Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Felicia, Privéhuis La Cloche, Utrecht, Amsterdamsestraatweg 287D

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Laats maar op bezoek geweest bij house of dreams. Waarom ook niet? toen kwam Felici zich voorstellen en wat was dat een genot! Ik wist meteen wie ik zou kiezen. Ik had daar geen spijt van het uur daarna. Wat heeft zij goed haar ‘werk’ gedaan en wat was mijn kleine jongen tevreden zeg. Op naar de volgende

    Comment


    • Ik heb onlangs een hele fijne girlfriend experience gehad met Felicia.Mooie meid, lekker slank lijf, mooie borsten. Na het wasje en de besproken extra's begonnen met tongzoenen om daar na van haar orale skills te genieten die ondeugende blik in haar ogen terwijl ze daar beneden haar kunsten laat zien ook standje 69 om zo heerlijk van elkaars orale te genieten. Nog een paar verschillende standjes intiem gedaan.Tot slot kwam ze bovenop me zitten toen kwam ik al snel tot een hoogtepunt nog een leuk gesprekje op het einde ik was verbaasd hoe goed felicia is deze dame is een echte aanrader.

      Comment


      • Ben nu een paar keer bij Felicia geweest en het is echt een hele lieve meid, die je op je gemak stelt en vraagt ook wat je wil en luistert daar ook naar. Ze houdt heel erg van likken zoals in standje 69 waar ze lekker schokkend klaarkwam en zelf ook heel erg van geniet, waarna ze lekker als cowgirl op me kwam zitten en ik een mooi gezicht had op haar mooie borsten. De seks met Flecia is altijd een feestje

        Comment


        • Goede date gehad met Felicia. Ze is altijd enthousiast en hartelijk. Ze doet haar werk met plezier. En een plezier was het. Ze zorgt voor goede seks. Neemt initiatief en dat vind ik erg leuk van haar. Ze komt erg ontspannen over, maakt heel makkelijk contact. Ze geniet ook van de date en de seks. Leuke vrije, gezellige, enthousiaste en lieve meid. Date is gegarandeerd een succes!
          Bedankt weer! Tot de volgende keer.

          Comment


          • Oh wat een lekkere meid is Felicia! Zo super mooi. Het begon gelijk goed met een enthousiaste begroeting. En op bed was het enthousiasme nog groter. Deze meid weet je uitstekend te verwennen. Neemt initiatief stelt standjes voor, is echt lekker actief tijdens de seks. Haar specialiteit is absoluut het geven van een GFE!! Een gezellige hartelijke meid die ook nog eens fantastisch is op bed!!
            Bedankt Felicia!

            Comment


            • Dropdoos had laatst een gelukje, een vergadering ging niet door in Utrecht en hij had nog wat geld op zak. Op naar LC, felicia was vrij. Heerlijke meid ,geniet er altijd van. Het halve uurtje vliegt om, heerlijk neuken in diverse standjes en dan gaat de vulkaan van Adam open. Heerlijk in haar klaargekomen in doggy met uitzicht op haar heerlijke billen. Felica is altijd de moeite waard. Heerlijke meid

              Comment


              • Nog op de valreep voor mijn vakantie kunnen genieten van mooie Felicia. Alles aan haar is lekker en alles wat ze doet is lekker. Na de vakantie maar snel weer langs x

                Comment


                • Weer bij Felicia geweest geweldig uurtje gehad. Deze dame verstaat haar vak. Tongzoenen vol overgave en ze kan heel lekker pijpen. Zij doet alles met zo veel passie een echte GFE, gewoon weg top een echte aanrader.

                  Comment


                  • Ik heb felicia al een aantal keer gehad en zei stelt mij nooit teleur (mooi figuur en heerlijke tieten). Ik ben deze keer voor de standaard service gegaan omdat ik al bij een andere dame voor felicia was geweest (kom niet zo vaak in Utrecht dus wou gebruik maken van de kans).

