Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Lola, House of Dreams, Amersfoort, Soesterweg 271

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Vanmiddag voor het eerst een bezoek aan HOD gebracht. Mede door de recenties hier viel mijn keuze op Lola..Vanmorgen even gebeld en ik kon makkelijk een afspraak maken voor een uurtje met haar.
    Ik werd vriendelijk ontvangen door de gastvrouw en heb een fantastische ervaring met haar gehad. Wat er in eerdere recenties staat klopt helemaal. Ik ga nog een keer terug.

    Comment


    • Laatst weer bij Lola geweest, wat een feest! Wij kennen elkaar al meerdere jaren, maar voor een bezoek aan haar blijf ik altijd sparen. Deze keer was het voor twee uren van plezier met haar, ik kwam weer heerlijk in haar klaar.
      Lola is een parel voor HOD , het liefst neem ik haar mee!
      Tot de volgende keer Lola!
      Vitaal!

      Comment


      • Voor het eerst sinds ruim anderhalf jaar Lola bezocht. Denk je dat ze me vergeten had? Mis! Ze wist nog precies waarover we vorige keren hadden gesproken! Lola heeft dus echt belangstelling voor haar bezoekers.
        ook nu was het weer een in alle opzichten aangenaam uur bij deze aantrekkelijke en wijze vrouw.

        Comment


        • Vorig week weer eens naar Amersfoort gegaan uiteraard weer een bezoekje bij House of Dreams.
          waar je altijd goed ontvangen wordt door de gastvrouw.
          Emaal in de wachtkamer kwam de altijd gezellige Lola me weer ophalen. En naar het vertrouwde kamertje gegaan. Emaal op de kamer begon het feest weer. Na een heerlijke Welkom knuffel.
          En gewassen weer lekker op bed beland en onze heerlijke dingentjes gedaan. Lola tot gauw weer xxxxx.

          Comment


          • Nu weer even terug in NL. Kon het niet laten om direct een afspraak te maken met deze geweldige kanjer. Heerlijk, donderdag 26 oktober 10.30u wordt het weer een fantastisch uurtje.

            Comment


            • Eergisteren kennis mogen maken met Lola. Ik had tevoren een afspraak gemaakt, afgaande op de vele zeer lovende recensies over haar. Die zijn beslist niet gelogen. Lola is een leuke vrouw die er helemaal vol voor gaat. Dat begint meteen op de bank, waar ze je heerlijk begint te zoenen en onmiddellijk ook andere lekkere plekjes begint te verkennen. Van bespreking van extra's wilde ze tevoren niet weten; 'eerst elkaar maar eens leren kennen en zien wat we lekker vinden'. We hadden een heel lang voorspel op de bank, wat ik heerlijk vond en zij ook heel leuk zei te vinden. En geloof me: als Lola iets zegt, dan meent zij het ook. Iets wat je ook nog weleens anders meemaakt, maar bij haar twijfel ik niet. Vervolgens heerlijk gewassen en op bed gedirigeerd. Opnieuw volgde een intens half uur, waarin ze geen moment stilzit of even rustig aan doet. Maar dan wel in overleg, ze informeert goed naar je wensen en probeert daar helemaal aan te voldoen. En na afloop nog even gezellig gepraat. Lola is zeker geen klokkijkster. Het was allemaal heel goed.

              Comment


              • Onlangs Lola een bezoek gebracht. Was denk ik al bijna een jaar geleden dat ik bij haar was geweest. Ze is mega populair en een afspraak plannen valt niet mee. Maar als het dan lukt is het een feestje. Al haar kwaliteiten zijn al uitgebreid besproken hier in haar topic. Daar kan ik geen nieuwe feiten aan toevoegen. Lola is gewoonweg top in alles wat ze doet. Ze is relaxed, geil, onstuimig, betrokken en geeft je een prettig gevoel. Na een heerlijke date weer relaxed de deur uit en nu maar weer hopen dat onze agenda's snel weer een keer matchen.

