Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Claudia, Arnhem

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Claudia, Arnhem

    Naam: Claudia
    Leeftijd: 29
    Uiterlijk: Latina
    Kleur haar: Donkerblond
    Lichaamsbouw: Atletisch
    Cupmaat: D
    Siliconen: ?
    Piercing: ?
    Tattoo's: ?


    https://www.kinky.nl/vrouwen/escort/...734228-claudia

    Gisteren bij deze dame geweest. Het is zeker weten niet de dame van de foto's, maar ze zag er zeker goed uit!
    De dame in kwestie komt uit Spanje en praat alleen maar Spaans. Het bijzondere is echter dat je via de app een afspraak met haar maakt, Engels geen enkel probleem is. Er is dus een planner voor haar aan het werk.
    Hetgeen waar voor ik ik kwam ff een pijpbeurt, rubbertje volspuiten en weer weg. Ik had dit van te voren besproken met haar planner. Echter had ik, ondanks het feit dat ik niet met haar kon communiceren wel een klik met haar.
    Ik werd gesommeerd me uit te kleden en op bed te liggen. Zij was zelf ook helemaal naakt. Ze duwde haar mooie stevige borsten in mijn gezicht en ik kon goed op beide tepels zuigen. Het duurde dus ook niet lang voordat pikkemans stijf in de houding stond. Langzaam kroop ze via mijn borst naar beneden en wilde mijn lid onbeschermd in haar mond nemen. Ik heb gezegd dat ze dat niet moest doen zonder condoom.
    Toen deze erom zat, ging ze niet door met pijpen, maar ging ze bovenop mij zitten, spreidde ze haar mooie poesje open en gleed over pikkemans heen, terwijl opnieuw haar tieten voor mijn gezicht bungelden. Wat een uitzicht!
    Ondertussen was ik benieuwd geworden naar haar kontje. Ik had mijn middelvinger nat gemaakt met spuug en tot mijn grote verbazing protesteerde ze niet toen ik dit tot de helft in haar endeldarm schoof. Ze werd daardoor nog natter en begon harder te kreunen. Aangemoedigd door dit succes liet ik haar van mij af gaan en zette haar in doggy positite. Helaas was pikkemans iets in hardheid achteruit gegaan en ontbrak het aan glijmiddel, waardoor ik hem op die manier niet in haar kontje kreeg. Na dit enige tijd geprobeerd te hebben, legde ik haar neer op haar rug en trok haar naar de rand van het bed, zodat ik kon staan. Het lukte me weer om haar vaginaal te neuken en op die manier pikkemans weer op volle oorlogssterkte te krijgen. ik probeerde hem opnieuw in haar kontje te duwen, maar toen gaf ze wel aan dat het dan extra zou kosten. Wetende dat ik ver mijn tijd was overschreven (we hadden voor 10 minuten afgesproken en ik was toen al zeker ruim 20 minuten bezig met experimenteren) besloot ik mijn geluk niet verder op de proef te stellen. Ik neukte haar goed vaginaal door. Het orgasme kwam zowat uit mijn tenen en liet mij zachtjes voorover op claudia neerkomen, op haar heerlijke zachte lijf.

    Dit is zeker één van de betere dates die ik heb gehad. Ook toen ik thuis was heb ik haar een app gestuurd en haar nogmaals bedankt voor de geweldige neukpartij. Ik hoop dat ik haar op korte termijn nog vaker mag bezoeken. Het is een parel. Wees voorzichtig met haar!
Working...
X