Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Elisabeth, Den Haag, Geleenstraat 84, kamer 04

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #26
    Elisabeth staat tegenwoordig weer op kamer 2 met naambordje (van klant gekregen, dus ze heeft geen connectie met Diana van nr 23 die zelfde soort naambordje hedft, van zelfde klant ontvangen)

    Zeer goede sessie gehad en Elisabeth kan veel extra wensen vervullen als ze een klik met je heeft en je persoonlijke hygiene goed is. Elisabeth straalt vrolijkheid en sexy geilheid uit. Ook keuze in fetish kleding eb schoeisel en haar persoonlijke hygiene en die van haar kamer zijn top.

    Ze wist me goed op te geilen waarbij mijn tepels ook extra aandacht van haar kregen. Haar verwennen is ook een feestje en voor een stevige fisting is ze zeker in. Want ze had me goed te grazen genomen. Ook tijd voor extra praatje, oa over haar vak. Ik moet haar echter vaker gaan bezoeken als me dat lukt in haar vroege werktijden.

    Comment


    • #27
      Elisabeth staat steeds op wisselende kamers, maar herkenbaar aan het naambordje.

      Comment


      • #28
        Ik baalde van het kutweer vandaag dus dacbt ik rij ff naar de Geleenstraat. Waa beetje troosteloos maar bordje v Elisabeth hing er , dus ff gewacht en dat geduld werd beloond.😜

        Topsex gehad met dit lekkere geile ding, ze wist me helemaal gek te maken van genot met haar tong en body. Ik ontplofte van geilheid en genot

        Comment


        • #29
          Vorige week bij Elisabeth geweest om haar verjaardag te vieren. En een feestje werd het! Ze pakte mij in in folie met een strik eromheen als haar kadootje waar ze mee kon spelen :-) het was grappig en opwindend tegelijkertijd. Natuurlijk waren er openingen bij m’n pik en tepels zodat ze m’n gevoelige plekjes kon beroeren.

          verder was ik met de handen en armen strak tegen m’n lichaam in het folie vrij machteloos, een heerlijk gevoel met deze topper om je heen. Ze droeg in het begin een mooi setje dat m’n andere kadootje was. Ze speelde met m’n pik, tepels en maakte me gek door over m’n mond te likken. Gaf me zo nu en dan poppers . Ze ging met haar poesje op m’n gezicht zitten en bereed m’n tong en mond. Heerlijk. Ze riep de andere dames er even bij om te komen kijken naar haar birthday gift :-)
          toen ik eenmaal was vrijgelaten mocht ik haar hele lichaam voelen, ruiken en strelen, ze heeft een prachtig lijf en ik was enorm opgewonden dus dat was geweldig.

          Het bleef een geile party, met een flink kussen onder m’n kont zodat ik er helemaal goed voor lag fistte ze met goed, lang en diep, waarbij ik deel vd tijd een gasmasker met poppers op had. Jessica kwam ook nog even kijken en hield m’n been vast :-) we masturbeerden terwijl we naar elkaar keken, 69 en ga zo maar door. Was de langste afspraak die ik tot dusver met haar had en elke minuut was voortreffelijk.

          nog even nagepraat, zeker als je haar wat beter kent is Elisabeth leuk om mee te praten, sympathiek en zelfbewust. Hoop haar snel weer te zien!

          Comment


          • #30
            Ik typ hierboven Jessica 😳 maar dat moet natuurlijk Rebecca zijn

            Comment


            • #31
              Pas geleden weer paar geile uurtjes bij Elisabeth geweest. Ze teasde me lang terwijl ik aan het kruis stond. Haalde af en toe m’n pik uit m’n onderbroek om er paar likken aan te geven of heel kort te pijpen en stopte ‘m dan weer terug. God wat werd ik daar geil van. Later hebben we in twee etappes gekeken bij Rebecca hoe die een klant pijpte en werd geneukt terwijl Elisabeth mij pijpte-zij keken natuurlijk ook naar ons. Was heel geil. Nog een half uurtje extra trio met Rebecca gedaan wat heerlijke verrassingen opleverde 😋 Elisabeth weet precies hoe ze me kan fisten op een manier dat ook m’n pik echt hard blijft zodat ze me ook tegelijkertijd lekker pijpt. Het was weer top, Elisabeth maakt geen lange dagen en is nogal druk, maar als je de kans hebt om een keer naar binnen te gaan zou ik niet twijfelen! Fantastisch leuke meid die je een heerlijke tijd geeft

              Comment


              • #32
                Weer lekkere sessie gehad met Elisabeth. Ze kleedde me langzaam uit en maakte met haar mond m’n shirt nat bij m’n tepels zodat die hard werden. Bond me naakt vast op de stoel en pijpte me plagerig. Ze reed de stoel op de gang zodat we voor iedereen zichtbaar waren. Rebecca liep langs, was bezet maar pijpte me ook nog even een minuutje :-) Elisabeth wilde het nog wat publieker maken en zette me met een masker op op de kruk in het raam, en pijpte me heerlijk en lang. Trok veel bekijks, begrijpelijk ook, was erg opwindend.

                terug op de kamer ook nog uitgebreid gespeeld met de microfoon-vibrator die ik voor haar had meegebracht. Tegelijkertijd op haar kutje en mijn pik, heel geil! Ook gebruikte ze ‘m anaal hij me, wat zeer intens was in een roes van poppers.

                heerlijke sessie dus weer bij deze opwindende en mooie vrouw.

                Comment


                • #33
                  Ik was lekker op tijd vanochtend en had mazzel want ze is er weer. Wat een ongeremd geil leuk en lekker ding is dit toch😃

                  Comment


                  • #34
                    Ik kom er niet zo vaak omdat ze vroeg werkt en stopt en vaak behoorlijk druk bezet is, maar onlangs had ik geluk, en zeer goed meisje, zowel in sex, geile games als soft kinky games, goed slank lijf en ze is prima in de omgang en zeer schoon. Als ze in de avond zou werken zou ik haar zeker vaker kunnen bezoeken.

                    Comment


                    • #35
                      ik had zowaar geluk vandaag, schijnbaar was ze net terug van vakantie, ik kwam ondersteboven na geile 45 min, uitgeput maar ook uitgelaten naar buiten, wat een geilheid en leuk sexy meid is het toch die weet hoe het moet, no words...

                      Comment


                      • #36
                        Bekend wanneer ze weer terug is?

                        Comment


                        • #37
                          waarschijnlijk volgende week terug

                          Comment


                          • #38
                            Is er weer dacht ik

                            Comment


                            • #39
                              Ja, dat heb ik 3 weken geleden al gemeld in het live topic.

                              Comment


                              • #40
                                Kwestie van naambordje checken

                                Comment

                                Working...
                                X