlijk geen herhaling. Ben jij meer van het zelf initiatief nemen? Dan raad ik Mia zeker aan.

                                        Comment


                                        • #45
                                          Een ontzettende leuke slanke en goodlooking girl, alleen haar tattoo's vind ik lelijk, maar die vergeet ik snel. Haar lichaam is echt lekker en ze heeft ook een geil snoetje en prachtige ogen. En zeer sensueel en ondeugend lief in bed. Ik vind haar speels maar ook intens qua beleving, een goede sekswerker, dat zeker

                                          Comment


                                          • #46
                                            Speciaal voor Mia heb ik een account aangemaakt.
                                            Ik ben geen regelmatige bezoeker van privehuizen. Heel soms in een stoute bui wil ik dat weleens doen.
                                            Zo ook ben ik in een stoute bui naar Amersfoort gereden, naar House of Dreams.
                                            Goede lokatie, middenin een woonwijk. Afgelegen en discrete ingang.
                                            Ik werd vriendelijk ontvangen door de gastvrouw, en werd begeleid naar een kamer met bed.
                                            Daar werden 1 voor 1 de dames aan mij voorgesteld.
                                            Toen Mia eenmaal binnenkwam was ik direct verkocht.
                                            Wat is zij mooi zeg, ze lijkt wel een Disneyprinces.
                                            Wat op de kamer gebeurd is wil ik liever prive houden, maar ik wil wel zeggen, Mia is geweldig, lief, stout, luistert naar je wensen.
                                            Mia super bedankt, tot snel.

                                            Comment


                                            • #47
                                              Knap lekker ding is dit, en ook lekker in bed en qua seks, ogen waarin je wil verdrinken en ze doet erg haar best. Zoenen, pijpen, neuken en lekker teasen is ze erg goed in. Ik wil haar vaker gaan bezoeken!

                                              Comment


                                              • #48
                                                Het was al weer een tijdje geleden dat ik deze leuke dame in het altijd gezellige House of Dreams bezocht. Nog maar een keer op herhaling ze heeft een geile blik in haar ogen en een prachtig lichaam. Borsten en billen vind ik erg mooi. Na wat extra’s te hebben besproken werd ik heerlijk gewassen. Daarna op het bed beland. Waar ze mij heerlijk heeft verwend. Pijpen kan ze als de beste. Heb haar ook heerlijk mogen beffen. Met een paar heerlijke standjes het geweldig samenzijn afgesloten. Het was weer een genot

                                                Comment


                                                • #49
                                                  De vonken vlogen er weer vanaf! Wat een hete sessie was dat weer met Mia. Vol overgave stort ze zich op je en laat je niet meer los. Alles wat ze doet, doet ze met passie. De douche na afloop was dan ook meer dan welkom! Bedankt Mia, tot snel!

                                                  Comment


                                                  • #50
                                                    Daar ging ik dan voor de allereerste keer naar een prive huis.

                                                    De spanning zat we goed in want ik wist niet zo goed wat ik moest verwachten. Had House of Dreams al een tijdje op het oog. Maar besloot uiteindelijk om gewoon eens te gaan!

                                                    Op goed geluk rijd ik erheen en eenmaal binnen zag het er gezellig uit. De gast vrouw ontving mij en ik zag al meteen een dame achter me staan die mijn aandacht trok. Een mooie kleine dame met kort blond haar en mooie borsten en tattoos op exact de juiste plekken. Tijdens het voorstel rondje stelde ze zich voor als Mia. Ik besloot ook om met haar de kamer in te gaan.

                                                    Mia is een erg vrolijke meid hier en daar wat gebrekkig Engels en Nederlands. Maar ze doet enorm haar best om duidelijk te communiceren. Eerst hebben we samen heerlijk gedoucht om de spanning er wat af te halen aangezien ik aangaf dat ik het allemaal wat spannend vond. Daarna begonnen we van elkaar te genieten lekker met elkaar kussen en ging ze over naar iets waar ze duidelijk heel goed in is! En dat was pijpen och wat een genot vooral als ze met haar mooie lichte ogen je aankeek!


                                                    Toch sloeg de spanning wat toe waarin het wat moeilijker voor mij was. Daar ging ze erg professor mee om! En masseerde de spanning weg. Toen had allemaal weer lukte hebben we het afgerond in 2 standjes en eindigde we met doggy en wat kan ze heerlijk kreunen! Het was een fijne eerste ervaring en dat is totaal te danken aan Mia! Leuke spontane meid achteraf nog heerlijk gekletst onder de douche en ze houd van grappen maken tussendoor wat ik ook op prijs stel! Plus de ondeugende meid kon maar niet van mn kont afblijven!

                                                    Comment

                                                    Working...
                                                    X