Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Paloma, Doetinchem, Roerstraat 17a, Escape k29

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Paloma, Doetinchem, Roerstraat 17a, Escape k29

    Naam: Paloma
    Leeftijd:30-35
    Uiterlijk: 1,60
    Kleur haar: zwart, halflang stijl
    Lichaamsbouw: Slank
    Cupmaat: D
    Siliconen: Onbekend
    Piercing: Onbekend
    Tattoo's: Onbekend

    Spaanse dame, ongeveer 1,65 groot. Schat haar rond de 30. Halflang stijl donker haar. Nette hygiënische vrouw met vlotte D cup. Spreekt helaas geen Nederlands. Is eerlijk en komt afspraken na. Tongzoenen, pijpen en neuken, alles prima verzorgd. Klaargekomen tussen haar borsten terwijl ze mijn ballen likte en ik haar befte. Ja, ze is erg lenig. Ze bereed me in een soort spagaathouding. Erg geil om te zien. De meeste meiden hebben mooie lange haren, maar voor je goed en wel betaald heb zit er al een elastiekje om, Paloma liet op verzoek haar haren los, mooi zo'n bos haren te zien dansen tijdens het paardjerijden. Kortom Paloma is een aanrader, vooral als je van verschillende standjes houdt.

  • #2
    Zoals beloofd, hierbij een uitgebreide recensie van mijn laatste bezoek aan Paloma.

    Vandaag, pinkster zondag ochtend om precies te zijn was het weer zover. Afgesproken met deze fijne dame. Eerst om 09.30u, maar gisteren later op de avond kreeg ik een appje dat Escape pas om 10.00u open ging. Nou dat overleef ik nog wel

    Keurig om iets voor 10.00u reed ik het parkeerterrein van Escape op. Even naar de wc en de trap op om haar vervolgens niet op de kamer te zien. Ik keek op mijn telefoon en zag dat ze geappt had dat ze wat later was. Kan gebeuren natuurlijk, rond 10.15 kwam ze dan toch de trap opgelopen.

    Sorry sorry, hard to find a taxi on pinksteren was de verklaring. Ach, ik had verder toch geen haast, dus prima natuurlijk. Goedlachs als altijd liep ze voor mij de kamer in. Na een innige omhelsing en drie zoenen, trok ze haar truitje uit. Daar kwamen die twee prachtige borsten tevoorschijn. "Los in het hok" noemen ze dat ook wel, heerlijk.

    Na de financiële afwikkeling verraste ik haar met een doosje aardbeien. Vers gekocht bij de boer. Ik eet alleen tomaatjes grapte ze. Het werd duidelijk gewaardeerd en samen aten we een paar aardbeien.

    Tijd om ons verder uit te kleden. Zoals altijd werd mijn zaakje door haar gewassen, daar werd hij al lekker hard van. Ze had het warm ziei ze en speels gooide ze ruimschoots water over haar prachtige borsten. Wat een geil gezicht, geweldig!

    Na staand lekker te hebben geknuffeld en gezoend vroeg ze of ik op bed wilde gaan liggen. Daar volgde een heerlijke vrijpartij, lekker knuffelen, zoenen en strelen.

    Tijd voor haar specialiteit pzc. Ik blijf me verbazen hoe goed zij die techniek onder controle heeft. In al mijn jaren als wandelaar heb ik nog nooit een betere blowjob gehad dan van haar. Sensueel, sloppy, ze blijft je indringend aankijken. Likt de stam, je ballen, goddelijk anders kan ik het niet beschrijven.

    Vervolgens kroop ze verder omhoog en werd mijn pik lekker tussen haar borsten gelegd. Zachtjes op en neer, wat een heerlijke borsten heeft ze! En ze kroop nog wat verder omhoog en teasend schuurde ze met haar poes over mijn pik (uiteraard geen penetratie!). En ondertussen boog ze naar me toe en beet ik zachtjes in haar lippen. Lekker zachtjes zoenend.

    Do je want to feel my pussy vroeg ze. Uiteraard! Met een geweldige techniek, deed ze via een korte pijpbeurt de condoom om. En na een paar keer lekker met mijn pik tussen haar schaamlippen te teasen, ging ze erop zitten.

    Heerlijk rustig, naar achter leunend, dan weer naar voren. Terwijl ik lekker met haar borsten speelde. Ze voelt zo goed aan wat ik lekker vind! Tijd om van positie te wisselen. Kussentje onder haar rug en ik schoof mijn pik lekker in haar poes. Ze blijft je heerlijk aankijken, af en toe boog ik voorover om haar te kussen.

    Tijd voor het sluitstuk, ze ging lekker op haar knieën zitten en begeleidde mijn pik in haar poes. Heerlijk om je ballen tegen haar billen aan te voelen kletsen. Haar lekker vastpakken om uiteindelijk in deze positie heerlijk klaar te komen.

    Daarna nog even lekker in elkaars armen gelegen, strelen en zoenen. Uitzonderlijk is hoe ik het noem. Ondanks dat ze weinig Nederlands of Engels spreekt voelt het altijd vertrouwd en fijn. Ze voelt heel goed aan wat ik lekker vind. Ze is zacht, lief en grappig. Wat is het toch fijn dat er dit soort dvp's zijn.

    Als ik het goed heb begrepen is ze er deze hele week nog. Gaat dan voor een kort bezoek terug naar huis, maar is er rond 4 of 5 juni weer.
    Last edited by HoekerLoeker; 19-05-2024, 19:57.

    Comment

    Working...
    X