Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Algemeen - Privehuis La Cloche, Utrecht, Amsterdamsestraatweg 287D

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Vakanties komen er nu ook weer aan

    Comment


    • Ik had zonet een zeer negatieve ervaring bij la Cloche waardoor ik er nooit meer naartoe zal gaan. Zit even te twijfelen of ik die onder het la Cloche bericht zal plaatsen of onder de dame waarbij ik ben geweest, ik doe het laatste omdat ik denk dat ze mijn bericht anders zullen laten verwijderen omdat ze niet gediend zijn van negatieve berichten over ze. Ik had dus gebeld voor een afspraak van een uur met Milou n.a.v. de positieve recensies die ik hier over haar las. De deur werd geopend door een jonge gastvrouw die ik er nog niet eerder had gezien, ik betaalde 140 voor een uur en ging met Milou naar de kamer. Ze wilde eerste even samen douchen en daarna een goede sessie het haar gehad, ze zei echter veel te vroeg dat de tijd al bijna op was, omdat we hadden gedoucht had ik mijn horloge af gedaan dus ik kon het niet meteen checken. Dan ga je aan jezelf twijfelen en denk je het zal wel zo zijn, dus het maar snel met de hand afgemaakt en me aan gaan kleden, toen zag ik echter op mijn horloge dat het 5 voor 4 was, ik was er om half 4 binnen gekomen. Dat zei ik uiteraard tegen Milou die daarop zei dat de gastvrouw tegen haar had gezegd dat het maar een half uur was, ik zei uiteraard dat ik daar geen genoegen mee nam, en het even met die gastvrouw wilde bespreken, inmiddels weer helemaal aangekleed. Het duurde even voor die verscheen maar het was een ander dan degene die met me af had gerekend, dus ik zei duidelijk dat het toch niet mijn fout was en wat ze daar aan ging doen. Nou niets dus, ik kon weer terug naar de kamer gaan en me weer helemaal uitkleden voor nog een half uurtje, daar had ik geen zin in omdat als ik het hoogtepunt heb gehad de lol er voor mij af is. Nou vervelend zei die gastvrouw Anneke waarop ik zei dat ik er nooit meer naartoe zou gaan, het kon haar niets schelen, er zijn genoeg anderen. Nee ik vind niet dat ze zoiets netjes op lossen daar, ze hadden die andere gastvrouw even op haar fout aan moeten spreken op zijn minst, geld terug geven doen ze natuurlijk niet maar helemaal niets zoals nu dan ga ik er nooit meer naartoe. Ik zal zeker niet in de prijzen vallen met deze recensie maar mochten ze uit coulance me wel een prijs toekennen (de kans lijkt me vrijwel nul) dan ga ik die niet meer innen dus bespaar jullie de moeite. Exit la Cloche, het huis waar je bij zomerse temperaturen nu niet bepaald van het binnenklimaat geniet door het ontbreken van een goede airco.

      Comment


      • Ja foutje vd verkeerde tijd, kan het meisje niets aan doen, en schijnbasr de gastvrouw in opleiding, nou alsnog de tijd volmaken is dan toch correct, als je ook niet geld terug verwacht had? Meer opties blijven er niet over. Wel goede sex gehad met Milou begrijp ik?

        Comment


        • Isabel van HOD was haar eerste inwerkdag in Utrecht vd functie van gastvrouw, Anneke was vandaag haar inwerkster.

          Comment


          • Originally posted by rienisgeil View Post
            Ja foutje vd verkeerde tijd, kan het meisje niets aan doen, en schijnbasr de gastvrouw in opleiding, nou alsnog de tijd volmaken is dan toch correct, als je ook niet geld terug verwacht had? Meer opties blijven er niet over. Wel goede sex gehad met Milou begrijp ik?
            Ik vond Milou een goede ervaring, maar die gastvrouw in opleiding Isabel heb ik niet meer terug gezien en die had toch wel even op haar blunder gewezen mogen worden, dat is toch wel het minste, maar nee hoor, zand erover. Dat is dus een gastvrouw van HOD begrijp ik, dan heeft ze toch al ervaring, hoe kan ze dan zo de fout ingaan met die tijd, 140 dokken en aan Milou doorgeven een half uur, erg slordig.

            Comment


            • Originally posted by Padloper View Post

              Ik vond Milou een goede ervaring, maar die gastvrouw in opleiding Isabel heb ik niet meer terug gezien en die had toch wel even op haar blunder gewezen mogen worden, dat is toch wel het minste, maar nee hoor, zand erover. Dat is dus een gastvrouw van HOD begrijp ik, dan heeft ze toch al ervaring, hoe kan ze dan zo de fout ingaan met die tijd, 140 dokken en aan Milou doorgeven een half uur, erg slordig.
              Dag de gastvrouw is in opleiding was haar 1e dag, ze is werkzaam als dame van plezier in Amersfoort Wij hebben intern alles even nagevraagd over wat er gebeurd is en bieden u onze excuses aan en willen u een half uur terug geven of dat u als u het waardeert de volgende keer een gratis half uur geven met een dame van uw keuze of half uur korting op een langer verblijf.

              Zie ook uw interne mail

              Wij zien in de interne mail graag uw reactie.

              Vriendelijke groet,

              Team La Cloche

              Comment


              • nette en correcte reactie en oplossing van La Cloche, kan niets anders zeggen

                Comment


                • Originally posted by Geen Flauwekulletjes View Post
                  nette en correcte reactie en oplossing van La Cloche, kan niets anders zeggen
                  Daar ben ik het mee eens, die gastvrouw Anneke dacht er echter heel anders over, hopelijk reageert die als er weer eens zoiets voorvalt met meer begrip. Kijk het is simpel, als ik die recensie niet had geplaatst had ik geen excuses en aanbod van ze gehad, dus leve het recensieforum.

