Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Rianne, Privehuis La Cloche, Utrecht, Amsterdamsestraatweg 287D

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Vandaag was het moeilijk kiezen bij LC. Allemaal lekkere dames maar geen met wie ik eerder een date heb gehad.
    Gekozen voor Rianne. Geen foto’s maar door de vele lovende recensies toch de afspraak gemaakt. Prima verwelkomd weer door de gastvrouw trouwens.
    Ik moest even mezelf knijpen toen Rianne binnenkwam: prachtige vrouw om te zien en lekkere open houding.
    Ondanks dat toch altijd een beetje nerveus bij een nieuwe dame. Vind ik ook wel prettig want wil dat dít nooit gewoon wordt.
    Heerlijk tijd gehad en weet nu al dat ik morgen spierpijn heb. Het kon haar niet hard genoeg gaan. Lenig ook.
    Ze gaf mij ook nog een tip voor een andere dame. Ga ik zeker opvolgen maar wel nadat ik nog een keer bij Rianne ben geweest.
    Tot gauw!

    Comment


    • Zojuist kom ik bij LaCloche vandaan. Wat ben ik blij dat ik opnieuw een afspraak met Rianne had geboekt! Een heerlijk uur beleefd, mét extra’s, dus mijn dag kan niet meer stuk! Bij specialiteit staat Deepthroat, nou dat heb ik meegemaakt, geweldig!
      Lieve Rianne, als je dit leest, bedankt voor dit fantastische uur, ik zal dit weekend met genoegen aan je terugdenken!

      Comment


      • 1 van de beste GFE dames in het circuit op dit moment vind ik, tenminste van de dames die ik ken, ook Fabienne van House of Dreams bijvoorbeeld. Haar energie en passie maakt je als man blij en doet je even alles om je heen vergeten alsof je even in een andere flow en wereld zit. Haar tongzoenen, vrijen en aandacht is geweldig en fijn!

        Comment


        • Afgelopen week eindelijk weer een afspraak gehad met Rianne. Rianne is niet veel aanwezig en druk bezet maar meer dan de moeite waard.
          Rianne is een lieve, lekkere en gepassioneerde dame die de hele date vol gas geeft met een vleugje pure porno om je te laten genieten en ze geniet er zelf ook zichtbaar van.
          Ze kan zoenen als de best en haar pijpkunsten zijn ongeëvenaard.
          Het is alsof je sex hebt met je vriendin in je jonge jaren.
          Rianne is echt een Girl Next Door en een nummer 1 pijpvirtuoos.

          Comment


          • Net bij Rianne vandaag, top gfe, lekkere slanke body en nylonkousen😃

            Comment


            • Rianne is een van de toppers! Er zijn geen foto's maar neem van mij aan dat ze er perfect uit ziet. Heel mooi lichaam met mooie ronden borsten en lekkere billen. En ze is zo ontzettend GFE vaardig. Zo lekker persoonlijk en ontspannen in contact. En super spontaan. Bijvoorbeeld zegt ze; gaan we lekker zoenen, of als we doggy neuken, houd je mij lekker stevig vast. Ik wordt zo super geil van deze lieve hollandse meid. Haar enthousiasme en haar seks skils maken het een super GFE date.
              Bedankt Rianne en tot de volgende keer!

              Comment


              • Rianne is voor mij de beste dame van House of dreams, La Cloche en andere.
                Als ik een date heb met een andere dame gebruik ik de dates met Rianne als maatstaaf.
                Zij is goud, als de rest brons of zilver zijn. Zij is de ferrari waar anderen de volkswagentjes of Fordjes zijn.
                Zij is zo lief, zo sexy, ondeugend, welbespraakt, knap.
                Wat moet je nog meer over haar schrijven?
                Als een date over is met haar, en ik sta 1 minuut buiten, dan mis ik haar weer, en wil ik weer naar binnen om opnieuw bij haar te zijn.
                Zo goed is zij. Dit is echt het beste wat je kan vinden bij een Dame van plezier.
                En ik kan niet wachten tot ik weer genoeg geld gespaard heb, om weer naar haar terug te kunnen.

