Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Biew Maldegem, privé

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Biew Maldegem, privé

    Naam: Biew (Mon vroeger)
    Leeftijd: 34
    Uiterlijk: Aziatisch
    Kleur haar: Zwart
    Lichaamsbouw: Slank
    Cupmaat: B
    Siliconen: Nee
    Piercing: Nee
    Tattoo's: ?

    Toch nog eens Biew (Mon) opgezocht, ze herkende mij nog van 2/3 jaar geleden toen ze nog in Spink werkte. Ondanks ze nu al 2/3 jaar ouder is, heeft ze nog steeds een zeer mooi lichaam en zalige borsten!
    Terug onmiddellijk een goed en gezellig contact! Ontvangt in een gelijkvloers appartement in een deelgemeente van Maldegem, grote slaapkamer, grote douche waar je met 2 onder kan staan enz.. De babbel ga ik hier niet volledig uittypen.
    € 100 gegeven (prijs voor 1 uur), hierna uitgekleed, een snel wasje en hierna begon ze direct met de massage van rug, benen, schouders enz.. Na pakweg 15 minuten wat getease door even tussen de benen te spelen, hierna ook meermaals B2B gekregen van pakweg 20-25 seconden. Na het omdraaien onmiddellijk beginnen teasen in combinatie met aftrekken, tussen de borsten, opnieuw wat B2B. Hierna trok ze mij op met de nodige olie met zicht op haar poesje, zo veel zin om haar te likken maar braaf gebleven. Uiteindelijk bood ze mij ook een BJ aan maar hier niet op ingegaan, was trouwens met condoom (zonder doet ze niet, althans liet ze uitschijnen).
    Geen idee of ze ook meer aanbied, hier ook niet achter gepolst.
    Het profiel van Biew (34 jaar) op Redlights. Bel voor een afspraakje naar +32485871702.
Working...
X