Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Naomi Blackhammer, Amsterdam

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Naomi Blackhammer, Amsterdam

    Naam: Naomi Blackhammer
    Leeftijd: 32
    Uiterlijk: Afrikaans
    Kleur haar: Zwart
    Lichaamsbouw: Normaal
    Cupmaat: F
    Siliconen: Ja
    Piercing: Ja
    Tattoo's: Ja
    Pre/Post-op: Pre-op
    Shemale/CD/TV: Shemale
    Pik lengte: 27cm

    https://www.kinky.nl/shemales/prive-...35942-black-ts

    Nou heren eindelijk heb ik het aangedurft... Ik heb Naomi Blackhammer bezocht nu ze weer in Nederland is!! 😁

    Ze ontvangt in Amsterdam-West en ze zag er best geil uit vond ik, grote nieuwe tieten die niet super hard zijn maar ook niet super zacht. Ze is wat voller dan in haar pornofilms maar nog steeds lekker. Ze is super dominant en daar ging ik dan ook lekker in mee 😁 Die pik is echt niet normaal zo lang. Ik wist waar ik aan begon maar schrok er toch wel van toen dat gevaarte voor mij bungelde!!

    Ik heb haar tieten gelikt, daarna haar kont en daarna duwde ze haar pik mijn mond in. Deep throat ging me never niet lukken maar ze leek het wel te proberen ze duwde echt diep mn keel in totdat ik moest kokhalsen. Ze liet me daarna op mijn eigen tempo haar pijpen en af en toe pakte ze ff mn hoofd vast om wat dieper te gaan. De tranen sprongen in mijn ogen maar ik was er keihard van, ik vond het echt geil.

    Toen ging het gebeuren met die gigantische pik mij neuken. Ik kan best wel wat hebben maar dit was echt ff wat anders. Ze nam gelukkig wat meer de tijd dan met het keelneuken haha. Toen ik wat meer gewend was aan het formaat ging ze echt neuken en stevig ook... 😁 Pfff ze heeft echt wel kracht ook. Ze trok mij ondertussen af en ik spoot mijn buik helemaal onder!!

    Het was wel echt geil maar wel wat korter dan ik had gewild ik had nog wel wat meer standjes willen uitproberen en ik was ook na 40 minuten weer buiten en had voor een uur betaald. Maar okay vond het alsnog 1 van mijn geilste ervaringen!!! 😁😁
Working...
X