Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

De ergenissen top 10

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Watvoor verhalen? Kennen klanten dan andere klanten?

    Comment


    • Die meiden die elkaar niet mogen onderling dan in 1 gebouw, dan weiger ik al de valse jaloerse nog verder tw bezoeken. Zo dom van die false chicks.

      Comment


      • Originally posted by Sana View Post
        Waar ik me op dit moment aan erger zijn bepaalde klanten die uit jaloezie verhalen vertellen aan meiden over andere klanten. Waarom toch? Je wordt er echt niet beter van of je krijgt er voorrang door. Ik begrijp het echt niet.
        Verliefdheid en dus jaloezie.
        Een fenomeen wat ik in mijn 30 jarige wandelcarrierre nooit begrepen heb.
        Klantien die verhalen ophangen of - nog lachwekkender - recensies van websites uitprinten en voorlezen aan de dames. Alleen om een wit voetje te halen of diensten af te kunnen nemen die een ander ook heeft gehad.
        Last edited by Broodpoot; 13-07-2024, 09:44.

        Comment


        • Dames zijn niet gek en kunnen hun klanten zelf beter beoordelen dan de verhaaltjes van een jaloerse of verliefde klant en dan nog, dame kiest uiteindelijk voor omzet, dus die gaat niet een klant weg doen met wie zij goed is omdat een andere klant daarover negatief begint.

          Comment


          • ik herken dit al jaren, klanten die zeggen mij te kennen en dan nog, de dames weten zelf wel hoe iemand is in contact en sessie met die klant, die zijn eerder verbaasd of geirriteerd dat klanten met andere klanten bezig zijn, ook op een forum en vaak zijn die dames slimmer dan ze zich voor doen, het zit hem ook vaak in subtiele vraagjes of opmerkingen over andere klanten wat klanten stellen aan dames, het is eerder triest of juist grappig.

            Comment


            • En dan hebben we nog de klanten die uren blijven en dames te kunnen kopen met geld, cadeaus, vakantied, vaak drugsgebruikers terwijl die meiden hun act goed spelen en het geld pakken totdat die klanten later merken dat ze geen stap verder komen en alleen masr geld kwijt zijn. Vaak kijken die meiden op dat soort klanten neer omdat ze denken een meid te kunnen kopen, of omdat die kerels drugs gebruiken en dan de gekste dingen doen. En dan worden ze vroeg of laat boos op zo'n meid en gaan ze weer naar de volgende om hun geld te dumpen. Best triest.

              Comment


              • ach de 1 geeft geld voor sex of tijd met een dame uit in de hoop meer te krijgen wat meestal niet gebeurt, en de dame pakt al het geld en cadeaus (vaak niet eens hun smaak) en geven dat aan zichzelf, thuisfront en of vriendje en leven er goed van

                mannen kopen een fantasie en geilheid en sommigen met teveel geld hebben de behoefte teveel te willen uitgeven of meer dan een gemiddelde klant ook qua uurprijs om indruk te maken op de dame, echter die pakken het geld lachend aan en zijn totaal niet onder de indruk van zo'n kerel, die lachen er onderling alleen maar om en delen zo'n man ook vaak voor trio's etc. En dan heb je ook nog de mannen die verliefd zijn en meerdere malen per week komen, en ook dat is kassa. Totdat het opeens op is of de dame weg is of de man in de gaten krijgt dat ie geld en zijn emotie naar de zee draagt

                Comment


                • Dus er ziin mannen die slim genoeg zijn om veel geld te verdienen, maar ook weer dom zijn om het uit te geven aan dames waarvan ze dan teveel verwachten🫣

                  Comment


                  • ach zo gaat dat en die gasten die dat doen daar profiteren veel van die dames van, en dat geld rolt zo via de dames deels onze economie weer in of ergens die van een voormalig Oosblokland, mooi toch? domheid, slimheid, verslaving en verliefdheid kunnen dicht bij elkaar liggen

                    Comment


                    • veel mannen trappen in de val van betaalde verleiding en erotiek en dus ook de mannen met geld die dan tijd met die dame kunnen kopen, echter het is een hoge prijs met uiteindelijk niet meer dan zakelijk contact

                      Comment


                      • De mannen zijn de betalende klanten die ieder hun eigen wensen, bestedingspatroon,fantaaieen en verwachtingen hebben. De sekswerkers zijn beroepsmatige dames die per klant bepalen wat ze voor welk bedrag willen bieden. En prive blijft prive, stopt de sekswerker met werk dan heeft ze ook geen seks meer met die klanten.

                        Comment


                        • Dit topic gaat over ergenissen, hygiene nu zeker met dit warme weer is ook een ding, voor beide partijen. Veel mannen hebben dat toch niet op orde, bij kinky games klanten vaak anaal niet achoongespoeld, deel van die klanten worden subtiel geweigerd of ontlopen door dames door whats app berichten van die klanten te negeren of ze te negeren bij de ramen if te zeggen dat ze wachten oo een andere afspraak😉

                          Comment


                          • Je vraagt je soms af hoe mensen thuis leven qua hygiene...

                            Comment


                            • Kamers zonder airco is wel een ergenis

                              Comment


                              • Het is al weer aardig afgekoeld🙃

                                Comment


                                • Dames die zich zo gedragen (zie #182) hebben dus totaal geen respect voor hun klanten. Maar ik kan me goed voorstellen dat deze dames degenen zijn die - om wat voor reden dan ook - het meest klagen over een gebrek aan respect van klanten of voormalige klanten die door hen zijn opgelicht, en dan op een nogal psychopathische manier.

                                  Comment


                                  • de klanten gedragen zich daar zo door ongevraagd met zoveel geld of cadeaus een dame proberen in te palmen die gewoon zakelijk blijft, niets mis mee lijkt mij? of moeten we vorm van dames proberen te kopen normaal vinden?

                                    Comment

                                    Working...
                                    X