Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roxy, House of Dreams, Amersfoort, Soesterweg 271

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Roxy, House of Dreams, Amersfoort, Soesterweg 271

    Naam: Roxy
    Leeftijd: 20
    Uiterlijk: Nederlands
    Kleur haar: donkerblond
    Lichaamsbouw: slank
    Cupmaat: C
    Siliconen: nee
    Piercing: nee
    Tattoo's: nee


    Op de bonnefooi naar Amersfoort gereden en daar gekozen voor een prachtige nieuwe dame, Roxy. Ze oogde wat onwennig en zenuwachtig maar op de kamer was dat al snel verdwenen.
    Extra pakketje genomen met zoenen en de GFE kon beginnen.
    Eerst heerlijk geknuffeld en gezoend en langzaam zakte ze naar beneden. Haar handjes streelden mijn lichaam zodat ik er kippenvel van kreeg. Heerlijk gepijpt en af en toe lekker trekken.
    Ze vroeg welk standje ik wilde. Eerst missionaris en op z’n hondjes afgemaakt. Wat heb ik genoten zeg, wat een topper! Als ik weer in de buurt ben, houd ik de agenda zeker in de gaten.

  • #2
    Maandag afspraak gemaakt bij house of dreams met de druk bezette Roxy.. moeilijk om een afspraak met Roxy te maken omdat veel tijden al volgeboekt zijn. Maar dat was het helemaal waard! Eenmaal binnen in de kamer hadden we eerst een gezelig babbeltje (leuk accentje heeft ze) ,daarna hielp ze me netjes met wassen en hygiëne( ze verzorgt de eigen goed ook een enorm zachte gladde jonge huid..)daarna de extra’s besproken GFE pakketje gepakt dat was me geld wel waard! Hoe ze met d’r opgespoten lippen over me lichaam heen kuste en me verwende het voelde absoluut niet alsof ik ervoor betaald had het ging heel vanzelf.. (nog niet vaak meegemaakt) tijdens de sex houd ze ook wel van hard en heeft ze een lekker strak kutje. Tijdens het pijpen kijkt ze met dr mooie ogen je aan waar je al bijna van klaarkomt.. zeker herhalingsvatbaar bij house of dreams ben al lange tijd niet meer geweest maar dit is wel een redentje om weer te gaan!!😍

    Comment


    • #3
      Loperloper hoe erg zijn dr lippen opgespoten?

      Comment


      • #4
        Heb haar bij voorstellen gezien en mij is niets opgevallen aan haar lippen.

        Comment


        • #5
          Haar lippen zijn niet overdreven ,maar wel lekker om mee te …

          Comment


          • #6
            Roxy is denk ik mijn nieuwe favoriet. Wat een heerlijke dame. Ze ziet er super knap en verzorgd uit en heb een heerlijke girlfriend experience met haar beleefd. Haar extra's waren zeker een aanrader. Een lekker uur beleeft met haar. Het oogcontact maakt het altijd net wat intiemer en zorgde ervoor dat ik me regelmatig in moest houden. Haar lichaam is ook echt goddelijk en heb daar flink van genoten. Pijpen doet ze vol overgave en toen ze on top ging kon ik mij niet lang meer houden.

            Comment


            • #7
              wilde coyote, (of iemand anders) wat kosten haar extra's?


              Comment


              • #8
                Mannen, ik moet kiezen tussen Roxy and Kylie(la cloche). Wie van de twee is mooier?

                Comment


                • #9
                  Dat zal iedereen anders vinden en Kylie is voor nu gestopt, dus die keuze valt af😉

                  Comment


                  • #10
                    Afspraak gemaakt met Roxy. Erg leuke en lekkere meid. Paar extras er bij genomen en toen kon het los. Ze heeft me echt verwend. Zeker herhalingsgevaar !

                    Comment


                    • #11
                      Vandaag bij Roxy geweest, HEERLIJK!

                      Prachtig lichaam, mooie ogen, sensueel gevoelige borsten (heerlijk om ze te voelen). 'Lik mijn tepels maar hoor': zei ze (zelfs licht knijpen en bijten vindt ze lekker).
                      Ze houdt van beffen en streelt haar klitje graag, vingeren laat ze voorzichtig toe.
                      Wat een genot.

