Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Nederlands voetbal topic

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Nu met angst en beven zien wat Ajax tegen Brighton gaat doen..

    Comment


    • Ajax en AZ verloren, dit gaat Nederland opbreken op de UEFA coeficientenranglijst

      Comment


      • Er gaan geruchten dat Ajax Donny vd Beek probeert terug te halen van Manchester waar hij niet aan spelen toekomt.

        Comment


        • Degradatiekraker Vitesse - SC Heerenveen beslecht in voordeel van de Friezen, v Wonderen mag nog ff blijven, Cocu moet vrezen, Vitesse in financiele nood omdat de overname nog steeds niet goedgekeurd is.

          Comment


          • Ajax weet ook niet te winnen van het nietige Almere City....

            PSV en Feyenoord lopen verder uit, ook op hun concurrenten AZ en Twente

            Comment


            • Cocu opgestapt bij Vitesse. En FC Utrecht blijft ook onderin door weer een gelijkspel

              Comment


              • https://www.voetbalprimeur.nl/nieuws...-overname.html


                'Nieuw hoofdstuk in Vitesse-crisis: 'bom' onder Amerikaanse overname'



                Een nieuw hoofdstuk in de crisis bij Vitesse: na het opstappen van hoofdtrainer Phillip Cocu lopen de Arnhemmers tegen een 'ernstige complicatie' in het goedkeuringsproces van de beoogde overname van de Common Group aan. De nieuwste ontwikkeling legt 'een bom' onder de plannen van de Amerikaan Coley Parry, meldt De Telegraaf.





                Integis, het forensisch accountantsbureau dat onderzoek doet naar het Russische verleden van Vitesse en de financiële achtergrond van de Common Group, is vastgelopen, klinkt het. Parry heeft de informatie-verplichting onvoldoende waargemaakt, waardoor Integis niet tot een eindoordeel kan komen. Om die reden blijft de onzekerheid over het voortbestaan van Vitesse bestaan.

                'Bronnen rond Parry geven aan dat bovendien de Amerikaanse cultuur, waarin het loont om risicovolle investeringen te doen, botst met de financiële verantwoording, die de licentiecommissie van de KNVB eist alvorens goedkeuring te verlenen aan een overname', schrijft de ochtendkrant. De licentiecommissie van de KNVB eist echter garanties en gaat niet zomaar akkoord met leningen.

                Het wordt 'steeds onwaarschijnlijker' dat de Common Group daadwerkelijk de nieuwe eigenaar van Vitesse wordt. 'Als de beslissing over de overname negatief uitvalt, heeft Vitesse immers een acuut en groot probleem', luidt de conclusie. Parry heeft een bedrag tussen de vijftien en twintig miljoen euro beschikbaar gesteld, die dan zullen worden omgezet in leningen met een stevige rente. In dat scenario ontstaat er een financieel gat. De ochtendkrant schrijft dat Vitesse genoodzaakt wordt tot 'noodgrepen', die inhouden dat bijvoorbeeld smaakmaker Million Manhoef verkocht moet worden.

                Comment


                • https://www.ad.nl/nederlands-voetbal...jden~aa6f29d3/


                  Bart Verbruggen. © Pim Ras Fotografie

                  Bart Verbruggen krijgt voorkeur boven Justin Bijlow bij Oranje: ‘Logisch op basis van laatste wedstrijden’


                  Ronald Koeman kiest deze week voor Bart Verbruggen tussen de palen bij het Nederlands elftal. De doelman van Brighton & Hove Albion krijgt de voorkeur boven Feyenoord-doelman Justin Bijlow, zo bevestigde de bondscoach maandagochtend tijdens de persconferentie.

                  ,,Bart Verbruggen gaat keepen deze week’’, vertelde Koeman. ,,Ik vind het logisch op basis van de laatste twee wedstrijden dat hij gaat keepen.’' Of dat een klap was voor Justin Bijlow, die de laatste weken na zijn blessure weer vaste waarde is bij Feyenoord? ,,Dat weet ik niet.’’

