Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Sandra, Den Haag, Geleenstraat 23 kamer 03

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Sandra, Den Haag, Geleenstraat 23 kamer 03

    Sandra
    Roemeense
    Donkerblond
    27-29 jaar
    Slank
    C-cup (echt)
    Geen tattoos
    Engels Sprekend
    1.65-1.69m

    Deze real beauty is terug, was 2 jaar weggeweest stond toen op Hunsestraat 51 in de avond. Herkende haar bij voorbij lopen wel qua gezicht maar kon haar ff niet plaatsen, zij mij wel vertelde ze me later toen ik binnen was, haha. Ze heeft onlangs ook nog een paar weken in Antwerpen in Villa Tinto gewerkt maar is nu weer definitief terug in Nederland en dan alleen in de dagshift.

    Mijn inziens 1 van de knappere dames qua body en gezicht in de Geleen/Hunsestraat. Heel correct en vriendelijk met bepaalde humor een classy sensuele dame op prachtige hoge hakken en nu ontving ze mij in een witte body, die snel uit ging, maar haar hakken hield ze gelukkig professionaal aan. Ze heeft verder geen toys of zo, maar ze herinnerde mij ook omdat ze fisting voor het eerst probeerde en leerde bij mij, wat ze interessant en spannend vond om te doen en wat ze ook in trio sessies met Stella boven had gezien. Ze is heel netjes, maar heeft duidelijk talent voor wat kinky als ze daar vertrouwen in krijgt en bij de juiste persoon. Ik heb haar voor de corona tijd meerdere malen bezocht en volgens mij ook in een trio met Stella waar ze ook heel goed mee is, dus een prachtige combi voor erotiek met eventueel kinky randje.

    Sandra is verrukkelijk in teasen met haar lippen en tong over mijn tepels en later toen ze in de kinky mood kwam ook zachtjes bijten tot harder bijten. Haar beffen is fantastisch want ze is heel hygienisch en heeft een heerlijk fris lekker kutje met uitstekende schaamlipjes, haar billen zijn ook heerlijk strak, fijn en rond en haar borsten zijn prachtig zacht, wel vol en natuurlijk licht peervormig. On top neukte ze mij heerlijk terwijl ze haar vingers op mijn tepels zetten, ook dat deed ze met haar vingers toen ze boven op mijn mond zat voor meerdere uitgebreide befbeurten (dat bekijkt ze wel per klant bij klik en hygiene). Verder pijpt ze ook goed, ook met oogcontact en voelt ze gewoon heel fijn aan ook met haar prachtige goddelijk body tegen je aan. Standje 69 bood ze ook nog aan, en ze wilde wel opnieuw mij fisten, dus zo gezegd zo gedaan, trio met Stella zie ik wel komen. Ik zie Sandra net als Carmen als een meer erotische meid met soft kink skills die ze nog kunnen ontwikkelen of perfect als aanvulling bij 1 van de kinkygirls boven op een grote SM kamer, met wie ze graag werken

    Ook intelligente meid, ze heeft gewoon alles, stijl, looks, vriendelijkheid, goede service, goede hygiene en geeft haar grenzen duidelijk aan. Voor mij geen 50 Euro voor korte wip meisje, maar iemand ie meer verdient.

  • #2
    Ja ik weet precies over wie je het hebt Frank. Heb ook met haar 1 op 1 en met Stella sessies gehad voor COVID. Mooie meid, classy en humor. Weer nog dat ze moest lachen om de manier waarop ik mijn shirt dichtknoopte bij vertrek en de nog wat onwennige maar geïnteresseerde manier waarop ze anale verkenning deed. Witte body droeg ze toen ook.

    heb haar nu nog niet getroffen maar ben er niet veel overdag. Hoop op snel weerzien want het zijn zoete herinneringen

    Comment


    • #3
      Inderdaad leuke en lekkere meid, eentje waarvan je vrolijk wordt. Ook knap en goede sex met veel teasing, aandacht en sensualiteit

      Comment


      • #4
        Ken haar nog van toen ze op de hoek van 51 stond.
        Ze is zeker niet meer zo mooi als vroeger, lijkt wel ofze iets gebruikt...
        Ik zag haar een paar keer voor het raam staan geen bezoekers of klanten.
        Toch naar binnen gegaan zal het heel kort houden zoals het ook verliep
        afwerkertje geworden geen bezoek meer waard.

