Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Filmtopic

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • https://www.telegraaf.nl/video/62882...ot-geschrokken

    Schijnt wel een spektakelfilm te zijn maar veel kritiek op het verhaal

    Comment


    • https://www.ad.nl/show/opnames-peaky...jaar~a404b2ea/


      Cillian Murphy in het vijfde seizoen van Peaky Blinders. © rechten vrij

      Opnames Peaky Blinders-film starten dit jaar


      De opnames van de Peaky Blinders-film gaan dit jaar van start. Dat heeft bedenker Steven Knight laten weten aan het tijdschrift Radio Times.

      ,,Ik ben nu met de laatste dingen bezig”, vertelt Knight. ,,Het plan is om in het midden van 2024 te draaien.” Waar de film gedraaid zal worden, is nog niet bekend.

      De BBC-serie Peaky Blinders stopte in 2022 na zes seizoenen. Of er acteurs uit de serie terugkeren in de film is onduidelijk. Onder meer Cillian Murphy (Oppenheimer) speelde een hoofdrol in de serie.

      Peaky Blinders gaat over de gelijknamige bende die net na de Eerste Wereldoorlog actief was in Birmingham. Murphy speelt de leider van deze bende.

      Comment


      • https://www.ad.nl/show/van-barbenhei...2023~a87de177/


        Acteur Cillian Murphy (links) op de poster van de film Oppenheimer en Margot Robbie (rechts) in Barbie (Jaap Buitendijk/Warner Bros. Entertainment via AP). © Universal Pictures / AP

        Van ‘Barbenheimer’ tot Leo DiCaprio in bloedvorm: de top 10 beste films van 2023


        Het Barbenheimer-fenomeen waarbij de uitvinder van de atoombom en ’s werelds beroemdste speelgoedpop samen de bioscoopcrisis te lijf gingen, de lancering van Bono’s dochter en Leonardo DiCaprio in zijn beste rol ooit. Het afgelopen jaar puilde uit van de filmtraktaties. Verslaggever Gudo Tienhooven zag er ruim 100 en presenteert zijn persoonlijke top 10.

        10) Flora and son


        Op de mooiste filmjuweeltjes moet je soms net worden gewezen. Apple TV+ lanceerde in oktober deze onweerstaanbare feelgood-musical met Eve Hewson - de dochter van U2-frontman Bono! - als een cynische alleenstaande moeder die in een buitenwijk van Dublin probeert grip te krijgen op haar dwarse puberjongen Max. Om hem van een hobby te voorzien, grijpt ze een gitaar van een vuilniswagen. Via onlinelessen van een flirterige leraar wordt ze langzaam het instrument machtig en ontwikkelt ze eindelijk een band met haar zoon die óók wat muzikaal talent in huis blijkt te hebben. Klinkt misschien wat klef, maar de film is zo charmant en de nummers zo catchy dat Flora and son het publiek op de knieën dwingt.

        9) Spider-man: across the spider-verse


        Al spider-moe? Niet zo vreemd. Sinds 2002 zijn we liefst twaalf bioscoopavonturen over de webslingerende superheld verder. Des te verrassender is dat nummer dertien (nu op Netflix) niet alleen in visueel opzicht, maar ook qua diepgang, humor én ontroering de meest ambitieuze uit de reeks is geworden. Nog steeds beschouwen veel mensen animatieproducties als iets derderangs. Laat dit de film zijn die ook deze groep kijkers definitief over de streep trekt.

        8) The Boy and the heron


        In een jaar tjokvol prachtige animatiefilms (zelfs de nieuwe Teenage mutant ninja turtles bleek verrassend sterk), mag vooral deze Japanse titel niet onvermeld blijven. De 12-jarige Mahito verliest zijn moeder bij een brand tijdens de Tweede Wereldoorlog waarna hij naar het platteland verhuist. Als de jongen daar een poort naar een magische schemerwereld ontdekt, begint een wonderlijke zoektocht naar de zin van het leven. The Boy and the heron van grootheid Hayao Miyazaki, zeg maar de Japanse Walt Disney, is alles behalve een oppervlakkig sprookje en daarom voor zowel jong als oud een - sorry voor de hoogdravende kreet - geestverruimende kijkervaring. Nu in de bioscoop.

