Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Sofia, Privéhuis La Cloche, Utrecht, Amsterdamsestraatweg 287D

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Als volleerd pelgrim van dvp bezoeken, ging mijn bedevaart afgelopen keer weer naar bedevaartsoord La Cloche in Utrecht.
    Gelukkig geen reis als naar Santiago de Compostella, dat zou een dure grap worden.
    Afgesproken met de hemelse Sofia, als dat geen nazaat is van de maagd Maria weet ik het ook niet meer. Oké, maagd is weliswaar niet op zijn plaats hier, maar mijn gebeden werden meer dan verhoord.
    Wat is het toch een knappert. Lief, zacht van karakter, prachtig figuur, alles in perfecte proporties. Een meid waarmee je ontzettend kan lachen. Waar je ook een inhoudelijk gesprek mee kunt voeren. Die echt naar je luistert en waarmee ik een hele fijne klik ervaar.
    Ook op seksueel vlak, voelt ze goed aan wat ik lekker vind. Ze kan heerlijk pijpen Haar zachte huid is heerlijk om te strelen, haar poes altijd fris en fruitig en een genot om te mogen likken. En van de diverse standjes kan ik geen genoeg krijgen. En dan die prachtige stoute ogen, om in te verdrinken 😉
    Always a pleasure, ze hoort tot de absolute top. Bedankt weer lieve Sofia!





    Comment


    • Wat een beleving is Sofia! Na alle goede recensies én aanbeveling van haar collega’s hoefde ik niet lang na te denken om eens een date te plannen met haar.
      Het is altijd spannend met een nieuwe dame voor mij. Hoe ziet ze er in het echt uit? Hebben we een klik?

      Zorg er natuurlijk zelf ook voor dat ik zo goed mogelijk voor de dag kom. Goed gewassen van te voren, lekker luchtje en een glimlach. Want ja het is eigenlijk altijd feest als ik naar Utrecht rijd.
      Sofia is een geweldige vrouw om te leren kennen. Sensueel, down to earth en een feest om te zien!

      Als extra had ik haar GFE pakket erbij genomen voor de complete ervaring.
      Sofia geeft gelijk het gevoel dat je haar al langer kent en dat is een gave. Met passie zoenen, elkaar verkennen en het vrijen zelf waren top! Ze proeft ook lekker fris.
      Ze heeft ook een gemeen kantje hoe harder ze in m’n tepels kneep hoe harder ik stootte. Op het eind al zoenend gekomen.
      Topdag zo!


      Comment


      • Sofia, de naam uitspreken en er komt alweer een lach op mijn gezicht. Ze zeggen wel eens, in een goed huwelijk moet je niet stoken. Nou kan ik alle mannen hier gerust stellen, wij zijn niet getrouwd 😁Maar je hebt maar een paar fijne dames nodig om het naar je zin te hebben als wandelaar.

        Je hebt het al door ik ben groot fan van haar. Klein van postuur, alle rondingen op de juiste plek. En die ogen, wauw wat heeft ze prachtige ogen. Maar het gaat niet alleen om de buitenkant bij mij. Het innerlijk speelt ook een grote rol, dat klinkt voor velen misschien raar, maar anders ben je er op een gegeven moment wel op uitgekeken. Nee met Sofia kun je lekker kletsen, ze is een beetje gek en dat ben ikzelf ook dus dat matcht goed.

        Maar ook ik ben niet van steen en om nu alleen voor de babbel erheen te gaan..... Maar gelukkig is het intieme gedeelte ook helemaal in orde. Ze weet inmiddels perfect wat ik lekker vind. Ze heeft prachtige billen waar ik graag in mag knijpen. Het pijpen is verrukkelijk en wat heeft ze een mooie, frisse, kale poes. Sinds kort standje 69 met haar uitgeprobeerd en die blijft in het pakket 😅

        Zoals ik begon, je hebt er maar een paar fijne dames nodig en Sofia voldoet aan alle criteria. Ik kijk er altijd naar uit om haar weer te bezoeken. Een fijne en lieve meid is het, dankjewel maar weer Sofia voor een geweldig uurtje en tot snel😘

        Comment


        • Al eerder bij Sofia geweest dus ik wist dat het een geslaagde date zou worden. Zo lekkere hollandse meid helemaal zonder kleren zien is al super. Ze ziet er fantastisch uit! En wederom heerlijke seks met haar gehad.
          Bedankt Sofia!!

          Comment


          • Sofia is van de GFE toppertjes bij La Cloche die echt momenteel best een grote groep Nederlands toppers heeft, zowel qua uiterlijk, karakter als passie en service. Ik genoot weer met Sofia, zoenend het voorspel en daana gewoon heerlijke sex

            Comment


            • Het was weer volop genieten met Sofia! Bij deze prachtvrouw ben je van begin tot eind supergeil. Dat is mede te danken aan haar gezellige en geile manier van doen.
              Op bed zoent ze heerlijk jouw hele lichaam. Als je extra’s erbij neemt, dan is het net een Girlfriend Experience.
              Na het zoenen begon ze heerlijk te pijpen. Variërend van langzaam naar snel. Haar lichaam voelt echt lekker zacht aan.
              Doggy is my favorite bij haar want dan voel je lekker haar mooie billen. Ze kreunt ook zo heerlijk mee. Het was weer genieten in Utregg.

