Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Lola, Leiden Privé, Leiden, Rijnstraat 12

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Lola, Leiden Privé, Leiden, Rijnstraat 12

    Naam: Lola
    Leeftijd: 24
    Lengte: 1.60
    Uiterlijk: Europees
    Kleur haar: Blond
    Lichaamsbouw: Slank
    Cupmaat: B
    Siliconen: Nee
    Piercing: Nee
    Tatoeages: Ja

    Op de bonnefooi naar dit privéhuis gegaan, maar ik was blij dat dit Tsjechische poppetje beschikbaar was.
    Wat een leuke blonde verschijning. Na lekker gedoucht te hebben, ging ze vol enthousiasme lekker plagend met haar mond aan het werk. Nadat ik tot haar grote genoegen de wederdienst had verleend ging ze bovenop me zitten. Wat die met haar heupen kan... mijn kruid was snel verschoten.

    Ging voor de GFE, maar op de een of andere manier werd het gesprek toen ik lag bij te komen zo serieus dat het eigenlijk een mood killer was - zeker ook mijzelf aan te rekenen. Nou ja, ze heeft in ieder geval ook inhoud. Verdient zeker een herkansing!

    In haar profiel staat dat ze Engels is, maar dat is ze dus niet. Ze spreekt het wel zeer goed.

  • #2
    Wat een fantastische meid. Vrolijk, enthousiast, mooi, slank, prachtige borsten! Ze zoent echt zo lekker, zoet, geil wow! Dan naar beneden een geweldige pijpbeurt, ze kijkt je zo heerlijk aan met haar mooie ogen en wisselt lekker af. Ballen worden ook niet vergeten met er n beetje spuug en af en toe lekker diep 😁. Dan Lola bovenop en Lola onder je, allemaal heerlijk!! Thnks Lola

    Comment


    • #3
      Heb vandaag echt genoten van haar, kan het voorgaande alleen maar onderschrijven! Pzc kost extra maar elke cent waard, WOW....Neuken in diverse standjes ook geweldig. Ik kom zeker terug!

      Comment

      Working...
      X