Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Monique, House of Dreams, Amersfoort, Soesterweg 271

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #26
    Is al weer ongeveer twee weken geleden dat ik gezien het slechte weer zin had in een warme tropische vakantie, maar daar ik qua werk geen tijd had om lang weg te gaan gekozen voor een tropische verrassing in Amersfoort genaamd Monique.

    Op een woensdagmiddag een afspraak gemaakt en in de regen, hoe kan het ook anders hier in Nederland, naar binnen gegaan bij HOD. Na een zoals gebruikelijk hartelijke ontvangst door de gastvrouw wachtte ik vol spanning op de kamer op Monique en bij binnenkomst viel mijn mond open van verbazing; wat een enorm lekkere en mooie vrouw met een paar pluspunten waar je U tegen zegt en die Monique buitengewoon goed in de strijd gooit. Na de eerste kennismaking begonnen we met een ontzettend lekker potje tongzoenen en verdere verkenning van elkaars lichaam en de hygiënische plichtplegingen was het hek van de dam. Het is al meer gezegd hier maar Monique ziet er in werkelijkheid vele malen beter uit als de foto’s op de website.

    Wat er verder allemaal op de kamer gebeurd is hou ik deze keer lekker privé tussen mij en Monique, maar kan alleen maar zeggen dat het een heel plezierig, tropisch en bevredigend uurtje was met deze geweldige donkere vrouw en dat ik een date met haar alleen maar kan aanbevelen.

    Toen ik voldaan weer naar buiten stapte was de regen opgehouden en scheen er een klein zonnetje, mijn dag kon niet meer stuk!

    Comment


    • #27
      Onlangs weer de stoute schoenen aangetrokken en naar Monique gereden. Daar een heerlijk half uurtje met deze heerlijke Gilf doorgebracht. Een heerlijk lijf, prachtige borsten. Je geeft haar geen 40 plus 😉 Ze tongzoent heerlijk stevig, ben lekker gepijpt en heb daarna Monique uitvoerig geneukt. Alles met cd.

      Kortom, een aanrader voor mannen die van een goed geconserveerde Gilf houden.

      Comment


      • #28
        Afgelopen zondag weer eens bij Monique langs geweest voor een uurtje plezier op de saaie voetballoze zondag. Wat is het toch een lekkere vrouw met een mooie glimlach, een lekker lijf, twee geweldige borsten en een smakelijk poesje.
        Altijd fijn een dame te treffen die er zelf ook van geniet.
        Lieverd bedankt en tot snel

        Comment

        Working...
        X