Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Adriana, Privéhuis La Cloche, Utrecht, Amsterdamsestraatweg 287D

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Adriana, Privéhuis La Cloche, Utrecht, Amsterdamsestraatweg 287D

    • Adriana
    • Nederlandse
    • Geboortejaar 2003
    • 1.65m
    • Blondine
    • Bruine ogen
    • C-Cup (echt)
    • Normaal/slank postuur
    https://www.privehuislacloche.nl/adriana/

    Echt een knappe meid en geen twijfel dus bij het voorstelrondje, met Adriana wilde ik naar de kamer! Zo gezegd zo gedaan. Onze tongen hebben we stevig aan het werk gezet, eerst lekker tongzoenen en daarna heb ik haar gebeft en pijpte ze mij. Wow wat pijpt ze heerlijk!

    Daarna een goeie neukpartij waarbij ik het rubber volknalde nadat we een paar standjes hadden afgewisseld.

  • #2
    Vandaag bij Adriana geweest. Allereerst moet ik zeggen dat ze slank is, overtuigd slank. Er zijn op dit forum nog wel eens discussie over wat nu normaal postuur of slank is, maar zij is overtuigd slank. Bijna zo ongeveer aals Romy voor degenen die haar nog kennen van vroeger. Ik vroeg waarom ze dat niet op de site zet. Ze zei dat het nog wel eens kon wisselen. Nou ik kan mij dat niet voorstellen als ik haar nu zo zie. Ze heeft eerder escort gedaan, maar nu bij LA Cloche. Ik hoop dat ze nog lang blijft. Ze ziet er schitterend uit. Geen piercing of tatoeage. Naturel en schitterende mooie billen strak gevormd en mooie borsten. Seks is geweldig met haar. Ik ga absoluut vaker bij haar komen. Je merkt dat ze jong is en soms nog een beetje afwachtend kan zijn en aftasten. Dat vind ik absoluut geen punt. Tijdens de seks merk je daar helemaal niets van in tegendeel zelfs. Ik kan alleen maar zeggen een geweldige aanwinst voor La Cloche. Ik zou nog veel kunnen schrijven maar zou zeggen ga het zelf ervaren. Ze heeft het al redelijk druk liet ze weten.
    Bedankt Adriane, en je gaat mij absoluut vaker zien! Beloofd!!

    Comment


    • #3
      Ik had een middagje Utrecht gepland omdat ik morgan wou bezoeken maar die is helaas alweer vertrokken. Bij het voorstelrondje werd ik aangetrokken door Adriana. Zeer lieve spontane meid en een heerlijke uitstraling. Service die zei bied is helemaal prima (kan geen slecht woord erover zeggen). Ik ga normaal gesproken met een plan om een bepaalde vrouw te bezoeken naar een privehuis maar Adriana was zeker niet gepland en zeker de moeite waard (Nederlands praten heeft ook wel iets altijd)

      Comment


      • #4
        Wat ben ik blij dat ik voor haar vakantie nog een date met haar heb gehad. Het is een schatje! Wel nog jong, anders dan met een wat oudere dame, maar evengoed heel fijn met haar gehad. Ze is een mooi slank meisje. Een ontzettend lief gezichtje en een heel mooi lichaam met alles in juiste verhoudingen. Een feest om haar te bekijken en te strelen. Pijpen doet ze werkelijk fantastisch en neuken met haar is erg opwindend. Ik heb genoten met haar.
        Bedankt en fijne vakantie, tot de volgende keer want die gaat komen!

