Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Meesteres Dajana, SM Studio Bizarrfabrik

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Meesteres Dajana, SM Studio Bizarrfabrik

    Naam: Lady Dajana
    leeftijd: 39
    lengte: 1.70
    uiterlijk: Duits
    haar: blond
    lichaamsbouw: slank
    cupmaat: H
    siliconen: ja
    tatoeages: ja
    piercings: nee


    Deze zeer ervaren Duitse Meesteres heeft het naar haar zin in Nederland en komt regelmatig naar Almere. Ze is zeer goed bereikbaar en benaderbaar via whatsapp. Vandaag heb ik mijn eerste ontmoeting met haar. Mijn ervaringen zal ik later uiteraard delen.

  • #2
    Het was een heerlijke middag met deze zeer ervaren Duitse Meesteres. In zwart latex gehuld ontving ze me heel hartelijk in de mij bekende kamer 1 van de studio in Almere. Tijdens het opmaken uitgebreid kennisgemaakt en onze ervaringen uitgewisseld. Daarna gingen we van start. Eerst opwarmen met zweep en haar grote voorbind moeten pijpen. Daarna moest ik op de bank gaan liggen en neukte ze me met een voorbind en gaf me een heerlijke CBT behandeling. Normaal ben ik daar geen echte liefhebber van, maar zij wist me echt in extase te brengen met hulp van een heerlijke poppersroes. Zij was ondertussen topless en haar prachtige Cup H borsten en haar benen in hoge zwarte laarzen maakte me enorme geil.

    Even een break voor koffie en sigaret en ik moest in de sling gaan liggen. Daar ben ik eigenlijk de rest van de middag niet echt uit geweest. Lady Dajana fiste me met volle overgave en bezorgde me heerlijke anale orgasmes, om het daarna nog eens lekker over te doen met haar dildo’s. Er werd op de deur geklopt. Meesteres Lola Savage kwam binnen, ook met haar naakte cup H borsten en in hoge zwarte laarzen. Zij had van mij gehoord dat ik deze middag in Almere was en wilde graag een uurtje meedoen en kennis maken met Dajana.

    Dat uur was een groot anaal feest. Lola deed een speculum in mijn kont om deze lekker op te maken en vervolgens gingen de beide meesteressen ons en om tekeer met een dildo om mij zo te neuken. Daarna werd het metalen ding eruit gehaald en gingen ze verder met grote dildo’s en hun handen. Om de beurt stonden ze naast me om hun grote borsten aan te bieden. Uiteindelijk werd ik tegelijkertijd in mijn kont en mond geneukt. Anale orgasmes regen zich aaneen. Het uur was voorbij, ik mocht even uit de sling om afscheid te nemen van Lola. De dames hadden samen veel lol gehad en ze wilde nog wel een keer afspreken in Almere.

    Ik moest weer in de sling gaan liggen voor de finale. Dajana zetten naalden in mijn lichaam en ballen en vervolgens ging ze nog een keer het repertoire van dildo’s en handen in mijn kont doen. Op het einde met een vibrator op mijn pik. Vanuit mijn tenen kwam ik klaar. Deze eerste ontmoeting was zeker geslaagd. Ze is met enige regelmaat in Almere, dus we spraken af dat we elkaar weer een keer zouden ontmoeten. Maar ze nodigde me ook uit om een keer in Duisburg langs te komen. Daar zijn nog meer mogelijkheden, ook met andere slaven en “spermaspiele” . Dat is zeker een mooi vooruitzicht.

    Comment


    • #3
      Contact gehad met haar. Voorlopig komt ze niet terug naar Nederland. Jammer, ze is een erg sympathieke en ervaren meesteres die een heerlijk kinkyspel speelt. Maar de uitnodiging om een keer naar Duitsland te komen om daar met haar te spelen staat nog steeds.

      Comment


      • #4
        Contact gehad met haar. Voorlopig komt ze niet terug naar Nederland. Jammer, ze is een erg sympathieke en ervaren meesteres die een heerlijk kinkyspel speelt. Maar de uitnodiging om een keer naar Duitsland te komen om daar met haar te spelen staat nog steeds.

        Comment


        • #5
          Dan kan dit topic naar Duitsland, SM studio Bizar Fabrik😉

          Comment

          Working...
          X