Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Lissa, Bokkingshang 12, K1

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Lissa, Bokkingshang 12, K1

    Naam: Lissa
    Leeftijd:
    Uiterlijk:
    Kleur haar:
    Lichaamsbouw:
    Cupmaat:
    Siliconen:
    Piercing:
    Tattoo's:

    Heb deze dame het afgelopen jaar enkele malen bezocht nu.
    €50 P+N bied ze standaard aan...naar meerdere mogelijkheden moet je maar vragen. Na de graaiers die er zaten de afgelopen jaren met mooie beloftes en niks doen zijn de huidige dames op een uitzondering na weer op het niveau van de jaren 90...Ik ben nog niet ontevreden bij haar vertrokken in ieder geval.

    Rolly

  • #2
    Vanavond nog even voor een vluggertje bij Lissa (Lisa) geweest. E. 50 gegeven voor P+N. Vriendje gewassen...rubbertje geplaatst...mondelinge overhoring gehad totdat kleine Rolly op sterkte was...even cowgirl positie gedaan en afgemaakt met doggy...wasje gedaan en met een weer vertrokken...Een vervorlg bezoekje gaat niet lang op zich laten wachten

    Gr. Rolly

    Comment


    • #3
      Ik ben afgelopen week ook (donderdag)nog in Deventer geweest voor een bezoekje aan de favoriete shoarmaboer toen ik Lissa naar haar plekje achter het raam zag komen. Er waren nog 2 andere jongere dames en 1 oud gediende aanwezig maar vanwege goede ervaringen in het verleden toch voor Lissa gekozen. Normaal ga ik gewoon P+N voor 50 euro maar deze keer wilde ik het een beetje rustig aan doen dus 100 euro gegeven voor een half uurtje.

      Na het gewoonlijke wasje op het bed plaats genomen waarna het rubbertje geplaatst werd, begon Lissa met een zeer verdienstelijk BJ waarbij de kogeltjes ook een zeer vakkundige behandeling kregen....resultaat...klaar binnen 5 minuten.

      In eerste instantie dacht ik eigenlijk dat het bezoekje wel over zou zijn maar Lissa was het daar blijkbaar niet mee eens....boeltje werd opgekuist en daarna zachtjes gemasseerd totdat er na een tijdje weer leven in mijn beste vriend kwam. Werd ook aangemoedigd om haar mooie vormen te betasten zolang ik het maar rustig aan deed...geen probleem.

      Nadat mijn vriend weer op volle sterkte was vond Lissa het tijd voor een potje rodeo rijden...oftewel cowgirl positie...eerst rustig aan maar toen in een gestaag ritme totdat ik voor de 2e keer het rubbertje vulde

      Opnieuw mijn vriendje opgekuisd en me nog even met haar tweeling beziggehouden totdat mijn benen weer sterk genoeg waren om weer te vertrekken.

      Al met al dus een zeer geslaagd bezoekje. Ik hoop dat ze nog lang voor Deventer behouden blijft.

      Rolly​


      P.s. haar haarkleur is nu rood achtig ipv zwart Tijdsduur bezoekje ong 35 minuten.
      Last edited by Rolly; 01-06-2024, 21:52.

      Comment


      • #4
        Wilde gisteren een bezoekje bij haar doen maar hoorde van een collega van haar dat Lisa een aantal dagen afwezig zal zijn...verwacht terug te zijn omstreeks midden volgende week.

        Rolly

        Comment

        Working...
        X