Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Algemeen, Schipperskwartier, Red Light District, Antwerpen

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Originally posted by SKW Walker View Post
    Maar welke waren het qua werknaam en locatie,?
    Originally posted by SKW Walker View Post
    Een groot mysterie dus...
    Misschien dat de man, die slachtoffer werd van deze dievegges, hier opheldering kan brengen. Maar misschien zit hij hier niet op het forum. Wat we wel al weten is dat ze werkzaam waren in Villa Tinto en waarschijnlijk tijdens de nachtdienst want de feiten speelden zich af tijdens de nacht. En dan kunnen we verder kijken wie er sinds januari plots van de aardbol (lees : Villa Tinto) waren verdwnenen. Nu ze dus een straf met uitstel hebben gekregen zouden ze dus wel eens terug kunnen verschijnen. Ze moeten toch geld kunnen verdienen om de gerechtskosten, de boete en de schadevergoeding te kunnen betalen. Eigenlijk zouden die verbod moeten krijgen om hier nog hun sexuele diensten aan te bieden. Daarom zou het interessant zijn om te weten wie het zijn en dan zullen ze sowieso niet veel klanten meer over de vloer krijgen. Want welke gek gaat die dames, die dit geflikt hebben, nog bezoeken. Ik in ieder geval niet.

    Comment


    • 2 meiden die tegelijk er opeens niet meer zijn zou moeten opvallen?

      Comment


      • Bingo, het roddelcarrousel onder de dames werpt vruchten af. Eentje is er terug opgedoken in het SKW. Vorige week blijkbaar in Verversrui en gisterenavond stond ze in Vingerlingstraat 1/3. Ik ben gaan kijken en er stond inderdaad een skinny gypsie typetje, heb haar vroeger ook wel al zien staan maar ze was dus nu duidelijk langere tijd afwezig geweest. Blijkbaar wisselde ze vroeger ook dikwijls van kamer alsook van werknaam, dat wijst eigenlijk ook op niet veel goeds. Van de andere is er blijkbaar (nog) geen spoor. We gaan er nog wel achterkomen wie ze uiteindelijk zijn.

        Comment


        • Hallo, heeft iemand ervaring met lana/Ayana die op de verversrui 24 staat?
          deze dame heeft vaak een rode schoolrokje aan en is brildragend.
          Graag jullie ervaringen..

          Comment


          • Iemand die weet wie de kleine fijne same is met behoorlijk wat tattoos op vvr 7? Wisselt daar regelmatig van raam en zit ook vaak gehurkt op gsm bezig. Lijkt vaak vrij dus liever eerst wat info op voorhand. Dank.

            Comment


            • Originally posted by Zelenski
              Hallo, wie heeft er ervaring met de brildragende Lana/Ayana die op de Verversrui 22 of 24 staat.
              ze heeft altijd een kort schoolrokje aan.
              Ben verder ook benieuwd naar haar hygiëne en of ze kaal is beneden.
              Dat is Aya, die staat normaal in Verversrui 9 maar daar zijn momenteel werken bezig daarom is zij tijdelijk verhuisd naar dit pand. Als je van kinky houdt moet je zeker bij haar langs gaan. En ja ze is zeer hygïenisch en kaal geschoren. A propos, 2 topics openen over haar is echt niet nodig.😉

              Comment


              • Originally posted by Robert307 View Post
                Dat is Aya, die staat normaal in Verversrui 9 maar daar zijn momenteel werken bezig daarom is zij tijdelijk verhuisd naar dit pand. Als je van kinky houdt moet je zeker bij haar langs gaan. En ja ze is zeer hygïenisch en kaal geschoren. A propos, 2 topics openen over haar is echt niet nodig.😉
                Werkt ze nog of is ze met vakantie?

                Comment


                • Originally posted by Zelenski View Post

                  Werkt ze nog of is ze met vakantie?
                  Vrijdagavond heb ik haar nog gespot.

                  Comment


                  • geen idee wie je bedoelt, maar mensen die dames bezoeken schrijven hun ervaring meestal op via een recensie als ze er iets over willen delen.

                    Comment


                    • Originally posted by CrimsonGuard View Post
                      Iemand die weet wie de kleine fijne same is met behoorlijk wat tattoos op vvr 7? Wisselt daar regelmatig van raam en zit ook vaak gehurkt op gsm bezig. Lijkt vaak vrij dus liever eerst wat info op voorhand. Dank.
                      Komen er ook recensies van jouw hand als dank voor delen van info?

