Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Donna, Privéhuis La Cloche, Utrecht, Amsterdamsestraatweg 287D

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Donna, Privéhuis La Cloche, Utrecht, Amsterdamsestraatweg 287D

    • Nederlandse Latina
    • Geboortejaar 1991
    • 1.73m
    • Donkerbruin haar
    • Bruine ogen
    • B-Cup (echt)
    • Slank postuur
    • Tattoo’s: Ja
    • Piercings: Nee
    • Roken: Nee
    https://www.privehuislacloche.nl/donna/

    Vandaag de nieuwe aanwinst Donna gekozen bij Privehuis La Cloche. Stijlvolle mooie dame met bepaalde uitstraling en sensualiteit en klasse, maar.... in bed zeker een ondeugende minnares. Een dame die haar vak verstaat, want ik had een klik en na het douchen kreeg ik een opwindend voorspel met teasen en tongzoenen, en mocht ik haar verwennen, waarna ze de leiding nam en zich ontfermde over mijn hard geworden genotsstaaf, en daar wist Donna duidelijk ook raad mee. Om vervolgens heerlijk te gaan neuken in meerdere standjes. Het was een hele fijne en excellente ervaring!

  • #2
    Gezien mijn wisselende ervaringen bij een aantal dames in het verleden (nog steeds jammer dat Nikki er niet meer is en ook Claire aantal weken gemist), vind ik het altijd lastig om een blind date in te regelen. Zo ook dus met Donna...op de bonnefooi richting Utrecht gereden en gelukkig werd Donna ook voorgesteld. Eerste indruk: open gezicht, open houding, kortom ik ging ervoor.
    Daar heb ik geen spijt van gehad, fijn uurtje doorgemaakt; veel knuffelen, kroelen en teasen op intieme plekken (zij bij mij en ik zeker ook bij haar). Uurjte vloog op deze wijze voorbij zonder bij haar naar binnen te zijn geweest. Afgemaakt met BJ en dat was gewoon lekker.
    In twee woorden: geile opdonder uit Amsterdam en proeft zeker naar heel veel meer..

    Comment


    • #3
      Kom zojuist van Privehuis La Cloche bij Donna vandaan die vrij nieuw is bij ze, en dat is een echte aanwinst, een mooie slanke ervaren vrouw met real top erotische skills. Ik heb zelfs verlengd omdat ik het zo lekker vrijen met haar vond. Haar zoenen, haar teasen en haar verwennen, ik kon wel uren door gaan als ik zou willen. Maar ook toen ze verder met mij ging kreeg ze me bloedgeil, ja dit gaat een vervolg krijgen!

      Comment


      • #4
        Veel mooie dames op deze locatie, voor Donna gekozen vanwege haar houding. Een vrouw waarmee je graag op straat gezien wil worden. Alles op bed was ook heel erg goed verzorgd, we hadden wel een fijne klik. Alsof je met een vriendin aan het vrijen bent die je net twee weken kent. Ze geeft je alle aandacht en is een plaatje om te zien. Ik ga zeker terug

        Comment


        • #5
          Vandaag even langsgewipt bij La Cloche. Tijdens de voorstelronde viel mijn oog op Donna.
          Super mooie vrouw, mooi figuurtje, vriendelijk tijdens het voorstellen.
          Op de kamer eerst een vriendelijk praatje, en ondertussen wat aftasten.
          Het is een echte GFE wat je krijgt. Knuffelen, zoenen, teasen, lekker rustig vrijen.
          Waarbij het op het einde toch wat meer porno word, met een spettert hoogtepunt als gevolg.
          Ik heb een hele leuke tijd gehad met Donna.

          Comment


          • #6
            Donna is me er ook één hoor, niet versmaden in bed. Ze weet wel van wanten. Ik moest ff bijschakelen toen ze begon met me, wat een sextornado, haha, een wervelwind vol geilheid en lust! Ik ben nog in de wolken!

            Comment


            • #7
              Zondag vandaag een toptijd gehad met deze toplady Donna. Ze ademt sex en verleiding en ik was blij in haar nabijheid te zijn om dit geil intens te ondergaan😉

              Comment


              • #8
                Gisteren bij Donna langs geweest. Wat een beest in bed, heerlijk geil half uur met haar gehad. Voor mij een echte girlfriend experience geweest

                Comment


                • #9
                  Te lang niet meer geweest bij Donna was het afgelopen week tijd voor de 3e afspraak; weerzien na 4 weken was dubbel en dwars lekker en geil. Donna blijft een superdame die vanaf de 1e minuut dat ze de kamer binnenkomt opgewekt en positief is; dat maakt een date nog lekkerder en dan hebben we nog niet eens gehad over het uur zelf. Die billen zijn fenomenaal lekker! Kan niet wachten tot de volgende afspraak, alhoewel ik ook nog richting Amersfoort ga voor een date met o.a. Ami...

                  Comment


                  • #10
                    Afgelopen Maandag weer eens naar La Cloche gereden.
                    Maar even terzijde. Wat een k.t bende is Utrecht Centrum geworden zeg.
                    Echt alles is opengebroken, je kan echt helemaal nergens meer komen.
                    Ook de Amsterdamse Straatweg waar La Cloche zit, helemaal opengebroken, met een grote stenen vangrail door het midden, waardoor je genoodzaakt bent om helemaal rond te rijden om op de andere baan te komen.

                    Maar nu Donna.
                    Daar heb ik echt een superdate mee gehad. Ze heeft echt dat latino temperament in bed, en je moet echt in de 6e versnelling schakelen om haar bij te houden, haha.
                    Lekkere soepele heupen, waardoor ze een expert is in standje cowgirl. Ook met dit standje geeindigd, want dat houdt geen man vol, in dat tempo.
                    Daarna een rustige massage, met een leuk gesprek.
                    Ik ga Donna zeker vaker bezoeken.

                    Comment


                    • #11
                      vanuit richting Maarssen rij je er zo heen en kan je achter (bv in woonwijk parkeren), of van die kant komen zonder problemen vanuit richting Zandpad/Zuilense ring. Je moet alleen niet vanuit het centrum via de Amsterdamsestraatweg willen komen, verder alle andere routes zat keuze in en allemaal gewoon zoals altijd bereikbaar hoor. Ik had met Donna een leuk uur beleefd, er waren 3 dames vrij, rest bezet en ik vond haar een mooie uitstraling en gezicht hebben en ook haar body lieten mij niet onberoerd. De sex was ook zeer goed, een vrouw met klasse en die wel weet hoe ze je kan gek maken van genot. Heerlijke vrijpartij, zeker voor herhaling vatbaar

                      Comment

                      Working...
                      X