Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Algemeen, Raambuurten, Alkmaar

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #26
    Amsterdam wallen is altijd baggerkwaliteit, uitpezen en slechte service, is op toeristen ingesteld. Ruysdaelkade gaat wel maar is bezetting niet geweldig, wel beter overdags. Den Haag Geleenstraat gaat dan nog maar is ook voor helft leeg, en populaire dames vaal volgeboekt via afspraken of snel via raam. Zie daar de rubrieken zelf wat ze er over schrijven. Mensen hebben minder geld, energierekeningen, brandstof auto, iedere maand 10% inflatie in supermarkten etc. en eerder al veel ondernemers bedrijf of geld kwijtgeraakt door coronalockdowns. En dat wordt met de week erger want de winter moet nog komen en ook bij veel mensen nog de steeds hogere rekeningen voor elektra etc.

    Comment


    • #27
      Originally posted by Clifford2000 View Post
      Ik was er helemaal mee gestopt, kreeg een relatie met iemand in het oosten van het land woonde dus de "noodzaak" was er niet meer en om steeds 2,5 uur heen en dan weer 2,5 ervoor te rijden ... nee. Sinds enkele maanden weer terug in Noord-Holland en zo'n 4 weken terug had ik iets van "laat ik eens een blik werpen", met bovenstaande als resultaat

      Misschien moet ik maar eens Amsterdam aandoen of is dat daar ook zo "leeg" geworden ??
      Nee de Wallen zou ik ook niet doen, daar wordt je niet vrolijker van. Wil je alleen naar raambuurten? Er zijn ook veel andere alternatieven.

      Comment


      • #28
        Originally posted by Scuderia View Post
        Wil je alleen naar raambuurten? Er zijn ook veel andere alternatieven.
        Het is geen vereiste, maar in vroeger tijden liep het gewoon lekker om door zo'n straatje heen te slenteren. Destijds had ik in Alkmaar een paar 'vaste' dames die inmiddels allemaal wel zijn gestopt en terug gegaan naar het land van herkomst.

        Comment


        • #29
          Knullig verhaal hoe dit tot stand komt haha, maar wel goed om te weten dat de Achterdam nu niet hoeft te vrezen.

          Gemeenteraad Alkmaar wil prostitutie-straat Achterdam behouden

          1 februari 2023
          ChristenUnie Alkmaar laat de moties voor een uitsterfbeleid voor coffeeshops en prostitutie voorlopig vallen. Fractievoorzitter Ronald van Veen kon maandag niet bij het vervolg van de raadsvergadering van vorige week zijn door zijn vaste baan, en moties vervallen automatisch bij afwezigheid van de indiener.



          Gemeente Alkmaar staat sinds 1998 maximaal vijf coffeeshops en sinds 2011 hooguit 69 peeskamers toe. CU Alkmaar wil ze het liefst allemaal kwijt om van de overlast en veiligheidsrisico’s af te zijn. Fractievoorzitter Van Veen riep de gemeenteraad via twee moties op om geen nieuwe coffeeshop of peeskamer meer toe te laten als er eentje wordt opgedoekt.

          Donderdag waren de moties al wel besproken, voordat de vergadering moest worden afgebroken. Toen bleek de raad de prostitutie op de Achterdam te willen behouden, onder andere vanwege het gevaar dat sekswerk anders illegaal en onzichtbaar gewoon doorgaat. Een uitsterfbeleid voor coffeeshops leek echter kansrijk. De oppositie leverde veel kritiek, maar Van Veen kon rekenen op steun van zijn coalitiepartners, die met elkaar een kleine meerderheid vormen. Niet erg van harte, leek donderdag.

          Tijdens de coalitievorming vorig jaar hadden de centrale partijen hard partners nodig voor een meerderheid. Het lijkt erop dat de ChristenUnie erbij gehaald is met bepaalde toezeggingen. Bronnen als het NHD en Fab Forum Alkmaars Belang stellen zwart-op-wit dat de fractie alleen zou toetreden als een coffeeshop-uitsterfbeleid werd nagestreefd.

          Fractievoorzitter Van Veen was niet beschikbaar voor commentaar. De motie voor uitsterving van coffeeshops zou later weer ingebracht worden.

          Comment


          • #30
            Ja het zijn weer die christelijke heilige boontjes die het liefst de rosse buurten/sekswerkers finaal opdoeken,net als die enge Piet Bruinooge met zijn christelijke achtergrond heeft gepoogd.
            De gereformeerden van de CU zullen niet rusten voordat alle vreugde in het leven is uitgebannen met hun verboden en geboden.
            Die vrome gristenen zijn het ergst van allemaal met hun hypocrisie,zo is er een wethouder van een christelijke partij die laatst betrapt is bij de dames van plezier...God ziet alles...

            Comment


            • #31
              ik was er van de week omdat ik in Alkmaar bij AZ stadion moest zijn, leuk binnenstadje wel en raambuurt, maar erg leeg. Onverrichte zaken naar huis gegaan qua sex dan.

              Comment


              • #32
                https://www.telegraaf.nl/nieuws/1789...n-een-vent-bij

                Illegale prostitutie maakt de legale markt kapot.

                Comment

                Working...
                X