Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Susan, Coco Prive, Duiven, Spoorallee 30

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Susan, Coco Prive, Duiven, Spoorallee 30

    Naam: Susan
    Leeftijd: 29
    Uiterlijk: Latina
    Kleur haar: Blond
    Lichaamsbouw: Slank, ronde heupen en billen.
    Cupmaat: D
    Siliconen: nee
    Piercing: nee
    Tattoo's: nee

    http://www.cocoprive.nl/o_models/susan/

    vanmiddag weer eens naar duiven gereden naar cocoplaza. dit is een zeer net privehuis. voorgesteld aan 3 dames en de keuze viel op susan. ze is een vrolijke knappe dame die je gelijk op je gemak stelt. na een wasbeurtje lekker met zn tweeen op bed beland waar ik heerlijk gepijpt wordt terwijl ze me ontdeugend aankijkt. rustig aan draait ze zich naar me toe zodat ik haar heerlijk kan beffen waar ze echt van geniet. we wisselen nog even van standje waarna ze me heerlijk klaar pijpt. wat een leuke dame die je heerlijk verwent en ook nog eens gezellig met je kletst over van allles en nog wat. na afloop nog even wassen en weer tevreden naar huis. een volgende keer zal niet lang op zich wachten.

  • #2
    Geil uurtje met Susan beleefd waarbij ze me goed gepijpt heeft en ik haar lekkere grote tieten gemasseerd, gelikt en geneukt heb!! Daarna in meerdere standjes elkaar in het zweet gewerkt en lekker klaargekomen.

    Bedankt Susan!!

    Comment


    • #3
      Susan heb ik een aantal keren bezocht. Ze is vriendelijk en zachtaardig, weet mij goed aan te voelen, komt als ik haar lik. Ze doet precies ondeugend en geil genoeg als ik aan de beurt ben. Als bonus is ze mooi met een heerlijk lichaam.

      Comment


      • #4
        al een aantal keer bij coco geweest en altijd een leuke tijd gehad maar er is toch wel een toppertje voor mij en dat is susan,wat een leuke en lekkere meid is dat een heerlijk lijf en een geweldige service ze weet wat ze moet doen om het een man naar zijn zin te maken. alleen jammer dat coco de website niet echt goed bij houdt verder erg netjes en vriendelijk huis

        Comment


        • #5
          Afgelopen dinsdag weer ouderwets bij Susan op de kamer geweest wat blijft het toch een lieverd ze kan je heerlijk langdurig pijpen en na die tijd mocht ik haar verwennen dat ze ook lekker klaar is gekomen en toen ons favoriete standje gedaan en toen me Kruit verschoten was heerlijk na gepraat en weer met een goed gevoel naar huis gegaan

          Comment

          Working...
          X