Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Sara, Antwerpen, Schipperstraat 25-3

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #51
    Vroeg in de middag in het stille SKW geweest en een leuke erotische kinky sessie met deze beauty gedaan. Wat een body heeft ze toch. Ze waa un goede doen wat de sessie dan ook ten goede komt.

    Comment


    • #52
      Gewandeld in favoriete omgeving. Geen Llana, geen Ambra, vele toppers op vakantie. Maar Sara stond te pronken in haar raam. Daar kon ik niet aan weerstaan. Nieuwe haarkleur , maar haar kinky look deed me smelten van zin.
      Zij heeft een prachtig lichaam met heerlijke borsten. Ik vroeg een kinky uurtje met strapon als eindpunt. Zij bond me vast aan het kruis en na wat zweepslagen gaf ze een heerlijke pijpbeurt. Daarna gebruikte ze de strapon in doggystijl en missionarisstijl. Ze deed dit met overgave en vele dirtytalk eromheen. Daarna handmatig tot een orgasme gebracht, terwijl ze met haar kont op mijn gezicht zat om haar kontgaatje te verwennen. Daarna nog een praatje om even tot rust te komen en tevreden naar huis te gaan.

      Comment


      • #53
        Sara is de beste ik ben vaak bij haar geweest ze is mooi en niks is te veel wat je vraag haar lichaam is goddelijk l

        Comment


        • #54
          Sara is de topper van Antwerpen, met haar knappe nieuwe looks l, wat een bom. Haar service is top nog nooit ontgoocheld geweest. Behandel haar met respect en je krijgt veel terug.

          Comment


          • #55
            Gisteren weer een heerlijke middag gehad met Sara en Ambra wat was dat super die 2 ik had met Ambra nog niks gehad maar vindt wel wat hebben zo 2 in het latex heerlijke pijp beurt gehad van die 2 en ja daarna heerlijk Sara geneukt is en blijft toch altijd mijn favoriet het zal niet lang meer duren voor ik terug ga het is een verslaving om bij Sara te zijn stelt me zeer op me gemak

            Comment


            • #56
              Ben uiteindelijk ook eens bij Sara gepasseerd en kan het me niet beklagen. Sara was in alle opzichten correct en aanwezig. Zij nam voldoende tijd voor het spel en aangezien het ons eerste samenzijn was, probeerde ze ook het één en ander uit om te zien waar ik het best op zou reageren.
              Bij aanvang mocht ik proberen de spiegel aan het plafond proper te naken, maar daarna werd het kinkyspel gestart. Lekker gepijpt worden, haar kutje likken, elektische prikkels en anaal alvorens zij haar bat poesje over mijn stijve snikkel schoof. Steeds weer tot ik bijna een hoogtepunt bereikte, maar dat werd me niet gegund. Uiteindelijk speelde ze ermee op zo'n manier dat zelfs zonder mijn lul aan te raken, het zaad eruit spoot.

              Ik heb het me niet beklaagd en zal zeker nog eens terug gaan.

              Comment


              • #57
                Mmmmm se queen of sex wauw ik ben weer heerlijk behandeld door Sara ze weet zo geil te maken wauw🔥🔥🔥🔥🔥🔥

                Comment


                • #58
                  Bedoeling van recensie is een sessie met een dame te beschrijven en andere leden te informeren, waarom zou je anders iets opschrijven?

                  Comment


                  • #59
                    rond 2 september gaat Sara op vakantie, en ik moet eerlijk zeggen ze zit weer op haar oude goede niveau van voorheen qua spel en energie, en haar looks zijn nog steeds heerlijk

                    Comment


                    • #60
                      A.s. dinsdag is ze weer aanwezig

                      Comment


                      • #61
                        Topic wordt opgeschoond van non postingen, graag weer recensies nu van minimaal 4 regels die inhoudelijk zijn en werkelijk iets toevoegen qua info over de service vd dame. Rest zal voortaan worden verwijderd.

                        Comment

                        Working...
                        X