Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Mrs Sasha Tengu, Doma Studio, Den Haag

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Mrs Sasha Tengu, Doma Studio, Den Haag

    Naam: Ms Sasha Tengu
    leeftijd: 39
    lengte: 1.57
    uiterlijk: Aziatisch, Chinees
    haar: Donker
    lichaamsbouw: slank
    cupmaat: B
    siliconen: nee
    tatoeages: ja
    piercings: nee

    https://www.kinky.nl/advertenties/76...ms-sasha-tengu

    Nu bijna alle kinky dames uit de straten op vakantie zijn de stoute schoenen eens aangetrokken om bij deze meesteres op bezoek te gaan. Een afspraak was snel gemaakt en een video call voor eerste kennismaking gaf mij meteen een positief gevoel.

    Bij binnenkomst eerst douchen en toen kon de sessie beginnen. Op mijn verzoek begon ze met shibari. Ze verstaat de kunst van het knopen leggen en je helemaal vast te zetten. Het voelde fijn en een gevoel van overgave kwam over me heen. Daarna werd ik vastgezet tussen de palen en was ik aan haar grillen overgeleverd. Wat spanning en wat CBT volgde. Terwijl ik stond vastgebonden verwende ze zichzelf ook nog en ik kon niet anders dan toekijken (met veel plezier)

    Daarna werd ik losgemaakt van de palen en werd ik op een tafel vastgebonden. Bij de intake was ook naar voren gekomen dat ik een anaal slet was en dus werd ik door haar langzaam opgewarmd en tot haar tevredenheid kon ik veel hebben. Even ging haar hand naar binnen maar ze had meer plezier om mij flink te neuken met voor ons dildo's en vooral met de grootste heeft ze mij flink doorgeneukt.

    Ik heb heerlijk genoten en ga zeker nog eens terug om te kijken wat ze allemaal met mij kan en wil ondernemen. 😊
    ​​​
Working...
X