Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Beau, Privehuis Almere, Josephine Bakerstraat 29

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Originally posted by joost_hout View Post
    Vandaag een bezoekje bij Beau gehad. Wat een heerlijke dame met veel pit. De tijd vloog zo voorbij. Hopelijk blijft ze lang bij de house of dreams.
    Er stond op de pagina van Beau dat ze zou stoppen en de 29e haar laatste dag zou zijn. Dat staat er nu niet meer, dus wellicht heeft ze zich bedacht?

    Comment


    • Vanavond een super geile date gehad met Beau. Begonnen met een smintje en daarna lekker gezoend. Deze vrouw is in staat om me tot ongekende hoogten te brengen. En ik mocht naar haar kijken. Zo ongelofelijk lekker. Na een heerlijk uurtje 'voor straf' zonder orgasme naar huis. Genieten!

      Comment


      • Weer een geweldige date gehad met Beau. Wat is het toch een supergeile vrouw. Als ze je beter kent, gaat ze helemaal los. Wat een genot om naast haar te liggen en haar te proeven en te ruiken. Gelukkig vond ze mij ook lekker, dus weer een meer dan geslaagd avontuurtje. Tot snel Beau!

        Comment


        • Beau is een heerlijke vrouw. We begonnen wat onwennig. Het was druk en het leek zoeken naar een kamer. Maar eenmaal op bed kwam de rust. Ik werd heerlijk gepijpt. Langzaaam. Ze nam de tijd. Ik hou van vrouwenlichamen. Dus ik nam over en heb geprobeerd haar hele lichaam te zoenen. En beffen natuurlijk. Heerlijk. Ik word er opgewonden van als ik merk dat een vrouw t lekker vindt. Of beter, ik,vind t geil als ik merk dat ze echt nat wordt. Smaakt gewoon lekker. Opeens kwam ze klaar. Daarna ging ze op me zitten en dat duurde maar een minuutje. O mdat we tijd over hadden nog even liggen kletsen. Ontspannen. Beau is echt een aanrader.

          Comment


          • Beau is een hele mooie lieve vrouw het fijne borsten en een heerlijk lijf. De eerste keer moest ze een beetje wennen en ik ook, maar daarna ging ze heerlijk in het liefdesspel op. Echt een topper.

            Comment


            • Beau is een hele leuke dame waar je een gezelige tijd mee kan hebben.
              Ze ziet er mooi verzorgt uit, en een heel mooi lichaam.

              Ze zoent erg lekker en houd er wel van te teasen.
              Verder zijn de orale vaardigheden en de seks ook erg lekker.

              Comment


              • Zojuist weer een uur lang van Beau mogen genieten. Ze haalde alles uit de kast en bracht een geilheid in me boven die ik zelden heb meegemaakt. Van zoenen em heerlijk pijpen tot de lekkerste doggy style ooit! Deze keer wel klaargekomen. De komende week blijf ik nog wel nagenieten Thanks Beau!

                Comment


                • Ik was nog helemaal in de veronderstelling dat Beau was gestopt met dit werk. Tot mijn grote blijdschap zag ik dat ze toch weer aan het werk is bij house of dreams.
                  Wat een aangename verrassing, meteen weer een afspraak gemaakt. Het was weer super lekker, ontzettend van genoten.
                  Beau is ook n blijft mijn favoriete dame!
                  tot snel weer. X

                  Comment


                  • Is hooguit 1 week weg geweest.geld blijft nodig in deze veranderde dure wereld

                    Comment


                    • Afgelopen vrijdag was het weer feest. Mijn werkschema en het schema van Beau boden de mogelijkheid om een vol uur van elkaar te kunnen genieten. Wat een heerlijke afwisseling van verschillende lustverhogende activiteiten. Beau kan pijpen als de beste. Het is ook een genot om naar haar te kijken als ze met zichzelf speelt. En daarna mocht ik haar achterlangs neuken. Zo goed. Uiteraard zijn m'n tepels ook weer verwend. Op het laatst kwam ik klaar vanuit mijn tenen Tot snel weer Beau!

                      Comment


                      • Beau, de dame die wel eens aankondigt te stoppen is er nog steeds en daar ben ik blij mee, want ik heb kunnen genieten van haar met een fantastische vrijpartij. Ze heeft iets speciaals wat ik niet goed kan uitleggen, maar het is voor mij een topper, je moet denk ik wel een goede klik met haar hebben, dus ik ben gelukkig dat ik die zeker had

                        Comment


                        • Ja leuke sexy dame met goede service. Gaat binnenkort bij www.privehuisalmere.nl werken wat een kamerverhuur concept is van zelfde eigenaren van House of Dreams en La Cloche.