                    Comment


                    • Wow! Vanmiddag (25-7) bij La Cloche binnen gestapt, tijdens de voorstel ronde stelde Felicia zich voor, daar had ik al het e.a. over gelezen dus was verrukt dat ze er was en tijd voor me had.
                      Een super vriendelijke meid, paste zich heerlijk aan, aan mijn tempo en wensen. een heerlijk uurtje gehad met extra nadruk op pijpen en beffen, daar houd ik nou eenmaal van en doet ze erg goed.
                      En als borsten man werd ik ook nog eens getrakteerd op een heel mooi paar die ik niet onberoerd kon laten. Nog wat slap in de knieën maar met een brede glimlach weer op weg naar huis ik kan er weer even tegen aan.
                      Felicia, Dankjewel!!

                      Comment


                      • Na het bekijken van de foto's en lezen van de recensies heb ik een afspraak gemaakt met Felicia bij House of Dreams.
                        Ik werd keurig ontvangen door de gastvrouw en begeleid naar een kamer. Even later kwam Felicia binnen. Een prachtige, jonge en uitdagende vrouw.
                        Ik heb als extra gekozen voor zoenen. Waar ik geen moment spijt van heb gehad. Ze kan heerlijk teder zoenen. Ze heeft mij heerlijk verwend met strelen en....Het was echt een date waar ik nog lang van heb genoten.

                        Jeff

                        Comment


                        • Felicia is een mooie hollandse meid puur, natuur Met een prachtig lichaam knap koppie perfecte tieten. Met een lekker strak kontje een all-in-one pakket. Zij stelt jou zeker niet teleur. Je gaat gegarandeerd met een glimlach naar huis.

                          Comment


                          • Plezier vreugde lust voldoening dat is een uurtje met felicia.

                            Comment


                            • Felicia heeft het lichaam van een perfecte sexdate. Ze kijkt je aan op de goede momenten en laat je echt genieten. Dat laat ze ook horen en dat vind ik persoonlijk wel fijn. Heel erg genoten van het tongzoenen met haar.

                              Comment


                              • Vandaag voor het eerst in 2 jaar weer eens naar HOD geweest.
                                Origineel had ik een afspraak met Selina maar die kwam niet opdagen.
                                Dus na een 15 minuten wachten kwam de gastvrouw terug en vertelde dat Selina er nog niet was.
                                En dat ik een voorstel rondje kreeg van 4 dames.
                                De eerste was Felicia en die beviel me gelijk wel goed.
                                Na de andere 3 te hebben gezien wist ik zeker dat het Felicia zou worden.
                                Ze had een mooie witte jurk aan waardoor het nog een beetje een verassing is wat er onder zit.
                                Eenmaal op de kamer ff financial besproken.
                                En daarna lekker begonnen met genieten met haar.
                                Ze had een prachtig lichaam en was super in bed.
                                Ik heb mega genoten van haar zeker een aanrader voor de volgende keer 😚😚

                                Comment


                                • Heerlijke eerste post vakantie date met Felicia gehad. Blijft een genot om het bed mee te delen.

                                  Comment


                                  • Poosje terug Felicia bezocht. Heerlijk relaxte date gehad, na binnenkomst en financiële afhandeling even gepraat op het iks te breken en de extra’s af te rekenen. Daarna heerlijke, sex gehad. Ik wjil nog steeds een keertje terug.

                                    Comment


                                    • Na veel te lange tijd weer bij Felicia geweest. Het waren weer 2 heerlijk ontspannende uurtjes. Bij deze schat is het of je bij je vriendin komt. Even ontspannen bij kletsen, wat drinken en rustig opbouwend naar een spannend spel. Hoewel ze echt wel de dominantere partner is, houdt ze wel degelijk rekenong met wat je wel en niet fijn vindt. Dus eigenlojk de perfecte vriendin. En ze vindt het zelf ook heetlojk om verwent te worden. En geen gefake. Tot snel, lieverd. ❤️😘💋

                                      Comment


                                      • Weer bij Felicia geweest. Ze neemt altijd veel initiatief en is een klein beetje dominant in positieve zin, gewoon een lekker ding. Een perfect lichaam die billen zijn echt waanzinnig lekker en ik kan niet wachten tot ik het af kan maken in doggy! Ik ken Felicia al een paar jaar. Het is altijd een fijne date!
                                        Tot de volgende keer Felicia!

