Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Natasja, Aurora Massages, Nijmegen, Heidebloemstraat 79

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Natasja, Aurora Massages, Nijmegen, Heidebloemstraat 79

    Naam: Natasja
    Leeftijd: ?
    Uiterlijk: ?
    Kleur haar: ?
    Lichaamsbouw: ?
    Cupmaat: ?
    Siliconen: ?
    Piercing: ?
    Tattoo's: ?

    https://auroramassages.nl/masseuses/natasja/


    Wat weken geleden bij Aurora Massages geweest. Het was druk, dus niet veel keuze. Natasja was vrij, en ze ziet er leuk uit. Gekozen voor een uitgebreide massage + prostaat stimulatie voor 165,=.

    De massage begon best goed. Ze spreekt goed Nederlands en is symphatiek. Toen we zowat halverwege het uur waren bood ze wat extra's aan, dat had ik nog niet eerder meegemaakt bij deze massagesalon (en andere salons ook niet trouwens). Als ik extra's wil, dan ga ik wel ergens anders heen, en niet naar een massagesalon. Ik heb er vriendelijk voor bedankt, maar het maakt de massage voor mij een veel mindere ervaring.
    Uiteindelijk is mijn oordeel 'redelijk', en ik zal zeker niet terug gaan naar deze dame. De volgende dag ook nog even naar Aurora gebeld om mijn verhaal te doen. Hopelijk doen ze er iets mee, want ze zeggen zelf ook dat extra's (seks) absoluut niet de bedoeling zijn.

  • #2
    Had je eigen conclusie getrokken en zeg dan gewoon nee. Daar word je niet slechter van. Lullig om dan een meisje hier te gaan verlinken. Moraalridders hebben we al genoeg in Nederland, vermoedelijk zit je zondagmorgen weer braaf in de kerk.

    Comment


    • #3
      NSB gedrag noemen we dat toch? Achterhoek ligt natuurlijk vlak bij de Duitse grens

      Comment

      Working...
      X