                      Zij pijpt diep en neemt je ballen en tepels mee terwijl ze je met grote ogen aankijkt.
                      Ze houdt van teder en ook van wat harder.
                      Daarna nog een heerlijke massage gehad.

                      Kortom, heerlijke date!
                      Echt vergelijkbaar met Jasmijn, Coco, Chantal en Cindy.

                      Ze heeft idd wel tattoos, voor mij was dit bij haar geen bezwaar.


                      (Rox, als je dit leest..... 'Kees' komt zeker terug, op jouw verzoek :-)

                      Comment


                      • #12
                        Wat een super mooie aanwinst weer bij HOD.
                        had het geluk met haar de kamer op te gaan.
                        ze is lief en ontzettend knap. Pijpen doet ze super en het neuken was top!!
                        dit is mijn nieuwe favoriet!!

                        Comment


                        • #13
                          Na het zien van de foto's was ik al nieuwsgierig geworden naar een date. En bij kennismaking nam de zin alleen maar toe. Geen spijt gehad van een uurtje kameren met deze leuke en mooie nieuwe frisse meid. Contact verliep prettig en na even aftasten over en weer werd snel duidelijk dat er een klik was. Heel goede date gehad met potentie voor nog meer plezier bij vervolgdates. Ik kom dus zeker nog een keer terug binnenkort!
                          Last edited by maarten dondersteen; 2 weeks ago.

                          Comment


                          • #14
                            Afgelopen week ook een afspraak gemaakt met Roxy, op aanname van haar foto’s en haar recensies. Was een leuke date, in het begin kwam ze wat verlegen over maar dat veranderde namate de tijd verstreek. Wat er allemaal gebeurd is hou ik voor mezelf, maar dit is zeker voor herhaling vatbaar Roxy tot snel! X

                            Comment


                            • #15
                              Vandaag voor het eerst Roxy bezocht, helaas maar voor een half uur. Roxy is een prachtige dame met mooie tattoos en een knap gezicht. Ookal was het maar een half uurtje, het was heerlijk en gezellig met haar. Voor herhaling vatbaar. De iets grotere lippen zie je wel, maar dat stond haar goed. En was natuurlijk heerlijk tijdens het pijpen.

                              Comment


                              • #16
                                Doet ze ook aan tongzoenen met overtuiging?

                                Comment


                                • #17
                                  Zal mede van klik afhangen

                                  Comment


                                  • #18
                                    Helaas was mijn date met Roxy een stuk minder dan mijn voorgangers. Ik ben er net geweest voor een half uurtje, heel even was het niet zeker of de date door kon gaan omdat Roxy er nog niet was maar ze kwam last second binnen.

                                    Roxy is een aardige dame, ze ziet er prima uit. Prima slank lichaam, prima borsten en een oke kont, gewoon lekker, maar geen wow. Ze heeft wel een mooi gezicht met hele mooie ogen. Al met al ziet ze er goed uit, haar uiterlijk is iig niet de mindere factor geweest.

                                    Ze kwam binnen en vroeg wat voor extras ik wil, ik ben voor tongzoenen gegaan. Ze ging zich uitkleden en ging daarna op bed liggen. Ondertussen wist ik al wel ongeveer wat voor date het zou worden maar goed, weg gaan is geen optie meer. Maar uitgekleed en naast haar gaan liggen. Ze begon te zoenen, en ik wist al meteen... mijn 20 euro is ook in rook opgegaan. Wellicht lag het aan de klik, of ze had meer tijd nodig, ik weet het niet maar we hebben bijna niet gezoend en al helemaal geen tongzoenen. Tongzoenen viel me echt, echt tegen. Totaal niet te vergelijken (voor mij iig) met Chantal en Cindy waarmee ik als bezetene heb geneukt en gezoend.

                                    Maar goed, daarna vroeg ze welk standje ik wil.. beetje missio geneukt, ze is wel heel strak en haar poesje is echt heerlijk ondanks dat ze veel glijmiddel heeft gebruikt. Met haar zacht lichaam was het ook heel lekker stoten. De uitzicht was prima in missio. Daarna wilde ik van positie veranderen, maar ze vroeg meteen wat wil je nu... tja... ze bedoelt het vast goed, maar er was totaal geen flow. Te mechanisch. Op een gegeven moment zei ik zelf van, mag ik nu dat, mag ik nu doggy ? Als de flow er niet is, houdt het voor mij echt op dus wilde ik het afmaken. Ik heb het met doggy afgesloten, zalig uitzicht, lekker een zacht kont waar je hard tegen aan mag stoten.. spiegel, borsten die lekker meebewegen en een lekkere taille, super geil om te zien.. na een beetje doorstoten zalig klaargekomen.

