Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Rita, Amstelveen

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Rita, Amstelveen

    Naam: Rita
    Leeftijd: 40-50
    Uiterlijk: Oost/Zuid Europees
    Kleur haar: donkerblond
    Lichaamsbouw: normaal
    Cupmaat: E
    Siliconen: nee
    Piercing: nee
    Tattoo's: nee

    https://www.kinky.nl/advertenties/8632475-rita

    Had Rita ook al een tijdje in het vizier en had haar al een paar keer zonder succes in het Duits een appje gestuurd maar toen ik dat vandaag in het Spaans deed reageerde ze vlot waarna we afspraken in het Engels. Herken alle recensies over haar op diverse fora helemaal.

    Wat een ontzettend lekker ding vind ik haar, echt lustopwekkend lekker, mooi en sexy. Qua uiterlijk deed ze me wat denken aan Marina van DS vh MM.
    Ze stond me buiten haar huisje al op te wachten en meteen volgde bij de begroeting een volle tongzoen. Binnen lieten we er geen gras over groeien en volgden er nog velen terwijl we elkaar staand verkenden. Wat een passie vanaf seconde 1! Tongen doet Rita zalig, vol en zonder terughoudendheid, perfect! Gaf haar meteen € 170,00 zodat ik me bij het PZC niet in zou hoeven houden.

    Na het wasje gingen we op bed even energiek verder met een stomende vrijpartij alsof we elkaar al jaren kenden. Stemming en klik zeer goed. Vind alles aan haar heerlijk, inclusief haar ongeremde en tomeloze seks drive.
    Een aanzienlijk deel van het uur brachten we in 69 door. Heerlijk, ondanks dat ze het PZC'en naar mijn smaak iets te veel afwisselde met aftrekken. We hebben vervolgens al tongend heerlijk in close cowgirl geneukt waarbij ik (mc) in haar zalige flamoes klaarkwam. Het uur volgemaakt met een goede massage en wat tongzoenen. Na gekletst en afgesproken elkaar in het nieuwe jaar opnieuw te zien.

    Kortom, een zeer geslaagd bezoek aan deze CL niveau klasse dame die bij mij allover op 4,5/5 sterren uitkomt!
Working...
X