                Comment


                • Helaas werkt ze weinig meestal alleen vrijdags, maar het is mijn inziens 1 van de betere Nederlandse meiden van de regio. Ik zou wel uren bij haar kunnen vertoeven. Haar tongzoenkunsten zijn Unesco wereld erfgoed waardig

                  Gaar vriendelijkheid in combinatie van inzet en passie nobelprijswaardig😃, haar seksskills van zeer hoog niveau en verslavend... en zo kan ik wel ff doorgaan😆

                  Comment


                  • Hoe kan je de dag beter beginnen dan met goede vrijpartij en die heb ik net gehad met Rianne. Superlatieven kom ik tekort voor deze op en top Hollandse GFE topper! Ik zie nu geen regen maar wel zonneschijn door haar geweldige service!😃

                    Comment


                    • Heerlijke date gehad met Rianne. Mooie Hollandse meid voor een fijne GFE. Zou uren van haar kunnen genieten, maar uurtje per x is prima. Heb ik weer iets om naar uit te kijken. Snel weer langs x

                      Comment


                      • Afgelopen maand bij Rianne geweest. Ik ken haar al heel lang. Het is altijd een uitstekend met haar. Ze heeft een heel hoog GFE niveau. Lekker spontaan en enthousiast. Je heeft een mooi naturel lichaam. Mooie borsten en billen. Zoenen en pijpen doet ze alsof ze je eigen partner is. Dat voelt echt super. Ook tijdens het neuken gaat ze er helemaal voor. Neemt ook initiatief en geeft aan wat ze lekker vindt. Ik vind het geil als ik een vrouw hoor tijdens het neuken, maar wel op een "normale" manier en dat is perfect met haar. Een echte GFE topper!
                        Bedankt weer Rianne!

                        Comment


                        • Deze topper bezocht, dat doe ik met regelmaat. Altijd een goede date! En de sex met haar is altijd heel opwindend en geil. Zoals gezegd het is een topper!
                          Rianne dikke kus en tot de volgende keer!

                          Comment


                          • Deze topper bezocht, dat doe ik met regelmaat. Altijd een goede date! En de sex met haar is altijd heel opwindend en geil. Zoals gezegd het is een topper!
                            Rianne dikke kus en tot de volgende keer!

                            Comment


                            • Deze topper bezocht, dat doe ik met regelmaat. Altijd een goede date! En de sex met haar is altijd heel opwindend en geil. Zoals gezegd het is een topper!
                              Rianne dikke kus en tot de volgende keer!

                              Comment


                              • Laatst voor de 2e keer bij Rianne geweest.
                                wat kan zij goed neuken zeg. Ik ga normaal nooit 2x met dezelfde vrouw omdat ik steeds wat anders wil proberen, maar de eerste keer was het zo ongelooflijk goed. Ik ga misschien wel voor de derde keer ergens deze maand.

                                Comment


                                • Ik ken Rianne al langer. Ook ik heb haar al bezocht onder haar vorige naam. Ze heeft iets verslavends. Ze is zo "echt" een naturel. Dat maakt het voor mij speciaal. Ze ziet er ook uitstekend uit! Geen foto's, maar ik kan je zeggen dat het niet tegenvalt! Haar vriendelijke en opgewekte begroeiing is een goed begin. En de date was van begin tot het einde helemaal geslaagd. Volledig aan mijn verwachtingen voldaan. En een tip, ga met haar zoenen dat is een specialiteit van haar vind ik. Zo enthousiast en vol passie!! Ze zegt ook, wij gaan lekker zoenen en dat gebeurde ook. Zo'n lieve meid die Rianne!!
                                  lieve Rianne bedankt!

                                  Comment

                                  Working...
                                  X