Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Katja, Amsterdam, Oude Nieuwstraat 19

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Katja, Amsterdam, Oude Nieuwstraat 19

    Naam: Katja
    Leeftijd:
    Uiterlijk:
    Kleur haar:
    Lichaamsbouw:
    Cupmaat:
    Siliconen:
    Piercing:
    Tattoo's:

    Katja is een supergeile milf, ze heeft ze een heerlijk lichaam en een fantastiche inzet. Ze gaat er volledig voor en maakt een aantal afspraken per dag. Zo houd ze het leuk voor zichzelf en voor ons. Een charmante, knappe en ervaren hoer.

  • #2
    Katja is een Russische dame van een jaar of 45-50 (gok ik, moeilijk in te schatten). Erg goed figuur, mooi gezicht, blond. Ze spreekt uitstekend Nederlands. Van alle ervaringen die ik heb is zij de meest constante factor, ik kom al een jaar of 6 zo nu en dan bij haar langs. Voor mij is het de combi van een fijne energie, prima smalltalk tot wat inhoudelijker gesprek (ze is goed op de hoogte en zeker niet dom) en fijne seks die maken dat ik haar graag zie. Meestal kies ik voor een handjob, dat kan ze erg fijn en probeert je een tijdje op het randje te houden voor ze het afmaakt. Leuke vrouw, echt een aanrader voor doordeweeks overdag behalve de woensdag.

    Comment


    • #3
      Ik bezoek haar al jaren, ze is de afgelopen 15 jaar door het land verhuisd. Ze zit nu al een flink aantal jaar in het ONS Singelgebied, maar heeft onder verschillende namen gewerkt in Antwerpen, Arnhem, Doetinchem, Den Haag, Ruysdaelkade. Waar ze ook werkt is ze altijd een van de beste hoeren. De meeste van haar klanten bezoeken haar om haar mooie tieten en gezicht onder te spuiten. Ze staat altijd bekend als de spermakoningin. Haar leeftijd is nu zichtbaar, maar ze heeft nog steeds een prachtig lichaam en is erg mooi.

      Comment


      • #4
        Ik kom toch al een jaar of zes bij haar op dit adres, maar om over haar gezicht te spuiten is nooit ter sprake gekomen. Kwam ze daar zelf mee? Hoeveel kost deze service 😬

        Comment


        • #5
          Ontvangt ze nog steeds op de Oude Nieuwstraat 19? Heb haar vandaag niet kunnen spotten. Wat is haar tarief?
          Je moet spuiten anders kan je niet komen.

          Comment


          • #6
            Originally posted by mr_e View Post
            Ik kom toch al een jaar of zes bij haar op dit adres, maar om over haar gezicht te spuiten is nooit ter sprake gekomen. Kwam ze daar zelf mee? Hoeveel kost deze service 😬
            De meeste van haar vaste klanten bezoeken haar om haar tieten en gezicht te spuiten, na een pijpbeurt en hard neuken waarbij zij ook meedoet. Vraag haar gewoon of je haar tieten mag spuiten, daar gaat ze gemakkelijk mee akkoord en kom dan gewoon dichtbij genoeg met je pik om haar gezicht te besproeien, ze beweegt haar gezicht niet opzij. Ze wist heel goed dat het de bedoeling van de meeste van haar klanten is om op haar gezicht klaar te komen zodra ze vragen om op haar mooie tieten te komen. Ze geniet echt van sperma en om jou op haar te zien klaarkomen. Als je er zeker van wilt zijn dat je deze service zonder klachten krijgt, ga dan aan de deur akkoord met normale S&F voor € 50, en geef haar dan binnen € 70.

            Comment


            • #7
              Originally posted by Mr mister View Post
              Ontvangt ze nog steeds op de Oude Nieuwstraat 19? Heb haar vandaag niet kunnen spotten. Wat is haar tarief?
              Ja Oude Nieuwstraat 19, Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. €50 - €70.

              Comment


              • #8
                Heb Katja haar gezicht nog eens vol cum geblazen toen ik tussen haar borsten neukte en zij op haar rug lag. Ik had een dikke week opgespaard…Toen ik ging spuiten richtte ik op haar gezicht en jawel een dikke sliert zaad belandde op haar gezicht, van kin tot voorhoofd. Zo das een flinke lading zei ze terwijl ze haar gezicht optilde en voor mijn eikel hield en ik verder over haar gezicht spoot.

                inderdaad, op elke plaats dat ze gewerkt heeft stond ze bekend als spermaqueen door over haar borsten en gezicht te laten spuiten. In Doetinchem bezocht ik haar voor het eerst en heb dikwijls moeten aanschuiven voor deze unieke service. Op alle andere plaatsen nadien exact hetzelfde verhaal. Ik kreeg ooit eens te horen van een vermoedelijk jaloerse collega van haar “tsjonge niet te geloven door hoeveel mannen die meid elke dag wordt ondergespoten “.

                Comment


                • #9
                  Is deze dame ook in het weekend aanwezig wil haar graag proeven al die stoute verhalen zit ze nog op de oude nieuwstraat 19 en welke dagen en tijden ik moet hiervoor reizen vandaar

                  Comment


                  • #10
                    Zit katja nog in amsterdam en welke dagen en tijden

                    Comment


                    • #11
                      Is katja er ook in de weekend en op maandag evt wie weet dat ik moet hiervoor een uur reizen

                      Comment

                      Working...
                      X