              Comment


              • Heren, Sofia is morgen zondag 1 september in Amersfoort zie www.privehuishod.nl/weekagenda

                Comment


                • Deze maand voor de tweede keer La Cloche bezocht. Het grote voordeel is dat het iets minder spannend is om binnen te komen! Gelukkig was de gastvrouw net zo aardig als de eerste keer. Na binnenkomst moest is eerst even wachten op een kamer vlakbij de ingang. Een voorstel ronde was niet nodig want ik had de afspraak al gemaakt met Sofia. Na een paar minuten kwam de gastvrouw weer binnen om te vertellen dat ik even naar een andere kamer moest. Denk dat het vrij druk was. Ze vertelde dat Sofia iets later kwam maar dat het nu niet meer zo lang zou duren. Gelukkig viel dat inderdaad erg mee en even wachten vond ik ook niet vervelend. Zo bouwde de spanning zich even goed op haha Sofia is prachtig om te zien (Het was een gokje... geen profiel foto van haar gezien.) Ze is naast mooi ook erg sociaal en stelt je goed gerust. Via de gastvrouw had ik een verzoekje en dat was ook keurig gecommuniceerd met haar. Super geregeld! Eerst even netjes wassen en even voorstellen. Ze doet heel gewoon, absoluut geen kapsones. Na een gezellig praatje heeft ze me gepijpt met condoom en dan merk je de ervaring echt heerlijk vervolgens verschillende standjes gedaan alles top gewoon. Had haar eerst ook gevraagd wat mag en niet mag om zo haar zo goed mogelijk te respecteren. Iets extra's heb ik niet gedaan.. dat vond ik nog te spannend! Maar een volgende keer mij toch maar aan wagen want Sofia=GFE. Haar lichaam goed in verhouding, mooie lingerie, heerlijke sex en ook nog eens een leuk babbeltje.... wat zou je nog meer willen!? Mij ziet ze vast wel weer terug!

                  Dankjewel voor alles lieve Sofia. Hopelijk blijf je nog lang werken daar

                  En veel aardige groetjes van Leon.

                  Comment


                  • Wat is er beter om je vakantie te beginnen dan een afspraak te maken met Sofia? Dat is niet zo moeilijk, 2 afspraken maken natuurlijk 😅 Nadat ik vrijdag al een afspraak had gemaakt bij LC, kwam mij ter oren dat ze zondag ook bij HOD zou werken voor een dagje. Andere omgeving, altijd leuk, dus die kans kon ik niet voorbij laten gaan.

                    Maar, vraag je jezelf misschien af, wat is er dan zo bijzonder aan die Sofia. Dan duiken we allereerst eens even in de historie van de naam Sofia. Het is een variatie op de Griekse naam Sophia wat op haar beurt "wijsheid" betekent.

                    Kijk, daar komen we al een stukje verder mee, want al betwijfel ik of Sofia bovenstaande zelf wist (bij deze graag gedaan 😂). Het raakt wel een kern punt. Het is namelijk een pientere dame, waar je een goed gesprek mee kunt voeren. Niet zo oppervlakkig maar echt geïnteresseerd.

                    Maar hoor ik veel mannen al denken, je komt daar toch niet voor een gesprek? Dat klopt, ik kom daar niet alleen voor een gesprek, maar voor mij is het wel een wezenlijk onderdeel van het hele plaatje. Maar wees gerust mannen, ook de seks met haar is heerlijk.

                    Als ze binnen komt in dat mooie pakje, met die prachtige lach op haar gezicht, dan vult de kamer zich met een prachtige energie. De opwinding begint al als zijn mijn intieme delen wast. Vervolgens lekker strelen, zoenen, tongzoenen. Als ze mijn pik in haar mond neemt ben ik even helemaal van de wereld, wat kan ze lekker pijpen, echt geweldig. Omdat ik nogal van de gewoontes ben, weet ze al wat er gaat komen. Ik mag haar heerlijke lichaam strelen, haar lieve kleine tepels likken. En als mijn handen haar zachte lichaam strelen, vraag ik of ik haar mag beffen.

                    Alles heerlijk fris en glad en wat is het een genot om haar heerlijke poes te mogen likken. Tijd om het condoom om te doen en ze laat zich lekker over mijn pik zakken. Rustig, want anders houd ik het niet lang. Ondertussen kussen we en ik geniet met volle teugen. We wisselen van positie ze gaat op haar rug liggen en ze blijft me lekker ondeugend aankijken terwijl ik lekker langzaam stoot.

                    En als laatste mag ik het in doggy afmaken. Terwijl ik haar prachtige billen streel en er zachtjes in knijp, voel ik dat het niet lang meer duurt. En met een lach van oor tot oor kom ik heerlijk klaar.

                    Het is het totaal plaatje, het lieve karakter, de fijne gesprekken, de heerlijke seks. Alles klopt gewoon en daarom blijf ik steeds terugkomen. Dames van dit kaliber zijn zeldzaam en ik ben dan ook heel blij dat Sofia op mijn "wandel pad" is gekomen. Dankjewel Sofia, tot de volgende keer, want die komt er zeker 😍


                    Comment

                    Working...
                    X