        7) Oppenheimer


        Uitgerekend een drie uur durende en niet bepaald licht verteerbare babbelmarathon over de vader van de atoombom (prachtig gekweld gespeeld door Peaky Blinders-ster Cillian Murphy) werd een van de grootste bioscoophits van het jaar. Wetenschap, oorlogsstrategie, politieke intriges, schuld en boete, de destructieve natuur van de mens; Inception-regisseur Christopher Nolan tackelt het allemaal. En laat het maar aan hem over zijn publiek geen seconde verveling te gunnen. Oppenheimer, nu te zien op Pathé Thuis, werkt namelijk óók als een spannende, puntgaaf gemaakte thriller.

        Cillian Murphy in Oppenheimer. © AP6) Barbie


        Wie nog steeds denkt dat Barbie platte ‘wijvenpulp’ of een slaafs staaltje speelgoedpromotie betreft, is duidelijk een van de weinige stervelingen die deze kaskraker nog geen kans gaf. De film, die het titelfenomeen zowel bekritiseert als eert, bedrijft rake satire, tackelt de genderdiscussie én houdt vooral het mannelijke publiek een spiegel voor. En wees niet bang voor een feministisch pamflet, want ook dáár is Barbie te slim voor. Nu al een moderne klassieker! Nu te zien op HBO Max.

        Ryan Gosling en Margot Robbie in Barbie. © AP5) Tár


        Is de van grensoverschrijdend gedrag beschuldigde dirigent Lydia Tár (Cate Blanchett, geniaal als altijd) een machtsgeil monster of een slachtoffer van de cancelcultuur? Het oordeel is aan de kijker zelf. Een film (nu op streamingdienst SkyShowtime) die zijn publiek dwingt genuanceerd te denken over alle vertakkingen van de #MeToo-beweging.

        Cate Blanchett in de film Tár. © Filmbeeld Tár4) Killers of the flower moon


        Na begin vorige eeuw door Europese kolonisten te zijn verdreven, streken indianen van de Osage-stam neer in het onherbergzame noorden van de staat Oklahoma waar hen een verrassing van jewelste stond te wachten. De grond zat tjokvol olie. Maar toen kwam de boze, witte man om de hoek kijken. Een van hen wordt gespeeld door Leonardo DiCaprio in mogelijk zijn beste rol tot nu toe. Dit waargebeurde, wervelende westernepos van meestercineast Martin Scorsese (Taxi Driver, Goodfellas) duurt met een lengte van 3,5 uur brutaal lang, maar grenst aan de perfectie. Draait nog in enkele bioscopen.

        Lily Gladstone en Leonardo DiCaprio in Killers of the Flower Moon. © AP3) Past Lives


        Niemand vergeet zijn eerste jeugdliefde en iedereen staat wel eens stil bij de vraag hoe het leven eruit had gezien als je elkaar nooit uit het oog was verloren. Weinig mensen besluiten op volwassen leeftijd die eerste vlam weer op te zoeken om te ontdekken of dat gevoel van toen weer komt bovendrijven. De Koreaanse Nora en Hae Sung voelen van alles als ze elkaar dik twee decennia na hun afscheid weer treffen in New York City, maar gaan de vlinders ook weer fladderen? Kijk, zó maak je een subtiel en ontroerend drama. Nog te zien in enkele filmtheaters en op streamingdienst Picl.

        2) Anatomy of a fall


        Is Samuel geduwd, gevallen of gesprongen? Dat de schrijver plotseling dood in de sneeuw voor zijn Alpenchalet werd aangetroffen, is het enige vaststaande feit. En dat blijft zo, ook als de rechtszaak tegen zijn echtgenote Sandra ten einde is een juridisch oordeel is geveld. De waarheid is soms vloeibaar, blijkt in deze Franstalige Gouden Palm-winnaar (oorspronkelijke titel: Anatomie d’une chute) die ook na talloze kroeggesprekken maar door je hoofd blijft malen. Vanaf vrijdag te zien op Pathé Thuis.

        1) Aftersun


        Sommige films maken zo’n diepe indruk, dat alleen al bij het horen van de titel de ooghoeken weer vochtig worden. De beste film van het jaar is bescheiden van opzet, maar groots in emotionele impact. Op volwassen leeftijd kijkt Sophie terug op een vakantie die ze twintig jaar eerder op een Turks resort doorbracht met haar depressieve vader, iemand die inmiddels niet meer in haar leven is. Kan ze hem met terugwerkende kracht begrijpen? En hoe goed kan je ooit écht doordringen tot de gevoelswereld van je ouders, zeker wanneer je jong bent? Het speelfilmdebuut van de Schotse filmmaker Charlotte Wells, te zien op Pathé Thuis, nestelt zich langzaam in je brein en laat je verpletterd achter.

