Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Sascha, Huize Fleur, Kweekweg 10, Apeldoorn

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Sascha, Huize Fleur, Kweekweg 10, Apeldoorn

    Naam: Sascha
    Leeftijd: 38
    Uiterlijk: Nederlandse
    Kleur haar: Zwart
    Lichaamsbouw: Slank
    Cupmaat: E
    Siliconen: Nee
    Piercing: Ja
    Tattoo's: Ja

    https://kweekweg10.com/ladies/sacha/

    Op de site van huize Fleur viel mijn oog gelijk op Sascha, de heerlijke, spannende, geile foto's maakte mij erg nieuwsgierig! Vorige week met haar een uur afgesproken, haar ondeugende mooie ogen vielen mij gelijk op bij binnenkomst, die blik WAUW!
    Even kort mijn wensen besproken en toen begon het geile feestje, intens genoten van haar prachtige lijf en hoe ze mij verwende en tot 2x toe mij tot het hoogtepunt bracht. Wat een waanzinnige ervaring was dit, meermaals bij andere dames meegemaakt dat ze tijd rekken of nadat ik gekomen ben hun werk erop zit terwijl de tijd dan nog niet om is, bij Sascha was het een uur lang genieten waardoor de tijd voorbij vloog. Ik kom zeker vaker bij haar terug!

  • #2
    inderdaad bijzonder leuke dame erg toegankelijk
    sluit mij helemaal aan bij mij voorganger hier
    👍👍

    Comment


    • #3
      Vandaag voor het eerst Sascha bezocht. Wauw x 100, prachtige dame en zeer vakkundig. Ik heb een TOP uur beleefd. Tot snel kanjer

      Comment


      • #4
        Ben al diverse malen bij Sascha geweest, dit is een dame van buiten categorie, waar maar weinig dames aan kunnen tippen, toegankelijk, zeer lief en beeldschoone zeer betrokken

        Comment


        • #5
          Zelf ben ik één keer bij Sascha geweest. Alle positieve recensies zijn volledig terecht. Zij staat zonder twijfel in mijn top 3 allertijden.

          Comment


          • #6
            Als ik na maanden afwezigheid weer in een kamer bij Huize Fleur zit te wachten en de deur open gaat, wordt de ruimte gevuld met hartelijkheid. Daar komt Sascha binnen, een prachtige dame met een bijzonder fijne energie.

            Al is het slechts de tweede keer, ik voel me direct thuis. Zal ze me nog herinneren, na al die maanden, dacht ik toen ik erheen reed. Natuurlijk herkent ze me nog, want dat is Sascha. Ze is betrokken en attent, ze weet nog waarover we de vorige keer hebben gesproken.

            ​Wat een fijn gevoel, een gevoel van waardering. Dat maakt het wederzien extra bijzonder. Tijd om lekker samen onder de douche te stappen. Elkaar lekker betasten, overgoten met plezier. Ze is grappig, vraagt of ik bang ben voor water, omdat ik een beetje afwachtend ben. Ik voel dat ik helemaal mezelf kan zijn.

            Na het afdrogen belanden we op bed, waar ze vol overgave tongzoend. Ik ben geen adonis, maar Sascha oordeelt niet en is altijd repectvol. Het pzc is heerlijk rustig. Haar poes is mooi glad geschoren en een genot om te mogen likken. Ze lijkt er zelf ook van te genieten. Ook het neuken is geweldig, wat een genot om met zo'n prachtige vrouw het bed te mogen delen. Ik hoef helemaal niet te zeggen wat ik lekker vind, want dat voelt ze perfect aan. Bijzonder hoe ze mij kan "lezen" en na een heerlijke sekspartij kom ik lekker klaar.

            Tijdens het aankleden en ons afsluitende praatje, krijg ik een kijkje achter de dame van plezier. Sascha heeft geen masker op maar is gewoon zichzelf. Nuchter, vriendelijk, lief en grappig. En ook nog eens een geweldige bedpartner. Na een uur in haar bijzijn lijkt de tijd even stil te hebben gestaan. Op de weg naar huis zie ik haar verschijning langzaam vervagen in mijn gedachten. Ik mocht een uurtje samen zijn met een prachtig mens en dat was elke cent meer dan waard!

            Comment


            • #7
              Als vaste klant van Sascha, was ik vanochtend met stomheid geslagen toen zij mij via de chat op dit forum melde dat onze geplande afspraak niet door kan gaan, omdat de eigenaresse van huize fleur de samenwerking per direct heeft stop gezet.
              De eigenaresse vindt geld belangrijker dan de gezondheid van haar medewerkers. Sascha was niet fit waardoor zij niet in staat was haar werk uit te voeren zoals klanten dat gewend zijn. Persoonlijk vind ik dat een goeie reden om niet te gaan werken, dat geeft ook des te meer aan dat niet alles om geld draait bij Sascha! Doordat Sascha niet kon werken, heeft huize Fleur haar geplande afspraken voor die dag moeten annuleren, hierdoor veel inkomsten mis gelopen. Ipv de klanten een alternatieve dag aan te bieden waarop Sascha wel aanwezig is, heeft zij het meest domme besluit genomen om Sascha "te ontslaan"

              Beste eigenaresse van huize Fleur, mocht je meelezen.... Dit is echt de meest domme impulsieve actie die ik mij kan bedenken. Door Sascha te ontslaan, loop je niet alleen gisteren inkomsten mis, maar veel inkomsten door de vele afspraken die de komende weken al gepland stonden en nu dus niet doorgaan. Besef je goed dat Sascha vele vaste klanten heeft die alleen haar willen, die je dus niet bij een collega kunt inplannen. Ik ben er daar 1 van!
              Je had echt beter moeten nadenken. Mij zul je niet meer zien als vaste klant van Sascha bij huize Fleur!

              @ Sascha, Mocht je ergens anders gaan werken dan word ik daar weer je vaste klant!

              Comment


              • #8
                Ik ben zeer vaste klant van Sascha, vanaf november 2023
                en de regelmatige afspraken zijn echt een genot, zo"n voortreffelijke dvp ben ik nog niet tegen gekomen, zij is ook zeer betrokken en heeft een luisterend oor voor haar klanten, bij huize Fleur zullen zich nog wel eens achter het oor krabben, wat voor inkomsten ze daar mislopen om haar te ontslaan, mij zie je daar in ieder geval niet terug

                Comment

                Working...
                X