Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Layla, House of Dreams, Amersfoort, Soesterweg 271

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Ik had een prijs gewonnen in de recensie actie en toen ik zag dat maandag Layla weer aanwezig was deze maar eens in ontvangst genomen en Hoe! Alsof ze een paar weken droog had gestaan😜
    we hebben het weer erg gezellig gehad met elkaar.
    Layla tot snel

    Comment


    • Hmmmm layla,...😉

      niet alleen haar naam is mooi! Love it als een dame er zo goed uitziet als haar!

      van onder tot boven... mooie lokken 🫣 perfecte rondingen🥰
      En om het helemaal af te maken hakken eronder aan!
      4-0 voor layla!!
      en ik moest nog maar zien te scoren met een beste tampeloeres in mn broek🫠
      Ik werd er gewoon een beetje verlegen van!

      Rustig aan opbouwen... lekker uitgebreid elkaar gestreeld en getongzoent...owww was je mn buurvrouwtje maar!
      En als die heerlijk lippen van haar zich langzaam sluiten om je pik...hmmm pijpen is( zoals in haar omschrijving 1 van haar specialiteiten)
      ik hield het zowat niet meer🫣 even aan de noodrem getrokken
      Vervolgens in old fashion style afgemaakt met een klein tongzoentje toe🥰💋

      Heerlijk om weer even in House of Dreams te zijn geweest!

      Comment


      • Wat een schatje is due Layla. Als frankofiel helemaal raak, heerlijk Frans gesproken met haar en zij heeft me heerlijk op zijn Frans verwend. En zalig neuken en toen ik klaarkwam moest ik denken aan Eric claptons layla.. heerlijke vrouw, kom gauw voor een uurtje, een half uur was tekort. A bientot cherie!

        Comment


        • Recent ben ik bij HOD in Amersfoort geweest. Het was voor mij de eerste keer dat ik een privehuis bezocht. Een beetje spannend dus. De ontvangst van de gastvrouw was warm en fijn. Het huis komt netjes en hygiënisch over, wel wat oud hier en daar. Maar daar merk je niks van. Na even met de gastvrouw gesproken te hebben stelde de dames zich voor. Ik koos voor Layla, een schitterende vrouw.

          Layla nam me mee. We bespraken kort de extras. Daarna hebben we samen gedoucht, Layla zeepte me heerlijk in. Na het douchen begon ze met pijpen. Geweldige ervaring! Haar mond zo strak om mijn pik, heerlijk. Ze liet zich ook beffen.
          Ik ben in haar mond klaar gekomen, het beste gevoel dat er is. Daarna heb ik genoten van haar mooie lichaam en heerlijke borsten. Toen ik weer bijgekomen was hebben we nog lekker geneukt. Wat een heerlijk kutje heeft deze dame! Na afloop hebben we weer samen gedoucht. Een heerlijke afsluiting van een fijne date.

          Tijdens de hele date kreeg ik geen enkele keer de indruk dat ze het voor het geld doet. De passie die ze uitstraalt, het zou zo je vriendin kunnen zijn! Het ging ook heel ontspannen en relax. Ze zal vast de tijd in de gaten hebben gehouden, maar dan wel heel subtiel:-)

          Kortom: een geweldige ervaring, zeker aan te raden en voor mij voor herhaling vatbaar!

          Comment


          • Fijne afspraak met Layla gehad. Lekker tongzoen bij binnenkomst en na de financiële afhandeling begin het echte werk. Wat kan deze vrouw lekker pijpen. Diep, langzaam en dan weer sneller. En wat geniet ze zelf ook. Kwam meerdere keren klaar en dat is zo lekker om te doen. Zou elke weer wel anarchist toe willen.

            Comment


            • Originally posted by wandelen View Post
              Zou elke weer wel anarchist toe willen.
              Huh, wat?? 😂

              Comment


              • Layla is een dame met de nodige ervaring en vaardigheden die een man nodig heeft om even lekker te kunnen genieten en ontspannen. Ze doet de dingen heel toegewijd. Niet met haar gedachten ergens anders, of even snel, snel. Nee gewoon lekker genieten alsof ik de enige ben. Ze ziet er perfect uit. Pijpen is 🤩uitmuntend. En de sex is lekker intens, net als mijn hoogtepunt. Layla dank je tot snel😍😍

                Comment

                Working...
                X