        Comment


        • https://www.telegraaf.nl/nieuws/6315...-golden-globes

          Oppenheimer en Poor Things scoren best bij Golden Globes

          BEVERLY HILLS - De film Oppenheimer viel tijdens de avond van de Golden Globes in Los Angeles het meest in de prijzen. De film gaat over de geestelijk vader van de atoombom. Regisseur Christopher Nolan nam een Golden Globe voor beste regisseur in ontvangst. Hoofdrolspeler Cillian Murphy won een Golden Globe voor de beste mannelijke acteur in een dramafilm en Robert Downey Jr was de beste ondersteunende acteur.

          © ANP / AP
          Producer Emma Thomas van de film Oppenheimer neemt de award voor beste dramafilm in ontvangst, met de cast van de bioscoophit op de achtergrond.

          Barbie, net als Oppenheimer als favoriet getipt, moest genoegen nemen met een Golden Globe voor best aan de kassa presterende film. Ook viel de film, van Greta Gerwig, in de prijzen met het beste lied „What Was I Made For?” van Billie Eilish O’Connell en Finneas O’Connell. Maar hoofdrolspeelster Margot Robbie zag de Golden Globe voor beste actrice in een komedie aan zich voorbij gaan. Die ging naar Emma Stone voor haar rol als vrouwelijke Frankenstein in Poor Things van Yorgos Lanthimos. Deze film werd ook gekwalificeerd als de beste in de categorie komedie.

          De Franse film Anatomy of a Fall van Justine Triet is uitgeroepen tot de beste niet-Engelstalige film. Regisseur Justine Triet nam ook een prijs vanwege het beste scenario in ontvangst. De film kreeg ook al een Gouden Palm op het filmfestival van Cannes mei vorig jaar.

          Comment


          • Komen nog een paar Oscars bij

            Comment


            • https://www.ad.nl/show/warner-bros-m...rie~a87c2faad/


              Harry Potter. © Warner Bros

              Warner Bros mikt op 2026 voor release Harry Potter-serie


              Een serie gebaseerd op de boeken van Harry Potter moet in 2026 uitkomen. Dat meldde topman David Zaslav van Warner Bros Discovery vrijdag, schrijven media als Variety en The Hollywood Reporter.

              Zaslav zei ook dat hij een aantal weken geleden in Londen was om met schrijfster J.K. Rowling over het project te praten. ,,Beide partijen waren gewoon blij om deze franchise nieuw leven in te blazen. Onze gesprekken waren geweldig”, aldus Zaslav. ,,We kunnen niet wachten om tien jaar aan nieuwe verhalen via Max te delen met fans over de hele wereld.”

              Vorig jaar werd al bekend dat Warner Bros aan een serie over de Harry Potter-wereld gaat maken. De serie zal te zien zijn op MAX, de streamingdienst van Warner. Het is de bedoeling dat elk seizoen van de serie een boek uit de reeks beslaat. Eerder werden er al acht films gemaakt van de zeven boeken uit de reeks. De laatste film uit de serie verscheen in 2011.

              Er is nog geen cast bekend voor de nieuwe serie, maar Warner Bros. kondigt aan dat ze voor een volledig nieuwe cast willen gaan. Daarnaast zei ook hoofdrolspeler Daniel Radcliffe zelf dat hij ‘absoluut niet op zoek is naar een rol’ in de nieuwe serie.

              Comment


              • https://www.ad.nl/show/oppenheimer-c...scar~ac43302f/

                Die heeft het wel gemaakt daar

                Comment


                • Er komt een Harry Potter serie op Netflix

                  Comment


                  • https://www.telegraaf.nl/entertainme...tincident-rust

                    Openbaar aanklager: Alec Baldwin overtrad regels wapenveiligheid bij schietincident Rust

                    Alec Baldwin heeft de ’belangrijkste regels’ van wapenveiligheid overtreden bij het incident waarbij cameravrouw Halyna Hutchins in 2021 om het leven kwam op de set van de film Rust. Dat stelde de openbaar aanklager in New Mexico woensdag in haar openingspleidooi.