                Comment


                • Wat is er nou leuker en lekkerder dan de dag aftrappen met een uurtje in bad met Lola!? Vanochtend voor het eerst kennis gemaakt met Lola en een heerlijk ontspannen en ongedwongen uurtje beleefd. Lola is zowel van binnen als buiten een pracht vrouw die er helemaal voor gaat en je met een goed gevoel de deur laat verlaten.

                  het herhalingsgevaar is heel groot en dat bad gaan we zeker nog eens over doen topper! Xx

                  Comment


                  • Net weer bij deze fantastische dame geweest. Wat een genot en passie. Lola, je bent een TOPPER. Bedankt weer en hopelijk tot snel. X

                    Comment


                    • Weer ff ouderwets een geile hete zondagmiddag begonnen met Lola. Wat moet ik er nog over schrijven. Je moet het gewoon zelf beleven😜

                      Comment


                      • Vorig week weer ouderwets en geil uurtje met Lola gehad je keer op keer een topper bedankt Lola

                        Comment


                        • Van de week, na lange tijd, weer een bezoek gebracht aan Lola. Uiteraard een afspraak gemaakt om te voorkomen dat ik Lola mis zou lopen. Ze had mij bij binnenkomst al gespot.
                          Ik werd hartelijk ontvangen door de gastvrouw.
                          Na niet al te lange tijd kwam Lola mij ophalen met een brede glimlach.
                          Op de kamer aangekomen heeft ze enkele voorbereidingen getroffen. Vrijwel direct daarna zijn we tegen de muur gaan staan. Een favo plekje van haar. Heerlijk.
                          Na het ontdoen van onze kleding verzocht ze mij om op de bank te gaan zitten waarna ze een opwindende showtje gaf. Heerlijk gezoend en elkaar strelen op de bank.
                          We verplaatsten ons naar het bed waar het eigenlijk direct wild aan toe ging. Met enige verbeelding kan een ieder wel raden wat en hoe het heerlijke verloop verder is gegaan.
                          Lola, we hebben van elkaar genoten.
                          Tot gauw weer.

                          Jeffrey

                          Comment


                          • Laatste tijd niet bij Lola kunnen zijn, wegens fataal fietsongeval en nog steeds veel pijn. Afgelopen jaar heel velen prettige uren met deze topper meegemaakt, en dan droom je ervan; wij liggen naast elkaar beiden naakt.
                            Ergens medio januari ben ik hopelijk weer hersteld, dan wordt de gastvrouw van HOD direct weer gebeld!
                            Lola en het team van HOD; allen heel fijne feestdagen toegewenst.🌲

                            Vitaal!

                            Comment


                            • Hoe kon ik het jaar beter afsluiten dan met Lola? Die staat voor full energy, geilheid, passie en volledige overgave sexueel en zeer intens, alles is al geschreven en dan nog moet je het zelf beleefd hebben. Lola je was weer fantastisch en bedankt voor de vele fijne momenten afgelopen jaar en hoop in 2024 nog veel van je te kunnen genieten. Groeten Edje

                              Comment


                              • Vandaag ook weer Lola beleefd, ik kan alleen maar blijven herhalen wat een topinzet deze vrouw geeft.😄😜

                                Comment


                                • SEX MET HOOFDLETTERS, ja dat is Lola zeker, waar moet ik beginnen? Lola is een ware sextornado waarin je op een heerlijke geile manier verzwolgen wordt, dat is het beste om zo te beschrijven denk ik, wat een lust en energie zeg.

