Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Algemeen, Privehuis, UtrechtPrive

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Algemeen, Privehuis, UtrechtPrive

    Beste mannen, wees gewaarschuwd,.
    ronduit brutaal en plat gebeuren hier. Loop er al een tijd tegenaan, van ontvangst tot gedrag van de dames, maar elke keer dacht ik ok, ik kom om klaar te komen, laat gaan. Na vandaag echt een incident meegemaakt en ga niet meer terug. La Cloche is zo veel beter en netter.

    Ik schrijf niet zo lang maar loop al een tijdje mee.
    dat je weleens een platterik aan de lijn krijgt die praat alsof ie op de markt is, ok, dat je de gebrekkige NL- sprekende Roemeense aan de lijn of bij het ontvangst hebt die kijkt alsof ze een verdoving bij de tandarts heeft gehad, ok.
    je komt om te neuken en klaar. Ben niet zo'n gevoelig type,


    maar nadat vandaag Lisa wegliep en zei dat ze terugkomt en vervgens gastvrouw kwam vertellen dat ze niet meer terugkomt omdat ik te lang neuk,. Normaal ben ik van netto neuktijd, maar vandaag was geen 5 min bezig met penetreren en de damen was aardig de hele tijd. Ze zegt " ik kom zo terug" , dat was de Spaanse Lisa die nu zoveel afgevallen is.

    in okt 2023, de man aan de deur die me aanmoedigt om met Luna te neuken, aatdige meid, best lekker is ze zegt ie. Was op 16-10-2023.

    Emma die niet op zich zelf lijkt op de fotos, heb ik al over geschreven.

    Joanna is aardig maar onherkenbaar en veel ouder.

    esthera is een lekker ding, maar vraagt na 10 min of ze kan uitrusten en of je al klaar komt. Bizar dit vgl bij La Cloche.

    bij drukte kom je gewoon andere mannen tegen, vandaag zelfs 2 bij de uitgang, terwijl ze ook beneden ingang hebben.

    Het is echt een goedkoop en plat afwerkplekje geworden, letterlijk meer een afwerkplek dan privehuis.

    toen ik zei dat ik geen geld terug wil en mn verhaal uitlegde luisterde die gastvriouw en leek mij te geloven. Ik hoef Lisa en die 80 euro niet terug, geld zat en sex kom ik ook niet tekort, maar ik ben geraakt door het platte onrecht en wat ik hier al een tijdje door de vingers zie.

    ik belde bv ern keer om 22:30 om te kijken of er nog iemand vrij is. Zegt ie man op zijn plat Utrechts " ja was een warme dag, tot jij hier bent en je ding gedaan hebt, tja tja, je kan het proberen maar we zijn allemaal moe en willen ook naar huis"

    een heel verhaal terwijl je ook kunt zeggen " we gaan nu dicht, iets eerder vandaag en tot ziens" gewoon naar pooiers gedoe en afwerkplekje..

    wil je snel klaarkomen, ok, ga dan..
    esthera is lekker maar een pop
    luna en rebecca zijn aardig.

    de rest of onherkenbaar of een Roemeens opblaaspopje.