                    © GETTY IMAGES

                    Alec Baldwin in de rechtbank.




                    Baldwin wordt in de zaak aangeklaagd voor doodslag. Tijdens opnames van de film Rust oefende de acteur met een wapen. Het wapen had niet geladen moeten zijn, maar ging toch af. Hutchins werd daardoor dodelijk getroffen.

                    Aanklager Erlinda Johnson schetste in haar pleidooi een beeld van een acteur die zich niet hield aan veiligheidsregels en roekeloos handelde. De 66-jarige Baldwin luisterde mee en maakte notities. In de rechtszaal zaten ook Baldwins vrouw Hilaria en zijn broer Stephen.

                    ’Geen misdaad’



                    Baldwins advocaat Alex Spiro stelde in zijn openingspleidooi dat de acteur ’geen misdaad heeft gepleegd’. Hij zei dat andere mensen verantwoordelijk waren voor de veiligheid op de set, en dat zij hebben gefaald. Spiro wees daarbij op wapenexpert Hannah Gutierrez-Reed en assistent-regisseur Dave Halls. Beiden werden eerder veroordeeld voor het schietincident en Spiro zei dat zij de kogels in het wapen niet hadden gecontroleerd om er zeker van te zijn dat het veilig was voor Baldwin om te gebruiken.



                    Na de openingspleidooien werd de zaak geschorst. De eerste getuigen in de zaak worden later woensdag gehoord. Als Baldwin schuldig wordt bevonden, kan hij tot achttien maanden gevangenisstraf krijgen.

                    Comment


                    • Alec Baldwin is vrijgesproken

                      Comment


                      • Nieuwe film met Demi Moore schijnt wel heftig te zijn, mensen lopen misselijk en brakend weg tijdens de film

                        Comment


                        • Gisteren was op tv Knives Out met een topcast, vond het wel een geinige aparte film.

                          Comment


                          • Iemand Gladiator II al gezien?

                            Comment


                            • Nog niet gezien. Het eerste deel is moeilijk te overtreffen, dus de lat ligt hoog

                              Comment


                              • Dat weet je nooit, nu nieuwe technieken

                                Comment


                                • https://www.ad.nl/show/25-jaar-na-kl...or-2~a9afb828/


                                  PREMIUMThis image released by Paramount Pictures shows Paul Mescal in a scene from "Gladiator II." (Aidan Monaghan/Paramount Pictures via AP) © AP

                                  25 jaar na klassieker gaan we weer terug naar Romeinse knokploeg in Gladiator 2


                                  Met recensieEer, wraak, haaien, neushoorns en heel veel zwaardgevechten: Gladiator 2 belooft een groots filmspektakel te worden. Filmsterren Connie Nielsen, Denzel Washington en Fred Hechinger over hun epische bezoek aan het Romeinse Rijk. ‘Gladiator 2 is echt een eerbetoon aan Maximus’.

                                  Het is bijna 25 jaar geleden dat Gladiator, het epos over de gevallen generaal Maximus (Russell Crowe), voor het eerst op het witte doek verscheen. Na de heroïsche dood van Maximus leek het verhaal definitief afgesloten, maar voor regisseur Ridley Scott bleef het idee van een vervolg knagen. Het duurde maar liefst 24 jaar, en talloze ideeën (waaronder een verhaal waarin Maximus het hiernamaals betrad), voordat Scott de juiste vorm vond voor een nieuw hoofdstuk.

                                  Gladiator 2 volgt Lucius (Paul Mescal), de jonge erfgenaam van Rome, die als kind door zijn moeder Lucilla (Connie Nielsen) werd verbannen om hem te beschermen tegen de politieke intriges van het keizerrijk. Maar wanneer zijn dorp door het Romeinse leger wordt aangevallen, belandt Lucius uiteindelijk toch in Rome, gevangen als gladiator. Om te overleven, moet hij vechten voor de sluwe slaveneigenaar Macrinus (Denzel Washington). Maar net als Maximus zal Lucius ontdekken dat het Colosseum hem meer te bieden heeft dan enkel zijn leven.