                                  Comment


                                  • Alweer een aardige tijd geleden heb ik bij AP Lola bezocht en uit de recensies begreep ik dat deze prachtige milf alweer geruime tijd bij HOD aan het werk is.
                                    Hoog tijd om haar weer eens te bezoeken en om te controleren of al die jubelende verhalen van medewandelaars op waarheid berusten. Nou daar is geen woord van gelogen.
                                    Vanaf het moment dat Lola mij met een heerlijke omhelzing en zoen begroette tot het moment dat we afscheid van elkaar namen zorgde Lola ervoor dat al mijn zintuigen helemaal niets te kort kwamen. Ze kwam met voorstellen, deelde haar fantasieën met mij en stond open voor mijn wensen. De klik was er direct en dat resulteerde in een uur spetterende seks. Ik denk dat ik snel weer ga controleren of mijn heerlijke herinneringen aan Lola nog steeds op waarheid berusten.

                                    Comment


                                    • Een tijdje terug met Lola afgesproken. Dat was genieten. Ze stelde me eerst rustig op mijn gemak, wat ik zelf altijd wel een pluspunt vind.
                                      Daarna een heerlijk uurtje met haar beleefd. Dat mocht nog wel uren doorgaan zo lekker. Ze wist precies de goede spanning op te bouwen en vast te houden. Heerlijk!

                                      Comment


                                      • Van de week weer eens langs gereden bij het leukste prive huis van Amersfoort weer gebeld en een uurtje met Lola afgesproken een meid waar je nooit genoeg van krijgt het was weer gezellig en tot gauw

                                        Comment


                                        • Onderweg naar de motorbeurs in Utrecht een tussenstop gemaakt bij HoD in Amersfoort. De eerste keer dat ik Lola bezocht was toen ze nog bij AP werkzaam was. Nu, na enkele jaren, deed de gelegenheid zich voor haar opnieuw te bezoeken. Wat een heerlijke vrouw, nog steeds. Eigenlijk beter als dat ik in mijn herinnering had.
                                          Een heerlijk uurtje met haar gehad, gezellige babbel, heerlijke seks en uiteindelijk een spetterend hoogtepunt.
                                          Lola smaakt naar meer!!
                                          Ik heb zeer tevreden vertrokken!

                                          Comment


                                          • Vandaag een heerlijk halfuur met Lola kunnen doorbrengen, na een afwezigheid van mijn kant van 2 maanden. Ze is heel lief en geeft me de volle aandacht en weet wat genieten is, zowel voor mij als voor haarzelf. Intensief kunnen zoenen, lekker strelen, heerlijk heeft ze me gepijpt en heeft alles onder handen genomen. Haar vrouwelijkheid heb ik heerlijk kunnen likken en er kwam maar geen einde aan. helaas waren de 30 minuten zo voorbij maar Lola gaat me weer zien, in één woord geweldig. Dag lieverd.

                                            Comment



                                            • Weer eens mijn favoriete privehuis House of Dreams bezocht weer hartelijk ontvangen door de gastvrouw. Dit keer gekozen voor een rijpere dame met de nodige sex ervaring. Werd hartstochtelijk door haar begroet waar bij zij mij meteen begon te teasen Na gekozen te hebben voor een extra pakket kon het feest beginnen. Zij heeft mij geweldig gepijpt en ik heb van haar heerlijke poes genoten. Standje 69 was ook een feest. Het geheel afgesloten met een paar heerlijke standjes. Kortom ik heb geweldig genoten. Zeker een aanrader

                                              Comment


                                              • Zondag, regen, geen voetbal dus tijd voor sex, hete sex, dus Lola telefonisch vastgelegd en de vonken vlogen er weer vanaf, wat een geile mannenverslindster is dit toch!

                                                Comment


                                                • Hallo Lola,
                                                  Ik heb vanmiddag genoten van je heerlijke lichaam.
                                                  wij hebben genoten van elkaar,
                                                  Een fijne 69 en beffen en vrijen.
                                                  Dank voor de fijne beleving en tot gauw.
                                                  Ratels

                                                  Comment


                                                  • Vorige week een fantastische date gehad met Lola, lekkere lange afspraak met bad gedaan.
                                                    Was echt genieten, de inzet van Lola is altijd top nog nooit een slechte date met haar gehad.

                                                    kan niet wachten tot de volgende keer.

                                                    Comment

                                                    Working...
                                                    X