Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Kinkygirl Monica, Antwerpen, Verversrui 14-2

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Kinkygirl Monica, Antwerpen, Verversrui 14-2

    Naam: Monica
    Leeftijd: 26
    Uiterlijk: Oost-Europees
    1.70-1.80m
    Kleur haar: Zwart
    Lichaamsbouw: normaal
    Cupmaat: heerlijke D-cup (siliconen zacht)
    Piercing: Ja
    Tattoos: Ja
    Talen: Engels

    Ik kende Monica van Verversrui 14-2 nog niet, alleen van haar verschijning en looks bij haar raam en de recensies. Nu een trio gedaan met haar en Jiulia van Verversrui 13 omdat ik ook gelezen had dat ze elkaar kende en ik vertrouwen had in Jiulia voor haar mening ook omdat ik weet dat zij niet jaloers is en wel positief professioneel, en ze reageerde positief over mijn vragen ovsr Monica dus toen een trio ingepland. Even rustig kennis gemaakt en Monica is een mooie lange meid net als Juilia zon gebruind en grote borsten. Zeer vriendelijk en ik merkte ook in de sessie een fijne positieve energie en een goede klantgerichtheid.

    Ze geilden mij allebei op door mijn lichaam te strelen, zoenen en mijn tepels ook te voelen en te proeven wat ik ook sensueel bij hun mocht doen. 2 geile lichamen die over mij heen kronkelden, oogcontact en soft dirty talk werd ik verder met poppers in vervoering gebracht. Trios kunnen soms wat lastiger zijn als dames zich een beetje inhouden naar elkaar toe, of juist een wedstrijd aangaan of dat ik iets verlegen wordt bij 2 paar ogen van mooie meiden die mij observeren.

    Nu dit alles was gelukkig niet aan de hand, ze kenden elkaar goed en ze gaven mij allebei een positieve zeer opwindende flow waarin ik mij vrij direct op mijn gemak voelde en ik gewoon 1/3 deel was van ons drieen.

    Voor een eerste keer met Monica was ik onder de indruk van haar body, sensualiteit en haar meegaande aktie waarin ze mij goed aanvoelde als ze me al tijden kende. Jiulia zag ik ook duidelijk plezier hebben en stap voor stap werd ik door beide in geilere en dus hogere sferen gebracht waarbij mijn tepels werden opgegeild met tong, vingers, nagels en tanden, en ik beide ook moest beffen, allebei een fris schoon poesje, beide dames ook tophygiene voor en na de sessie ook beide zich extra hygienisch schoonmakend🙂

    Ook een geile blowjob van beide en ook tegelijk samen van mijn harde paal. En uiteindelijk verkende Jiulia ook met vingers mijn kontgaatje tot een fisting waarna ik ff kort kon rusten om een vroegtijdig orgasme te voorkomen. Ze gingen verder met sensueel maar ook steeds geilere manier van teasen en toen was Monica aan de beurt mij te fisten wat ze rustig deed en toen ze in de gaten had en voelde dat ik meer kon hebben, en onder aanmoediging van Juilia fiste ze mij stevig met een geile trek en glimlach om haar mond en gezicht totdat ik grommend klaar kwan terwijl Juilia mijn tepels bewerkte.

    Overigens beide kinky ladies droegen op mijn verzoek zwarte laklaarzen.

    Dit smaakt naar meer en ik durf nu al te zeggen dat qua samenwerking en goede service van de dames dit van hoog niveau is ook qua beide eerlijke en positieve karakters naast hun intelligentie, sensualiteit, kinky skills en geile bodies met knappe gezichten, ze op het niveau zitten van Stella Geleenstraat 23k7 en Lady M uit Den Haag. Natuurlijk wel in eigen stijl en energie en andere looks, maar zeker ook stunning en genietend van het spel.

    Een volgende x zal ik Monica voor het eerst alleen bezoeken en zien wat ze nog meer in huis heeft. Ik zie de sensuele erotische kinky avonturen met ongeduld tegemoed. Topladies! Zowel que sensualiteit, geilheid als kinky spel😃 i am impressed en dat wil wat zeggen na ruim 30 jaar ervaring met bezoeken van dames .

    Monica schat ik in als een rustige lieve relaxde meid die weet wat ze doet en als ze het naar haar zin heeft en of de geilheid bij de klant ziet ze ook doorschakelt naar die geilheid en je plezier in haar ogen en gezicht ziet.
Working...
X