                                        Comment


                                        • Felicia lekkere Nederlandse meid knap kopie lekker dominant sex is fantastis.

                                          Comment


                                          • Al een aantal keer bij Felicia langs geweest Prachtige dame, met humor en een echte stoeipoes!
                                            Na even alles gewassen te hebben snel op het bed beland. Standje 69, heerlijk om gepijpt te worden door haar en haar tegelijkertijd te horen genieten van een likbeurt. Smaakte fris en schoon. Daarna hebben we verschillende standjes geneukt en heerlijk klaargekomen in doggy. Wat een uitzicht! 30 minuten vlogen zo voorbij, echt een topper! Tot snel!

                                            Comment


                                            • Na alle zeer positieve reacties over Felicia even mijn ervaring.
                                              Is echt een aardige meid hoor. Ze doet erg haar best om je het naar je zin te maken. IK had van tevoren obv de positieve recensies een afspraak gemaakt en bij binnenkomst betaald. Toen ze binnenkwam moest ik wel even slikken helaas. In plaats van slank zoals op de foto's en in de beschrijving staat is Felicia in de loop der jaren flink aangekomen en heeft ze inmiddels een onsmakelijk dik buikje. Erg jammer ! Ik weet dat sommigen daarvan houden maar zet dat dan goed in de omschrijving.
                                              verder viel het tongzoenen erg tegen. Alleen een beetje met het puntje van de tong en niet echt intens.
                                              voor mij een 6- dus.

                                              Comment


                                              • Originally posted by boob View Post
                                                Na alle zeer positieve reacties over Felicia even mijn ervaring.
                                                Is echt een aardige meid hoor. Ze doet erg haar best om je het naar je zin te maken. IK had van tevoren obv de positieve recensies een afspraak gemaakt en bij binnenkomst betaald. Toen ze binnenkwam moest ik wel even slikken helaas. In plaats van slank zoals op de foto's en in de beschrijving staat is Felicia in de loop der jaren flink aangekomen en heeft ze inmiddels een onsmakelijk dik buikje. Erg jammer ! Ik weet dat sommigen daarvan houden maar zet dat dan goed in de omschrijving.
                                                verder viel het tongzoenen erg tegen. Alleen een beetje met het puntje van de tong en niet echt intens.
                                                voor mij een 6- dus.
                                                Dan ken je haar nog niet goed, want ze is een topvrouw, die zeker goed kan tongzoenen en ze houdt van het leven. Beter dan zo'n gratenpakhuis.

                                                Comment


                                                • 2e keer dat ik bij felicia ben geweest. Ik ga nooit 2 keer naar dezelfde maar dit was zo een succes vorige keer dat ik toch besloot erheen te gaan. Deze keer was minder dan vorige keer, maar dat is ook zo omdat het niet te overtreffen was. Ze zoende minder overtuigend en maakte was overdreven geluiden. Wel liet ze merken dat ze het lekker vond en daarom vond ik het ook lekkerder.
                                                  dankjewel felicia!

                                                  Comment


                                                  • Ik ben nu al een aantal keer bij Felicia geweest en ze blijft toch wel een van mijn toppers.
                                                    Hele vriendelijke en mooie meid met prachtige borsten ze weet heel goed wat ze doet en vraagt ook wat jij wil.

                                                    Je kunt echt een hele leuke tijd met haar hebben.

                                                    Comment

                                                    Working...
                                                    X