                                  Corruptie


                                  Er zijn maar weinig oude castleden die terug mogen keren naar de wereld van Gladiator. Twee, om precies te zijn: Derek Jacobi als senator Gracchus en Connie Nielsen als Lucius’ moeder, Lucilla. ,,Om mezelf weer in die wereld te bevinden… ik heb wel een traantje gelaten”, vertelt Nielsen via een zoomverbinding. ,,Het was een bijzondere ervaring. De eerste film bracht zoveel mooie herinneringen, en nu weer terug zijn was werkelijk overweldigend.” De actrice denkt nog vaak terug aan die eerste gesprekken over Gladiator, 25 jaar geleden. ,,Ridley Scott, de man die het sciencefictiongenre opnieuw had uitgevonden met Bladerunner zou hetzelfde doen voor films over het Romeinse Rijk. Het idee klonk fantastisch en ook op de set hing er een bijzondere sfeer. Maar of we echt hadden verwacht dat het een ware klassieker zou worden? Misschien niet. Maar wat ik wel weet, is dat het succes te danken is aan Ridley’s visie. Hij heeft een prachtig verhaal weten te vertellen over een tijdloos onderwerp: de corruptie van macht.” En dat deed hij met succes. De film bracht meer dan 456 miljoen dollar in het laatje en sleepte maar liefst vijf Oscars in de wacht, waaronder Beste Film en Beste Acteur.

                                  Dat succes hoopt de regisseur dunnetjes over te doen met Gladiator 2. Werkelijk alles is uit de kast getrokken om de film nóg groter te maken dan zijn voorganger. Zo is er een gigantisch blik aan filmsterren opengetrokken: Pedro Pascal als generaal Marchus en tweevoudig Oscarwinnaar Denzel Washington als de slaveneigenaar Macrinus. Washington staat erom bekend vrij kieskeurig te zijn.Waarom Gladiator 2? ,,Dat is simpel: Ridley Scott. Hij is voor mij de beste regisseur die er is. Als je met hem mag werken, dan zeg je direct ja. Er is niemand die zo werkt als hij. Niet alleen met ons als acteurs, maar hoe hij een film benadert… Niemand doet dat zo groots zoals Scott.”‘Gladiator on steroids’, zo wordt de productie beschreven. Op Malta werden kolossale sets gebouwd, waaronder een replica van het Colosseum. Meer dan vijfhonderd figuranten werden ingezet voor enorme gevechtsscènes, compleet met paarden, haaien en zelfs een neushoorn. ,,Dit is absoluut het grootste project dat ik ooit heb gedaan”, zegt Washington trots. ,,De eerste keer dat ik de set opkwam, voelde ik de magie van die plek. Het leek net of ik me daadwerkelijk in het oude Rome bevond. Films zoals Gladiator 2 worden tegenwoordig nauwelijks meer gemaakt.”

                                  De cast heeft er duidelijk alle vertrouwen in, maar het enorme succes van de eerste Gladiator werpt onvermijdelijk een schaduw over dit vervolg. De eerste film sloot het verhaal van Maximus af – waarom dan toch een tweede deel? Ook Nielsen twijfelde. ,,Heel veel mensen hebben me afgeraden om dit te doen”, bekent ze. ,,Waarom zou je dat succes proberen te evenaren?” Toch besloot ze, na lange gesprekken met Scott, het risico te nemen. ,,Hij heeft zo’n sterke visie voor dit vervolg, en ik geloof echt dat we de eerste film eer aan doen.”Wanneer we Washington vragen naar de druk die op de film rust, maakt hij meteen duidelijk zich daar niet door te laten leiden. ,,Ik heb de eerste film maar één keer gezien, 24 jaar geleden toen die uitkwam”, legt de acteur uit. ,,Ik wilde die film niet nadoen, maar iets nieuws neerzetten. Dat is belangrijk om te begrijpen: deze film staat écht op zichzelf.”

                                  Tegenstander


                                  Of de combinatie van Hollywoodiconen, imposante sets, epische gevechten en rijzende sterren genoeg is om het publiek te overtuigen, is nog afwachten. Maar dat de film bij voorbaat al tegenstanders heeft, is duidelijk. Zo heeft Crowe zich meerdere malen uitgesproken tegen het vervolg. Contact met de toenmalige cast over Gladiator 2 was er niet, bevestigt Nielsen. ,,Russell is volgens mij niet bepaald blij met deze nieuwe film”, lacht ze wat ongemakkelijk. ,,Maar ik hoop dat hij het alsnog mooi vindt. Gladiator 2 is echt een eerbetoon aan Maximus.”

