Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Linda, House of Dreams, Amersfoort, Soesterweg 271

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #76
    Linda is een hele mooie vrouw, lekker Nederlands, makkelijk mee te communiceren.
    Ze is lief, wel direct, maar lief.
    Je krijgt bij haar niet echt porno, maar meer een GFE ervaring. Alsof je met je vriendin aan het vrijen bent.
    Heel relaxed, reageert goed op je wensen.
    Hele mooie en fijne vrouw.
    Linda ga ik zeker weten vaker bezoeken.

    Comment


    • #77
      Vandaag Linda gehad

      Ze is inderdaad duidelijk in wat ze wel of niet wil, en is wel fair in alles van te voren communiceren, zodat je geen verassingen hebt.
      Waarom mensen "GFE" noemen hier, geen idee, maar dat was zeker niet mijn ervaring, maar dat zal dan natuurlijk wel klik-gevoelig zijn, en die had ik niet met haar.

      Het is wel een mooie dame, en door elkaars wensen te respecteren en tegemoet te komen, zijn we nog best wel ergens gekomen, maar hier komt geen herhaling van.

      Comment


      • #78
        Linde is een sexbom. Wat kun je lekker met haar sexen. Echt een die weet wat lekker is. Voorspel is prima, maar voor mij was het een lang hoogtepunt. Ik ben stomend klaargekomen terwijl ik haar van achteren neukte. Deze date vergeet ik niet snel. Dit was zoals sex hoort te zijn, super geil en opwindend.
        Dikke kus Linda!

        Comment


        • #79
          Ongeveer een week geleden deze heerlijke dame mogen bezoeken. Je merkt dat ze veel ervaring heeft in dit vak want ze stelt je goed gerust want ik was best wel zenuwachtig! Omdat ik niet dichtbij woon heb ik gereserveerd om zeker te weten dat Linda beschikbaar was. Gelukkig heeft ze veel foto's van haarzelf op de website staan en dat loog er niet om! Een schitterende dame die zichzelf goed weet te presenteren. (foto's kloppen gelukkig wel!) Ik vind haar sociaal in de omgang en stelt je goed op je gemak. Het wasje kon het feest beginnen en ze nam direct de leiding Op bed verschillende standjes uitgevoerd en ook een paar die ik ook nog niet wist, zo leer je ook nog eens wat haha Na het klaarkomen nog even lekker nagebabbeld voordat het tijd was. Een heerlijk ontspannend tijdje met Linda gehad! Een echt toppertje! Een heerlijk postuur een mooie borsten kortom het perfecte plaatje.

          Dank u wel Linda!

          Greetzz van Twister

          Comment

          Working...
          X