        Comment


        • #5
          grappige over dat postuur is wat dames zelf invullen op een papier bij het privehuis wat hun webmaster over neem, dus ze heeft bij zich zelf normaal postuur ingevuld terwijl ze slank is

          Comment


          • #6
            Ik had een blind-date met Adriana. Spannend vond ik het, want je weet natuurlijk nooit hoe zo’n date verloopt. Het kan een teleurstelling worden, dat risico loop je nu eenmaal. Nou, niks teleurstelling, de date was fantastisch! Adriana is een heel lieve, mooie meid, puur natuur en geen tatoeages o.i.d. Fijn vind ik dat. Ze geeft een super ervaring op de kamer en maakt de tijd helemaal vol. Het is echt een topmeid! En geen twijfel: ik kom zeker bij haar terug.

            Comment


            • #7
              Donderdag bij deze lieve topper geweest. Lieve jonge mooie meid. Ze heeft altijd veel afspraken, ik had al paar dagen ervoor een afspraak gemaakt. Ze heeft een mooi strak lichaam. Zoenen doet ze heel fijn. En de seks met haar is heel fijn. Na verschillende standjes nog even op bed gelegen (en nog lekker gezoend) tot de tijd om was.
              Bedankt Adriana!

              Comment


              • #8
                Vorige week had ik een afspraak met Adriana gemaakt, maar helaas was zij verhinderd. Gelukkig had ik gisteren wel succes, en kon voor een heerlijk uurtje bij Adriana terecht. Wel een gokje, geen foto's en dan toch een uur boeken. Ergens voelde ik gewoon dat dit niet mis kon gaan.

                Toen Adriana binnenkwam lopen, was ik gelijk al positief verrast.... Wat een plaatje was zij. Nog wel met 21 lentes oud vrij jong, en daardoor was het in het begin nog een beetje aftasten. Maar toen we eenmaal lekker met elkaar aan de praat waren geraakt, heb ik echt heerlijke seks met Adriana gehad. Eerst lekker uitgebreid zoenen, elkaar lichaam ontdekt. Toen haar lekker op bed gelegd, waarna ik haar heerlijk oraal heb verwend. Adriana genoot er zichtbaar zijn. Daarna de rollen omgedraaid, en heb de lekkerste/uitgebreidste pijpbeurt gehad in jaren. Om daarna lekker in meerdere standjes plezier te hebben, en daarna heerlijk klaargekomen!!

                Daarna nog lekker gekletst met Adriana, en nog flink gelachen ook! Beide gingen we met een enorme glimlach het weekend in.

                Adriana is een topper, maar nog wel jong! Wees voorzichtig en zuinig op haar!!

                Lieve Adriana, dank je wel voor deze mooie middag!

                Comment


                • #9
                  Heerlijke ervaring!

                  Jong, mooi en opwindend (ogen zijn prachtig).
                  Zij houdt van strelen en rustig opbouwen naar wild stoten.

                  Jemig, ik ben echt onder de indruk.
                  Als je een juiste klik met haar hebt krijg/deel/beleef je een ultieme ervaring :-).

                  We hebben het hele pakket genomen, tongzoenen, nipple-massage (fijne tepels), PZC, lang beffen, slowfingering (daar is ze niet zo van) en vooral..... rustig en geil.

                  Dit had ik ook met Coco en Jasmijn (HOD) en Chantal, Cindy en Rianne (LC).


                  Genieten!



                  Comment


                  • #10
                    Super jong en schitterend lichaam. Alles is mooi strak aan haar. Ze zoent echt goed. Geen kusjes maar lekker met de tong vol overgave. Ze is slank en tenger. Normaal lukt het prima om minimaal 3 standjes te neuken, maar met zo'n strak kutje kwam ik tijdens het tweede standje ongelooflijk lekker tot een hoogtepunt. Het condoom met kracht helemaal vol gespoten. Wat is het geil om met haar te neuken. Ook het zachte lieve gekreun van haar zorgde dat ik het niet langer vol hielt. Ze is en ziet er super jong uit. Heeft een strak figuur, is super aardig en kan goed zoenen. Ze is echt een TOPPER. Als je met haar naar de kamer bent dan wil je er niet meer uit, maar zo lang mogelijk blijven. Wat een fantastische date was het. Een aanrader ik druf met zekerheid te zeggen dat je geen spijt krijgt als je met haar afspreekt.
                    Adriana bedankt!

