Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Karina, Utrecht Prive, Utrecht, Vleutenseweg 249

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Karina, Utrecht Prive, Utrecht, Vleutenseweg 249

    Cupmaat B
    Leeftijd 30
    Haarkleur Bruin
    Haarlengte Halflange bruinharen
    Kleur ogen Bruin
    Lengte 1,70

    https://utrechtprive.nl/dames/Karina

    Onbegrijpelijk dat over deze Jongedame Karina geen recensie is geschreven - ik heb vandaag een leuke tijd met Karina gehad en is nu een van mij Favorieten geworden en ik had 1 geweldige grote kamer en dat is altijd prettig - wat kan ik nog meer wensen.
    Last edited by George; 25-03-2023, 18:19.

  • #2
    Happy Hour bij Utrecht Prive - was weer gezellig met Karina en dit keer heb ik haar een Massage gegeven - het is gewoon één hele lieve meid - ik wordt altijd blij als ik bij haar ben.

    Comment


    • #3
      Dat bevestig ik graag. Ik ben bij haar meerdere keren geweest en het is altijd plezierig en gezellig. Ze heeft altijd een glimlach en is goed gezind. Ze is een pijler van UP mijn inziens.

      Comment


      • #4
        Toen ik gistermiddag bij Beau geweest in A'foort ben ik in de late avond bij Karina geweest we hadden alletwee zin we waren beiden geil die avond - de vonken sloegen er vanaf erg lekker 🤗
        Last edited by George; 10-06-2023, 06:16.

        Comment


        • #5
          Ik was klein beetje teleurgesteld afgelopen donderdagavond in één bepaalde dame bij La Cloche - om Jerommeke raad op te volgen ben vandaag naar een van me vaste dames gegaan - Karina in dit geval en kwam er zeer gelukkig uit zo zie je maar recensies zeggen ook niet alles.

          Comment


          • #6
            Karina is altijd lief, vriendelijk en goedlachs. Ze ziet er mooi uit en weet je zeer kundig naar een geil hoogtepunt te loodsen. Aanrader voor als je in een dip zit!

            Comment


            • #7
              Best ok om met haar te sexen. Ze doet geen extras en qua tijd is best strikt, als je voor 30 min gaat, dan moet ze binnen die 30 min ook geneukt, gedoucht en weer aangekleed zijn.. dat is een minpunt
              voor de rest kun je prima je gang gaan en ze doet geil mee. Laat zich niet zoenen, maar als je goed beft dan wil ze wel gebeft..slank ook,

              Comment


              • #8
                Vandaag bij Utrecht Privé geweest. ik had gereserveerd voor Karina.
                Nou wat een verschijning is ze prachtige dame. Eerst wat gekletst en daarna lekker in bad beetje strelen en kletsen, je kent het wel en steeds verder elkaar betasten.
                uiteindelijk op bed verder gegaan waar ze heerlijk begon te pijpen waarna ze bovenop me kwam zitten. helaas lukte het mij niet om tot een volledig hoogtepunt te komen dus ze heeft het met de hand afgemaakt wat ontzettend goed was, daarbij heb ik haar ook nog gevingerd waar ze zichtbaar van genoot. kortom deze vrouw is echt een kanjer.
                bedankt Karina.

                Comment


                • #9
                  Dinsdag j.l. Voor de 2e keer geweest. Maar, het is ook de laatste keer. Aardige meid, maar doucht in je tijd vooraf, stopt 5 min eerder om te gaan douchen na afloop. En vervolgens blijft ze met je kletsen. Het is geen tijdsnood, maar geen zin in netto-werktijd.
                  buiten dat zijn de jaren gaan tellen, het wordt allemaal wat slapper en hangeriger en dat komt overeen met haar mentale kracht.
                  ze is vriendelijk, lacht ook met je, maar even zakelijk, als je voor goede neuk-sessie komt en je vindt haat leuk, boek dan 1 uur en dan zul je 50 min binnen blijven.

                  Comment


                  • #10
                    Vandaag voor het eerst bij Karina geweest tijdens happy hour. Ze werd ontzettend nat van mijn likken en strelingen en deed het voorkomen alsof ze vier keer klaar kwam. Daarna was het mijn beurt. Eerst pmc, gevolgd door cg. Daarna missio waarbij ik haar nog wat verder met de hand stimuleerde en ze nog een keer klaarkwam. Vervolgens doggy en met de hand afgemaakt. Alleen het roken op het eind vond ik minder. Verder een prima tijd gehad.

                    Comment


                    • #11
                      Het is een bijzondere warme avond dus ik ben teruggegaan bij Utrecht Prive om het nu met Karina te doen voor een half uurtje en toen dat voorbij was met Karina heb ik gevraagd of Estera nog vrij was en toen hebben we weer sex gehad ze was verrast mij zo snel terug te zien ze vond het niet erg 😉

                      Comment

                      Working...
                      X