                      Comment


                      • Iemand die weet wie de blonde dame in de avond op ss30/2 is ?
                        Alvast bedank voor de info

                        Comment


                        • Donkerblond met volle heupen? Carla, blonde Alina slank staat op 30-3

                          Comment


                          • woensdagavond even naar skw geweest viel voor mij helaas een beetje tegen want ik had 3 dames die ik wou bezoeken . Iana/Ayana met bril vvr 24 k2 helaas niet aanwezig,
                            anni met bril superslank en wietblad op haar buik ss24 k4 niet aanwezig, andrea met bril vgl 7k3 ik heb jaar ook gezien op vgl6 k3 ook niet aanwezig.
                            toen maar eff bij rina vt k 17 op bezoek geweest . wie een van de dames weer spot mag het melden?

                            Comment


                            • ik heb niks met brildragende dames, sorry ik let er dus niet op

                              Comment


                              • https://www.gva.be/cnt/dmf20240802_93722920






                                © ATV
                                Burgemeester laat kamers verhuurd aan prostituees verzegelen: “Een man heeft zich zelfs ontlast in de lift”

                                Antwerpen -

                                Burgemeester Bart De Wever (N-VA) heeft kamers in een appartement in de Antwerpse Lange Nieuwstraat laten verzegelen wegens ernstige verstoring van de openbare orde. De kamers werden onderverhuurd aan prostituees en deden dienst als ‘afwerkplek’. Het appartement mag al zeker een maand niet worden onderverhuurd.

                                De politie ontving verschillende meldingen van overlast, veroorzaakt door activiteiten van prostitutie, in een appartement op de vierde verdieping van een pand in de Lange Nieuwstraat, vlak bij de Handelsbeurs en de Sint-Jacobskerk.

                                “Tijdens een controle trof de politie in het appartement twee dames en de huurder aan”, vertelt Johan Vermant, woordvoerder van burgemeester Bart De Wever (N-VA). “Het appartement beschikte over twee slaapkamers met enkel een bed en een nachtkastje, waarop condooms lagen.”

                                “De dames deelden aan de politie mee dat ze werken als sekswerker en dat ze huur betaalden voor de kamers. De ene vrouw zou 400 euro per week voor een kamer betalen, de andere 500 euro. De politie vermoedde dat de huurder op de zetel sliep.”

                                De prostitutieactiviteiten zorgen voor overlast en creëren een onveiligheidsgevoel voor de mede- en buurtbewoners. “Zo lopen mannen het gebouw binnen en buiten, ook ’s nachts. Ze bellen aan, blijven rondhangen in de buurt en veroorzaken geluidshinder. Ook stond er volgens een meldster ooit een klant in haar appartement omdat hij dacht dat zij de sekswerker was met wie hij een afspraak had. Een man heeft zich zelfs ontlast in de lift”, zegt Vermant.
                                Eerdere overlast


                                Uit de meldingen en vaststellingen van de politie blijkt duidelijk dat er in het appartement sekswerkers verblijven. Het risico op voortzetting en herhaling is bovendien reëel, ongeacht of de huurders het pand in de toekomst al dan niet zouden verlaten. De vorige huurder werd eveneens uit het appartement gezet wegens onder meer activiteiten van prostitutie.

                                Daarop besliste de burgemeester om de toegangsdeuren van de kamers die ingericht zijn om klanten te ontvangen in het appartement, voor een termijn van een maand te sluiten en te verzegelen.

                                Het appartementsgebouw in de Lange Nieuwstraat. — © Dirk Kerstens

                                © Dirk kerstens

                                Comment


                                • https://www.gva.be/cnt/dmf20240731_94943688


                                  Archiefbeeld. — © Nattida-Jayne Kanyachalao
                                  Drie dealers opgepakt die drugs verkochten in Schipperskwartier

                                  Antwerpen -

                                  De Antwerpse politie heeft vorige week drie dealers opgepakt die marihuana verkochten in het Schipperskwartier. Het trio ronselde klanten en hield zich op in het megabordeel Villa Tinto.

                                  Het prostitutieteam kreeg klachten over een aantal jongeren die drugs zouden verkopen in het Schipperskwartier. “Het wijkondersteuningsteam West startte een onderzoek, afgelopen donderdag kregen ze de verdachten in het oog”, vertelt politiewoordvoerder Kim Bastiaens.

                                  De politie hield kort toezicht. “Daaruit bleek dat de twee mannen samenwerkten. De ene ronselde klanten in het Schipperskwartier, en bracht hen vervolgens naar de verkoper die zich ophield in het megabordeel Villa Tinto”, legt Bastiaens uit.

                                  Twee kopers werden gecontroleerd, beiden hadden ze marihuana gekocht. “De twee verdachten werden ook gecontroleerd, en al snel bleek dat er sprake was van een derde verdachte. Het drietal werd voorgeleid voor de onderzoeksrechter”, aldus de politie.

                                  Comment

                                  Working...
                                  X