                                  Gladiator 2 draait vanaf vandaag in de bioscoop

                                  Maniakale keizers


                                  Een van de meest memorabele optredens in de originele film was ongetwijfeld Joaquin Phoenix als de meedogenloze keizer Commodus. Het succes van deze rol betekende de doorbraak voor de acteur, die zelfs genomineerd werd voor een Oscar. In Gladiator 2 zijn er echter twee nieuwe maniakale leiders: de tweeling Caracalla (Fred Hechinger) en Geta (Joseph Quinn), die met hun oorlogszucht het Romeinse rijk in een ijzeren greep houden. Ze zijn wreed, grotesque, jong, roekeloos en levensgevaarlijk. De 24-jarige acteur, die zelf pas één jaar oud was toen Gladiator in de bioscopen draaide, is een groot fan van de originele film. “Ik heb hem tientallen keren bekeken”, vertelt hij ons via een zoomverbinding. “Ik leerde zelfs dialogen uit mijn hoofd om de scènes na te kunnen spelen.” Het is voor de acteur een droom die uitkomt om op zo’n jonge leeftijd al op de gigantische set van Gladiator 2 te staan. “Ik heb het idee dat ik nog steeds aan het dromen ben. Hopelijk word ik nooit wakker.” Hoewel hij duidelijk opkijkt naar de prestaties van de originele castleden zoals Phoenix, haalt hij zijn inspiratie ergens anders vandaan. “Caracalla heeft echt bestaan”, zo legt hij uit. De gekke keizer werd op zijn tiende keizer van Rome, samen met zijn broer Geta. Hun ‘samenwerking’ was allesbehalve gezond; de broers vertrouwden elkaar niet en de twee zagen elkaar liever dood dan levend. Vooral Caracalla stond bekend om zijn wreedheid. “Ik heb veel onderzoek gedaan naar de echte Caracalla. Daarnaast hebben Scott en ik hebben het gehad over inspiratiebronnen zoals Sid Vicious. Maar de meest interessante invloeden zijn misschien nog wel Beavis and Butt-Head,” lacht Hechinger. “Ridley is een groot fan van Beavis and Butt-Head, dus als je goed oplet, zul je dat terugzien in deze film.”

                                  Gladiator 2


                                  Bicepsen, bavianen en bombast vormen de ingrediënten voor Gladiator 2, Ridley Scotts langverwachte vervolg op Gladiator. In het openingsshot van Gladiator 2 laat Hanno (Paul Mescal) graan door zijn vingers glijden. Het is een spiegeling van het iconische eindshot van Gladiator (2000) waarin de door Russell Crowe gespeelde Maximus Meridius in het hiernamaals door een graanveld loopt. Een typisch Ridley Scott-moment, zwanger van Bijbelse symboliek. Je oogst wat je zaait. Hanno blijkt eigenlijk Lucius te heten (een spoiler is dat niet), die als kleine jongen zag hoe Maximus vermoord werd.

                                  Nu treedt hij als volwassen man in diens voetsporen wanneer hij gedwongen wordt als gladiator te vechten. Gladiator 2 is een ouderwets grootse film waarin het spektakel politiek blijkt en politiek een spektakel. Gladiatoren bevechten bavianen en neushoorns terwijl senatoren konkelen en meedraaien met de macht. Scott schuwt bombast niet, maar wortelt die wel in vakmanschap. Soms is het alsof in Gladiator 2 twee films langs elkaar heen bewegen. Enerzijds de vrij ernstige film van Lucius, die zint op wraak op generaal Acacius (Pedro Pascal) en vooral moet leren te worden wie hij voorbestemd was te zijn.

                                  Die film leunt op de brede schouders van Paul Mescal die vooral overtuigt in kleiner spel. Aan de andere kant is er een meer campy film die cirkelt rond Denzel Washington, die in zijn vertolking van de gladiatorenhouder Macrinus iets fascinerends onvoorspelbaars legt. Samen vormen die films een zeker niet vlekkeloos, maar wel ouderwets vermakelijk spektakel.

                                  Comment


                                  • 3 van de 5 sterren krijgt ie dus hierboven

                                    Comment

                                    Working...
                                    X