        Comment


        • #5
          Nu heel bijzonder,ik ben nog geen week geleden geweest bij haar. Zachte huid, prachtig lichaam en knap gezicht en heerlijke tijd met haar gehad, 45 min v 150 Euro, ze waste zich extra waar ik bij waa. 2 standjes, beffen, pijpen en ze maakte mij ook gek met haar lippen op mijn tepels. Voortreffelijke meid 1 van de knappere van dat pand.

          En alsof wij zo goodlooking zijn, pfff, waarom ga je er dan binnen als je dat allemaal vindt. Laat het dan en ga anderen bezoeken.

          Comment


          • #6
            Knap, lekker, lief, leuk en zeer sexy en ook heerlijk fris ruikend en wassen waar je bij staat en dan lekkere sex met teasen erbij. Ik vind dit echt een toppertje, die bij raam misschien niet 123 opvalt, gewoon doen raad ik iedereen aan deze Sandra

            Comment


            • #7
              Dit is zeker naar mijn smaak 1 van de lekkerste meisjes van de Geleen en ook smaakt ze heerlijk. En goede service en ook aardig meisje

              Comment


              • #8
                Welke tijden werkt Sandra momenteel?

                Comment


                • #9
                  Volgens mij alle dagen (behalve zondag?) overdag tot 17h

                  Comment


                  • #10
                    Lekker half uurtje plezier gemaakt met lekkere Sandra, wat een gezegend lijf en ook leuk meisje in omgang. Lekker gekroeld en goede pijpbeurt en sex gehad.

                    Comment


                    • #11
                      Lekker meisje, trof haar op de dag, en kende haar al eerdere keer en is gewoon goed, erotisch en sensueel en heel vriendelijk en mooie meid😊

                      Comment


                      • #12
                        Zag haar nu in de avond dus naar binnen gegaan en voor 50 lekkere pijp en neukbeurt gehad van dit lekkere ding.

                        Comment


                        • #13
                          she charge minimum 100 right ?

                          Comment


                          • #14
                            normally 50 euro start for 15 min, but maybe she say too some men something different if she don t like the person?

                            Comment


                            • #15
                              Als een meid verhuisd van Antwerpen naar Den Haag dan verhuis ik mee en daardoor kwam er een andere meid in het vizier. Na die favoriet naar die andere meid gegaan. Aan het raam zat de sfeer er gelijk goed in wat in de kamer alleen maar beter werd. En de seks? Wat moet ik zeggen dat was heerlijk. Het is omdat het al laat was anders had ik dezelfde avond nog een keer gegaan.
                              Ik moet zeggen dat ik nu nog een beetje van slag ben.

                              Comment


                              • #16
                                Ja zag haar net zitten

                                Comment


                                • #17
                                  ik werd zowaar ff kort verliefd op haar, wat een leuk lekkertje is dit zeg, en prachtig lichaam en gezicht, en zo fris en zo lekker om mee te mogen vrijen en te genieten, Sandra is echt lekker hoor!

                                  Comment


                                  • #18
                                    Ze heeft inmiddels ook een naambordje

                                    Comment


                                    • #19
                                      vanmiddag stond dit mooie schatje er zonder naambordje, en ik heb een top half uurtje met haar gehad, lekkere meid en lijf en heel schoon en beleefd, ze geilde me lekker op, zeer zachte huid en geil pijpen kan ze en heb haar toen bovenop gehad met neuken en daarna in missionaris geeindigd.

                                      Comment

                                      Working...
                                      X