                          Comment


                          • Was gisteren met Beau, erg fijn en prettig en ze vertelde mij dat ze www.privehuisalmere.nl gaat werken waar ze dan nog meer zelfstandiger is met kamer huren. Leuke Nederlandse meid en prachtige borsten (ook nog eens echt) en goede gfe sex

                            Comment


                            • Sexy geile meid is Beau ff half uur mee gedaan lekker pijpen en neuken en stoom afgeblazen 😉😊Nu is de druk er weer vanaf zeg maar.

                              Tot de volgende keer Beau 😊

                              Comment


                              • Vandaag een XL date van anderhalf uur gehad met Beau. Extreem genoten van deze prachtige vrouw. Zoenen, pijpen en nog veel meer verwennerij kwam voorbij. Hier zal ik nog minstens een week van nagenieten. Topper!

                                Comment


                                • Beau bekend van haar periode bij Privehuis House of Dream / www.privehuishod.nl ontvangt nu bij Privehuis Almere / www.privehuisalmere.nl

                                  Comment


                                  • Zelfde dame, andere locatie, beste extase. Beau heeft me vandaag weer heerlijk verwend. Haar orale kwaliteiten zijn subliem. En inmiddels heeft zich iets tussen ons ontwikkeld wat moeilijk te beschrijven is. Maar genoten hebben we allebei, dat is zeker. Wat een topervaring weer. De ontlading kwam spreekwoordelijk uit mijn tenen. Worth the trip to Almere

                                    Comment


                                    • Eindelijk Beau kunnen meemaken ! Prima ontvangst in Almere zoals altijd. Heb veel gelezen over haar hier, nu begrijp ik waarom. Ze is echt bloedmooi. Ze zoent heerlijk, houdt van soft GFE. Voor een eerste keer was het een zeer geslaagde date, ben voor een half uurtje gegaan en dat is zeker bevallen. Wellicht de volgende keer langer!

                                      Comment


                                      • Geil avontuur beleefd bij Beau in Almere. Ze heeft me weer goed te grazen genomen. Ik mocht ook toekijken terwijl ze zichzelf verwende met de satisfyer. Bijzonder was dat haar collega Lyn even kwam kijken. Volgende keer een trio!

                                        Comment


                                        • Bucketlist! M'n eerste trio ooit met Beau en Lynn. Abnormaal wat was dat geil. Gedeeltelijk geblinddoekt de sensatie ondergaan van twee paar handen, twee monden en twee geile k@tjes. Niet normaal. Mooier dan dit wordt het niet. De reis naar Almere meer dan waard

                                          Comment


                                          • Van de week met Beau voor een uur afgesproken, haar ondeugende mooie ogen vielen mij gelijk op bij binnenkomst, die blik WAUW!
                                            Even kort mijn wensen besproken en toen begon het geile feestje, intens genoten van haar prachtige lijf en hoe ze mij verwende en tot 2x toe mij tot het hoogtepunt bracht. Wat een waanzinnige ervaring was dit, meermaals bij andere dames meegemaakt dat ze tijd rekken of nadat ik gekomen ben hun werk erop zit terwijl de tijd dan nog niet om is, bij Beau was het een uur lang genieten waardoor de tijd voorbij vloog.

                                            Ik kom zeker vaker bij haar terug!

                                            Comment


                                            • ze wisselt dus qua werk tussen www.privehuisalmere.nl en www.privehuishod.nl

                                              Comment


                                              • Wat is Beau een lekkere vrouw zeg! Ze kan ontzettend goed tongzoenen en heeft enorme lekkere borsten. wat ze precies doet laat ik in het midden maar ze is heel goed met haar tong en kijkt je zo vaak en diep mogelijk aan. Ik wordt weer geil als ik eraan denk.

                                                Comment


                                                • Hey medewandelaars, ik zit heel erg te twijfelen om deze Beau te bezoeken. De twijfel is er omdat je weinig op de foto’s ziet maar de recensies zijn lovend! Nu lees ik hierboven dat ze wel aan tongzoenen doet, dit bied ze niet aan volgens haar advertentie. Zijn er nog meer dingen die er toch wel mogelijk zijn? En ze doet dingen met haar tong. Wordt daarmee rimmen bedoelt? Dit zou voor mij een grote plus zijn en mij over de streep trekken!

                                                  Comment


                                                  • ze rimt zeker niet, en ze heeft jaren lang foto's op de site van House of Dreams gehad waar ze ook nog werkt zie https://www.privehuishod.nl/beau/

                                                    Comment

                                                    Working...
                                                    X