Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Felicia, Privéhuis La Cloche, Utrecht, Amsterdamsestraatweg 287D

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Een andere favoriete vrouw bij hod is felicia. Vrolijk, ze voelt goed aan wat je wilt, lief, geil, mooi en een vrouw van klasse. Heerlijk. Naast esmee één van mijn favotjes. De derde is chantal. Wanneer komt ze terug, zodat mijn drie musketieres weer te bezoeken zijn bij lc of hod? Want de dropdoos wil weer meters veterdrop met ze maken.

    Comment


    • Vandaag een weerzien met één favoriete dames, Felicia! En het was een feestje zoals altijd. Na even bijgekletst te hebben kon het vuurwerk beginnen. Ze weet als geen ander in te spelen op je wensen en ze is daarbij ook nog eens heel ontspannen gezelschap. Ze is en blijft mijn topper van HOD!

      Comment


      • Felicia is een top dame. Ze vraagt wat je fijn vindt. Op deze manier kun je de verwachtingen afstemmen en die vervuld ze helemaal!! Ik vind dat ze een perfect lichaam heeft. Alles in prima verhouding. Zoenen, pijpen, alles met enthousiasme en vol passie. Maakt leuk contact en heel naturel een GFE gevoel gaf het mij. Dus voor mij een reden om terug te gaan. Zeker weten.
        Bedankt Felicia!!

        Comment


        • Gisteren weer een zeer speciale ontmoeting gehad met deze lieve, sexy, ondeugende vrouw gehad. Ik kan niet in de details treden waarom het speciaal was, maar het was weer een samenzijn met spanning, verrassingen en respect en openheid. Zijn kan een combi zijn van GFE en meesteres. Gaat nooit jouw grenzen over, maar zoekt wel de uitdaging op deze op te zoeken. Ze zoent heerlijk, heeft een heerlijk lichaam en ondeugende blik in haar spiegelende ogen. Vraag wat je wilt en ze doet het. Maar..... behandel haar met respect. Ten eerste verdient ze dat en ten 2e bereik je dan meer dan een gemiddeld bezoek aan een dvp. Felicia dankjewel weer voor een heerlijke tijd en we zien elkaar snel weer. Je bent zoveel meer dan .... je begrijpt me wel💋💞😘

          Comment

          Working...
          X