                    Comment


                    • #11
                      Wauw, wat was het weer lekker met deze heerlijke blondine!
                      Extra afgerekend en dan krijg je ook waar voor je geld. Ze neemt de tijd en we begonnen met een heerlijke voorspel. Ze verleidt je naar een ultieme kippenvelmoment. Dan begint ze heerlijk met pijpen. Wat doet ze dat toch heerlijk en met beleid.
                      Ze vraagt ook heel lief wat mijn favoriete standje is. Ik heb verschillende favo’s dus zij mocht on top beginnen. Vervolgens heerlijk doggy afgemaakt waarbij ik lekker tegen haar lekkere billen aan mocht ketsen. Enorm genoten!

                      Comment


                      • #12
                        Afgelopen vrijdag eindelijk een afspraak gehad met Adriana, wat een knappe jonge meid! Haar omschrijving klopt niet helemaal, want ze heeft donker haar, is erg slank en haar borsten zou ik eerder als kleine B-cup omschrijven. Maar goed, ze ziet er gewoon geweldig uit! Ze is ook heel aardig en wil het graag naar je zin maken. Bij het zoenen was ze wel wat passief bij mij. Het neuken was wel een feest en ze kreunt ook lekker, meerdere standjes gedaan met als hoogtepunt reverse cowgirl. Ze kwam nog wel wat onzeker over, dus behandel haar wel met respect. Ik hoop haar binnenkort weer te ontmoeten en hopelijk wordt het dan nog beter!

                        Comment


                        • #13
                          Ik heb ook een afspraak met haar gehad. Ze is zeker geen blondine zoals eerder genoemd door iemand. Ik vond dat geen probleem. De meeste recensies komen overeen. Ik vond haar ontzettend lief, rustig en een beetje afwachtend tot we bezig gingen. Dan is ze echt helemaal in het moment. Ik vond het bijzonder om met haar te sex te hebben. Ze is zo mooi, lief en jong dat ik tijdens het vrijen ook rustig aan heb gedaan. Gewoon lekker rustig van elkaar genieten en op een fijne rustige manier verschillende standjes met haar sex gehad. En vooral naar haar gegeken omdat ze zo mooi is. Mooie platte strakke buik, mooie billen en borsten. Ik houd er ook van als een meisje mooie voeten heeft en dat heeft zij ook vind ik. Dus voor mij een compleet plaatje!
                          Bedankt Adriana! Je gaat mij vaker zien!

                          Comment


                          • #14
                            Deze week weer een date met Adriana gehad. Het was ook nu weer super! Ze is mooi, lief, sexy en je voelt je gelijk op je gemak bij haar. Haar inzet is absoluut top. Heerlijke meid is het.

                            Comment


                            • #15
                              Omdat ik voor een cursus een Utrecht moest zijn weer op de bonnefooi naar la cloche. Na het voorstelrondje wederom bij deze meid terecht gekomen. Deze meid heeft mij nu net als vorige keer niet teleurgesteld (ik ga een keer langer met haar boeken omdat ik nu weinig tijd had). Volgende keer als ik weer in Utrecht ben wil ik ook eens gaan voor Chantal

                              Comment


                              • #16
                                Adriana is wel een van mijn favoriete dames. Ze is zo mooi en zo fijn op bed. De verhoudingen van haar lichaam zijn perfect. Heerlijk om naar te kijken als ze naast mij ligt en ik haar streel. Ze is fijn gebouwd en mooi slank. Het zachte gekreun tijdens het neuken windt mij enorm op. Na de seks nog even na liggen en strelen is top. Niet gelijk aankleden maar rustig de tijd vol maken. Ik ben blij met deze lieve dame.
                                Dankjewel Adriana!

                                Comment

                                Working...
                                X