                  Comment


                  • De reactie van La Cloche de directie is goed, die waren immers niet ter plaatse en lossen dit keurig op, en ze zijn los van een recensie forum ook per email bereikbaar. Blijven zeuren is ook een kunst. Waar mensen werken worden fouten gemaakt nietwaar? En dat lossen ze keurig op.

                    Comment


                    • Tijd vol maken waa ook een prima keuze, en wij weten niet of er intern bepaalde vaste regels zijn of zo, probleem kan altijd ontstaan en als de directie de moeite doet om dit uit te zoeken, en dan met een 2e oplossing komt is dat gewoon goed. Je kan altijd wel in het negatieve dan blijven hangen. Nu op naar onze volgende sexavonturen

                      Comment


                      • stel je eens voor dat er sites zouden bestaan waar mensen over ons werk zouden kunnen schrijven, dan zal je ook merken dat niet alles goed gaat, waar wel eigenlijk?

                        Comment


                        • Daarom zoveel mogelijk zien te genieten en geen perfectie nastreven anders ben je nooit happy in life.

                          Comment


                          • Originally posted by clittie99 View Post
                            stel je eens voor dat er sites zouden bestaan waar mensen over ons werk zouden kunnen schrijven, dan zal je ook merken dat niet alles goed gaat, waar wel eigenlijk?
                            Zijn veel beroepen waarbij dit gebeurd. Reviews/recensies/beoordelingen heb je aan de lopende band. Van klantenservice-medewerkers tot pizzabezorgers, van de bakker op de hoek tot aan kappers. Eigenlijk overal waar er aan consumenten een product of dienst wordt verkocht.

                            Comment


                            • Toch is sex wel iets anders en veel persoonlijker

                              Comment


                              • Vakantietijd? Maar 1 meisje maandag?

                                Comment


                                • Ze hebben meer (nieuwe) meiden nodig, het is er best druk

                                  Comment


                                  • Een airco op de kamers zou ook wel fijn zijn, kan me voorstellen dat dames daarom ook even skippen.

                                    Comment


                                    • Originally posted by HoekerLoeker View Post
                                      Een airco op de kamers zou ook wel fijn zijn, kan me voorstellen dat dames daarom ook even skippen.
                                      Onbegrijpelijk dat ze destijds niet voor airco op elke kamer hebben gekozen, ik was laatst bij Natasja die zich echt helemaal inzet voor meer dan 100 procent en ze droop en glom van het zweet, er viel zelfs een druppel van in mijn oog wat geen prettig gevoel is. Ik was deze week ook bij de enige concurrent in Utrecht waar wel airco op de meeste kamers zit, we kwamen daar binnen en hij gaf 27 graden aan, binnen 10 minuten zakte het naar 21 wat wel aangenaam is om in te verblijven. Zo'n ventilator daarmee krijg je de temperatuur niet naar beneden.

                                      Comment


                                      • vandaag genoeg dames bij La Cloche en bij House of Dreams nog meer daar wel kamers met airco

                                        Comment


                                        • Originally posted by Dikkertje Dap View Post
                                          vandaag genoeg dames bij La Cloche en bij House of Dreams nog meer daar wel kamers met airco
                                          Genoeg dames zegt niets over het comfort voor de dames en klanten natuurlijk. Lees bovenstaande reactie van padloper, dat wil je toch niet meemaken. Dat is een reden dat ik morgen in elk geval skip.

                                          Comment


                                          • morgen zijn ze ook dicht

                                            en is HOD open met airco's

                                            en die investering zal wel niet meer komen nu de gemeente Utrecht bezig is met de laatste 2 privehuizen te sluiten met hun nieuwe plannen...

                                            Comment


                                            • Originally posted by CorneliusGeilaard View Post
                                              morgen zijn ze ook dicht

                                              en is HOD open met airco's

                                              en die investering zal wel niet meer komen nu de gemeente Utrecht bezig is met de laatste 2 privehuizen te sluiten met hun nieuwe plannen...

                                              Ik kan me niet herinneren dat ooit ergens gelezen te hebben. De gemeente Utrecht heeft vergunningen verleend en mag en gaat deze niet zomaar intrekken.
                                              Dat kan alleen in geval van criminaliteit, drugs, misstanden etc.

                                              Comment


                                              • Vergunningen zijn in Utrecht paar jaar geldig, daarna bepaalt de Gemeente of ze verlengd worden en met hun nieuwe absurde plannen wordt deze niet meer verlengd.

                                                Comment


                                                • Originally posted by frankkinky View Post
                                                  Vergunningen zijn in Utrecht paar jaar geldig, daarna bepaalt de Gemeente of ze verlengd worden en met hun nieuwe absurde plannen wordt deze niet meer verlengd.

                                                  Ze gaan niet zomaar iemands bedrijf afpakken. En ook in die nieuwe plannen zal er genoeg ruimte zijn voor privéhuizen.
                                                  En de gemeente gaat dat niet bepalen op het moment dat die vergunningen zouden zijn afgelopen. Dan zouden ze dat nu al moeten bepalen.
                                                  De plannen mogen absurd zijn in jullie ogen, privéhuizen worden in Utrecht echt niet verboden.

                                                  Comment


                                                  • Jij kent de plannen duidelijk niet, gesprekken zijn al gevoerd waarin deze plannen besproken zijn

                                                    Comment

                                                    Working...
                                                    X