                                    Ik weet het niet. Ik heb het ook tegen haar gezegd, het was allemaal heel matig, zoenen was slecht. De algemene beleving vond ik matig, de sex was goed, ronduit lekker omdat ze een lekker lichaam en een super lekker poesje heeft, maar was totaal niet interactief. Ze heeft mij wel het gevoel gegeven dat er meer in zit en dat het wellicht porno zou kunnen worden in de toekomst nadat we elkaar een beetje hebben leren kennen. Maar helaas, voor mij blijft het bij een eenmalig bezoek. Ik hoop dat anderen een betere ervaring en klik hebben met haar. Ik kan haar echt niet vergelijken met Coco, nee.. Coco was Nirvana.

                                    Comment


                                    • #19
                                      Patience dat is dan denk ik persoonlijk… ik heb een geweldige zoenbeurt ervaren in het uurtje dat ik bij haar was, ze vertelde me wel dat het wel afhangt van klik en hygiene voor tongzoenen. maar dat hebben de meeste dames als vereiste volgensmij

                                      Comment


                                      • #20
                                        Als je je geld niet wil verliezen: kijk haar niet aan! Op het moment dagboek haar aankijk was ik meteen verkocht. Ik kan het iedereen aanraden. Ze is mooi, sexy, lief. Ze kan ontzettend goed en lang tongzoenen en heeft een hele frisse onderkant. Ze kijkt niet naar de tijd en komt zelf ook helemaal in het moment. Ze is echt een topper en ik zou er ie-de-reen aanraden

                                        Comment


                                        • #21
                                          neem aan dat de gastvrouw wel naar de tijd kijkt

                                          Comment


                                          • #22
                                            Vorige week ben ik bij Roxy geweest. Dit was een hele ervaring, ik ben nog nooit zo goed gepijpt (voor met een condoom dan) toen verder gegaan in missionaris ook dit was geweldig. Ze kijkt je heel lief aan terwijl je der mooie kutje binnen treedt. Ik moest echt voorzichtig zijn want ik kwam bijna binnen 10 seconde al.

                                            Comment


                                            • #23
                                              Ik wil deze dame ook weleens met een bezoek vereren maar zag op GR dat ze bij Amersfoort prive onder een andere naam werkte en daar de recensies niet zo goed waren .ik ben boven gemiddeld geschapen en dat zou voor haar een probleem zijn. Wat is jullie ervaring?

                                              Comment


                                              • #24
                                                zal aan de dame op dat moment liggen, het zijn geen sex automaten, kwestie van communiceren

                                                Comment


                                                • #25
                                                  Aangezien ik in de buurt was,maar weer eens dit privehuis bezocht.Had al een afspraak gemaakt met Roxy.Nooit bij haar geweest, maar aangezien de goede recensies toch een gok gemaakt.Mooie meid (niet supermooi ) en ze was heel aardig.Haar figuur viel toch wat tegen.Had haar slanker verwacht zoals op de foto's. Prijs 80 euro voor half uur.Maar toen ik haar voor 3 extra's vroeg,waaronder tongzoenen en beffen,moest ik 100 extra betalen..Dus totaal 180 euro.Was daarvan wel geschrokken. In de duitse saunaclubs betaal ik voor dezelfde tijd en dezelfde extra's 50 euro totaal.Toch maar dan voor extra tz gekozen..Helaas was dat waardeloos ..Gewoon kusjes met gesloten lippen.Ga voorlopig niet meer naar privehuizen in Nederland.Voor een half uur goede sex (Nog maar de vraag of je dat krijgt) 180 euro is absurd.Voor dat geld heb ik Duitsland 3 kamergangen en entree inclusief buffet .zwembad en sauna.Heb het hier helemaal gehad..Moet echt een uitzondering zijn wil ik hier nog een privehuis binnen lopen.

                                                  Comment

                                                  Working...
                                                  X