                  ,,Als je ziet hoe hij zich op zijn jonge leeftijd al ontwikkeld...’’, aldus Koeman over Verbruggen. ,,Dat is bij Bijlow ook zo, maar hij raakte helaas geblesseerd, waardoor er een andere situatie ontstond. Het is niet zo dat Bart honderd procent zeker de eerste keeper is tijdens het EK. Dat kun en mag je niet zeggen. Maar voor deze twee wedstrijden in principe wel.’’

                  Koeman kreeg maandag te horen dat Brian Brobbey en Steven Bergwijn niet fit genoeg zijn. Opnieuw ontving hij dus afmeldingen. ,,Daar wen je aan. Natuurlijk is dat niet leuk. We weten inmiddels dat er veel blessures ontstaan. In ons geval is het een periode lang wat extremer. Laten we hopen dat dit verandert. Brobbey en Bergwijn waren dusdanig overbelast.’' Koeman baalt van hun afwezigheid. ,,Het is voor ons cruciaal om iedereen fit te hebben om succesvol te kunnen zijn.’’

                  De bondscoach verraste met zijn keuze om de 17-jarige Jorrel Hato op te roepen. ,,Ik zocht een linkspoot. Er waren ook andere kandidaten, maar die waren rechtsbenig. Ik had een vooruitziende blik, want Nathan Aké meldde zich afgelopen weekend af.’’

                  Training met complete groep


                  Het Nederlands elftal is met een complete groep begonnen aan de voorbereiding op de EK-kwalificatiewedstrijd van zaterdag tegen Ierland. Om 12.00 uur verschenen alle 23 door bondscoach Ronald Koeman geselecteerde spelers op het trainingsveld in Zeist.

                  Comment


                  • https://www.ad.nl/nederlands-voetbal...mars~adba7e66/

                    Ja sinds Overmars weg is is Ajax compleet ingestort en heeft ie Antwerp kampioen gemaakt.

                    Comment


                    • https://www.voetbalprimeur.nl/nieuws...-van-ajax.html

                      Die trieste zaak loopt nog steeds, 60 miljoen is wel veel geld. Eens kijken hoe Ajax zich gaat opstellen, ze zijn wel debet aan de situatie door verkeerd/te lsat ingrijpen.

                      Comment


                      • https://www.voetbalprimeur.nl/nieuws...interstop.html

                        Daar is ie weer, decaltijd terugkerende interim coach😊

                        Comment


                        • Gaat Woutje Weghorst het weer doen voor ons vanavond?

                          Comment


                          • Ja tot nu toecm de enige goal gescoord. Waar waa Oranje zonder hem

                            Comment


                            • EK is bereikt door de 1-0 overwinning

                              Comment


                              • Branco vd Boomen rest van het jaar door blessure bij Ajax uitgeschakeld

                                Comment


                                • https://www.soccernews.nl/news/verra...chip-bij-ajax/

                                  Je zou toch eerder nu een zeer ervaren coach van naam verwachten

                                  Comment


                                  • https://www.ad.nl/nederlands-voetbal...hter~a77ef58c/


                                    Tarik O. © ANPOud-Ajax-speler voor tien jaar Spanje uitgezet na seksueel misbruik dochter


                                    Voormalig Ajax-speler Tarik O. is Spanje uitgezet vanwege seksueel misbruik van zijn dochter. Dat blijkt uit een vonnis van het gerechtshof in Malaga. De oud-middenvelder, die ook uitkwam voor Sevilla, mag zich de komende tien jaar niet meer op Spaans grondgebied begeven.

                                    Aanvankelijk was O. voor 2,5 jaar gevangenisstraf veroordeeld maar die straf is onlangs omgezet in uitzetting. De straf viel lager uit omdat het vonnis 12 jaar na het delict plaatsvond.

