Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Chantal, Privehuis La Cloche, Utrecht, Amsterdamsestraatweg 287D

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Chantal is vaak snel volgeboekt maar dat is ook logisch gezien haar looks en services. Ik kon maar half uurtje met haar plannen en de vriendelijke gastvrouw adviseerde me tijdig bij haar te boeken,omdat ze populair is en ik voor een langere date zeker wil zijn, dat dat nodig is.

    Comment


    • Maandag bij Chantal geweest. Wat een heerlijk lijf heeft zij… na de formaliteiten kreeg ik eerst een massage ‘om op te warmen’. Eerst op m’n buik. Daarna omdraaien en een echt super massage van mn grote heer gekregen. Bijna niet te houden, zo lekker. Vervolgens Chantal in top: prachtig uitzicht dus. Tot slot haar heerlijk achterlangs genomen. Tot wederzijds genot. Ik voel t nog steeds…

      Comment


      • Altijd volop genieten met deze prachtige dame.
        Ze is geweldig in bed en bouwt de spanning goed op.
        Eerst een heerlijke penismassage mogen ontvangen en daarna begon haar geweldige pijpsessie. Variërend van langzaam, tot diep en snel!
        Intiem is ook genieten met haar. Mijn handen konden niet van haar afblijven want haar lichaam is echt genieten!
        Ik hoop dat je nog lang blijft beauty!!

        Comment


        • Deze lieve Chantal die met haar pijpkunsten ( normaal niet zo mijn ding) enorm heeft verwend en gevolgd door eerst in top wat ze heerlijk weet te doen met mijn forse formaat.
          en ze zelf er heerlijk van geniet .
          missio met haar benen over mijn schouders wat een genot met haar.
          vervokgens in doggy met variant heerlijk verwend😇😲
          Chantal is een heerlijke persoon die er alles aan doet om je lekker verwennen. Tot de volgende keer👍👍😇😘

          Comment


          • 10 en 11 sept maar kan niet op afspraak omdat ze kijkt hoe het gaat.

            Comment


            • Wat een goed nieuws! Heb hier stiekem wel op gewacht! Moet direct terugdenken aan mijn eerste ontmoeting met Chantal nu ongeveer twee jaar geleden. Obv de reviews en foto’s indertijd een afspraak gemaakt zonder haar ooit te hebben ontmoet. Bij ontvangst door de gastvrouw gaf ik aan een afspraak met Chantal te hebben. Toen we naar de kamer liepen zag ik een mooie vrouw met heerlijk lang haar en een fantastisch figuurtje door de gang lopen. Ik vroeg haar wie dat was. Verbaasd keek ze me aan en zei dat dat Chantal was! Mijn date kon toen al niet meer stuk! Maar op de kamer aangekomen werd het alleen nog maar fijner. Nog nooit zo’n lieve en begripvolle vrouw ontmoet als Chantal. Ik verdwaalde bijna in haar mooie ogen en haar huid is zo zacht als zijde! Helaas te weinig tijd voor samen in bad want maar half uurtje geboekt, maar ze twijfelde wel. Maar op bed heerlijk geknuffeld en gezoend. Toen bracht ze met haar mond het condoom aan en begon ze me heerlijk te verwennen terwijl ik met haar fantastische borsten mocht spelen en heeft ze me tot een fantastisch oraal hoogtepunt gebracht. Na afloop nog wat gekletst over de ongemakkelijke terugkeer op de straat en met een dikke zoen afscheid genomen. Sinds die dag paar keer op punt gestaan om terug te keren maar kwam steeds niet uit of ze was er niet en opeens was ze lange tijd weg! Gelukkig komt ze nu snel terug en ik kan niet wachten om nu wel voor het bad te gaan! Lieve Chantal nogmaals dank voor toen en erg fijn dat je binnenkort weer terugkomt en tot snel!

              Comment


              • sinds een lange tijd weer bij deze prachtige dame geweest en het was wederom weer een geslaagde date, begonnen met massage en daarna liet ze haar lichaam over die van mij heen glijden, na het voorspel missionaris gedaan en ze kijkt je heel geil aan als je boven haar hangt. ze is helaas nog niet op afspraak beschikbaar want ze is pas net weer begonnen. haar extra's zijn ietwat aan de dure kant, maar voor de service en de looks, is dit zeker waard!!!

                Comment

                Working...
                X