  • #2
    Ik wil hier toch even op reageren omdat het wel heel erg negatief is allemaal. Zelf kom ik al meer dan 20 jaar in dit huis op de Vleutenseweg en heb er in al die jaren slechts 2 keer een wat minder goede ervaring gehad. Mijn vaste keuze Claudia valt nooit tegen en ik ken haar al 25 jaar nog van het Zandpad vroeger. Momenteel is ze terug in haar vaderland omdat het slecht met haar vader gaat, daarom heb ik de afgelopen maand 3 andere dames daar bezocht, en wel Monica (Spaans), Sonia (Russisch), en Kathy (Roemeens). Alle 3 gewoon een goede ervaring mee gehad. Lissa waar Addo nu zo'n slechte ervaring mee heeft gehad zal ik nooit bezoeken omdat ik van het grotere werk hou dus minimaal een D-cup wil scoren. Ik heb ook geen negatieve ervaringen met de gastheer of gastvrouw, de man met de bril is altijd heel vriendelijk tegen me en zijn vrouw (tegen mij zei Claudia dat ze Oekraiens is) daar heb ik ook geen problemen mee, okee ze kijkt niet altijd even vriendelijk en spreekt niet erg goed Nederlands maar zolang ze begrijpt wat ik bedoel vind ik het best. Addo zit la Cloche nu de hemel in te prijzen maar jullie hebben wellicht mijn negatieve ervaring van daar hier laatst gelezen: Ze hadden er een nieuwe gastvrouw in opleiding genaamd Isabel, daar had ik telefonisch een uur met Milou mee afgesproken. Isabel opende ook de deur en ik reken 140 voor een uur met haar af. Het was mijn eerste date met Milou en die wilde vooraf even douchen dus ik deed mijn horloge af. Toen aan de gang met haar alles ging naar wens tot ze plotseling wel heel snel na een seintje van haar mobiel zei dat we nog maar 3 minuten hadden. Dan ga je toch aan jezelf twijfelen en maakt het even snel met de hand af. Aangekleed en toen zag ik dat er pas 25 minuten waren verstreken. Bleek dat die Isabel een half uur had door gegeven aan Milou, hoe kun je in vredesnaam zo'n blunder begaan, nou zij dus wel. Ik wilde haar uiteraard erover spreken maar dat mocht niet, ik moest het met haar collega Anneke bespreken en die had als enige optie terug naar de kamer voor nog een half uurtje. Nou dat hoeft voor mij niet als ik er net een haastklus van heb moeten maken. Nadat ik op deze site een recensie over deze ervaring heb geplaatst heeft la Cloche het alsnog netjes op gelost door me een half uur gratis aan te bieden, maar als ik die recensie niet had geplaatst had ik geen compensatie gekregen want die Anneke zat op een andere golflengte en wilde daar niet van weten. Bij Utrecht Prive Vleutenseweg is het me in al die jaren nog nooit overkomen dat een gastheer/vrouw de verkeerde tijd aan de geboekte dame door gaf. Onbegrijpelijk geblunder van die Isabel en van haar krijg je dan geen woord van excuus.
    Last edited by Padloper; 27-07-2024, 10:42.

    Comment


    • #3
      Ik schrik hier van Utrecht prive maar over die Gastvrouw die is niet echt aardig - maar met Estera en Karina daar heb ik geen problemen mee de sex altijd geweldig met hun en nog.
      Last edited by George; 27-07-2024, 15:42.

      Comment


      • #4
        Sommigen hebben tijd te veel, ik ken geen perfecte mensen of bedrijven, er kan altijd wat fout gaan, blijft mensen werk, zijn jullie zo geweldig en perfect met alles? Kom op zeg... hup achter je laten en genieten van de volgende sexdate

        Comment


        • #5
          Inderdaad - Suc6es.

          Comment


          • #6
            Graag respect voor elkaar, en dit topic gaat over Utrecht Prive dus graag on topic blijven.

            Comment


            • #7
              Volgens mij schrijf ik ook dingen op die goed gaan. En ik schrijf dit op mede omdat ik dat eerder gelezen heb en besloten heb om dit te delen. Ik snap de behoefte niet om dat zo heftig tegen te spreken en dan La Cloche afkraken en daarbij doen voorkomen alsof ik het daar de hemel in prijs. Goed, dialoog is niet makkelijk, afkraken daarentegen...

              En ook reacties als " hup, ga door"
              de bedoeling van fora is ook dat je informeert. Maar, mocht je je prettig voelen bij zulke P. Huizen, fijn, maar er zijn ook bezoekers bij wie hierdoor mogelijk herkenning optreedt.

              Comment


              • #8
                als gemeente Utrecht met hun nieuwe plannen doorgaan, bestaan straks beide privehuizen niet meer, kan er ook niet meer geklaagd worden

                Comment

                Working...
                X