                                    O., inmiddels 49 jaar oud, zou volgens de rechters zijn dochtertje in 2011 onzedelijk hebben betast en bij haar in bed zijn gekropen, zo meldde De Telegraaf dinsdag. Het meisje was destijds 6 jaar. O. kreeg ook een contactverbod opgelegd. Hij kan niet meer in beroep tegen de straf. Het is onduidelijk waar O. zich momenteel bevindt.

                                    O. maakte in 1995 deel uit van de Ajax-selectie van Louis van Gaal die in Wenen de Champions League won. De Amsterdammers klopten AC Milan in de Oostenrijkse hoofdstad met 1-0. In dat seizoen scoorde hij in het laatste duel van de groepsfase, op 7 december 1994, twee keer tegen AEK Athene (2-0).

                                    In totaal speelde de in Amsterdam geboren O. 24 duels voor Ajax, alvorens hij in de zomer van 1995 naar Sevilla vertrok. Hij kwam ook nog uit voor de Japanse clubs Nagoya Grampus Eight en Consadole Sapporo en het Franse Sedan. O. sloot zijn loopbaan in 2004 af bij ADO Den Haag.
                                    --

                                    Tarik Oulida dus

                                    Comment


                                    • Zoals verwacht Ajax al snel boven terug in de ranglijst, nu Utrecht nog naar het linkerrijtje al zullen die dat pas kunnen doen na de wintertransferperiode

                                      Comment


                                      • Utrecht won vanmiddag met moeite bij Sparta, Barkas keepte top

                                        Comment


                                        • https://www.voetbalprimeur.nl/nieuws...-overmars.html


                                          'Kapitale fouten gemaakt in onderzoek naar grensoverschrijdend gedrag Overmars'

                                          Er zijn 'kapitale' fouten gemaakt in het externe onderzoek naar het grensoverschrijdende gedrag van Marc Overmars bij Ajax. Dat laat Frank Neervoort, woordvoerder van Overmars, weten aan De Telegraaf. Er zou geen hoor en wederhoor zijn toegepast.

                                          "Het feit dat Marc Overmars op geen enkele wijze in het onderzoek is gekend, is zeer onzorgvuldig. Het minste dat je mag verwachten, is hoor en wederhoor", aldus Neervoort in gesprek met De Telegraaf. De tuchtcommissie van het ISR schorste Overmars twee weken terug voor twee jaar, waarvan één jaar voorwaardelijk. De straf geldt alleen voor Nederland, en is niet van invloed op zijn werkzaamheden bij Royal Antwerp.

                                          De Telegraaf heeft informatie in handen omtrent het onderzoek. Op basis daarvan wil Neervoort reageren. "Ook omdat er niets over het onderzoek van Bezemer & Schubad staat vermeld in de uitspraak van de tuchtcommissie van het Instituut Sportrechtspraak, ISR", vertelt hij. In het onderzoek-proces is Overmars volgens Neervoort niet geïnterviewd. "Het was nauwkeurig en feitelijk geweest als hij wél was geïnterviewd." Ook zou Overmars volgens de informatie waarover De Telegraaf beschikt geen inzage hebben gehad in de informatie en de conclusies die over hem in het rapport zouden zijn opgenomen.

                                          Comment


                                          • Jan Smit en bestuur bij FC Volendam na 10 jaar weggestuurd, terwijl mede door hem/hun de club gepromoveerd is en groeit, zelfs plannen voor nieuw stadion. Ook club icoon Wim Jonk zit op de schopstoel. Schijnt een hele vete aan de gang te zijn in het vissersdorp...

                                            Comment


                                            • Feyenoord helaas uitgeschakeld door Atletico Madrid, 1-3 in de Kuip

                                              Comment


                                              • Vanavond tegen beter weten hopen op Psv dan

                                                Comment


                                                • Die spelen internationaal vrij naief aanvallend, maar ja dat is Bosz

                                                  Comment


                                                  • Na 2-0 achterstand toch knap gewonnen bij Sevilla, PSV bij de laatste 16!

                                                    Comment

                                                    Working...
                                                    X